STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Evet hakem kötüydü ama biz daha da kötüydük.

Maçı izlerken gram zevk almadım, hiç ama hiç iyi oynamıyoruz.

Bu takıma ne oldu anlamış değilim, bir kaç oyuncu formsuz olabilir ama bütün takım 14 haftadır nasıl toparlanamaz...

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Terim giderse kim gelir bu saatten sonra sallmıştır birisi

adam gibi transfer yapmayı bilsek inanacam dediklerine ama bu yönetim yine gider dany cris amrabat gibi adamları alır getirir.

bu sefer olmaz öyle.hedefler büyük.

töbe töbe yarım puan degil 9 puan fark yaptık. her kötü dönemde hoca degişeceksek işimiz var. ki bu takım lider.

9 puan farkla playoff a girdik,puanlar yariya bölündü ve yarim puan ile fenerin sahasinda berabere kalarak sampiyon olduk,dedigim gibi tamamiyle fenerin malligindan hem sampiyonlugu hemde F.Terimi kaybetmedik...

Burak kadar başınıza taş düşşün. Burak da burak.

antepli oyuncu sanssiz bi gol yedik diyo gel de atma kafayi

Geçen seneki takıma keşke sadece Suarez ve Shaqiri'yi alsaydık. Burak,Umut,Amrabat,Dany,Cris'in hiçbirisi gelmeseydi.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

bizde selcuktan iyi baska futbolcu mu var, söyle o zaman

muslera saymiyorum

topculardan selcuktan iyi, selcuktan kaliteli kim var bizde?

melo mu?

burak mi?

hamit mi?

ebue mi?

hic biri, bizim en iyi, en kaliteli adamimiz, en pahali adamimiz selcuktur.

su anda formsuz olabilir, sezonun basindna beri formsuz olabilir ama bu gercegi degistiremez ..

Abi zaten formsuz die eleştiriyoruz şuan en kaliteli oyuncu selcuk degil bana göre

öncelikle sakin olmakta fayda var sonuçtan çok üzücü olan oyun oynamıyoruz baskılıyız evet ama %100 pozisyonumuz kaç tane var yok denecek kadar az bu sistem artık çalışmıyor sebebide selçuk melo çok aksıyor ama ft de artık dönmeli yol yakınken bu sistemden..selçuk başımızın tacı ama su sezon malasef maldanado gibi oynuyor sürekli yan pas geri pas güveni gitmiş gibi biran önce çeki düzen vermeli,bu arada yektaya sans verilebilir selçuktan çok daha dinamik çok zor bi döneme giriyoruz kopadabiliriz kopartadabiliriz taraftar olarak takımın arkasında duralım..

Hatırlıyorum. Beraber istemiyorduk gelmesini. Ama aldıysan yanına Umut u değil onu daha fazla tamamlayacak bir adam alınmalıydı.

Ayrıca hakem kötü yönetim gösterebilir ama iyi de olsa yenemezdik.

Keske bunu tek sen, ben ve 3 kisi degil, hepimiz anlayabilsek. Her yenilgide baskasimidir suclu, bu mu yani. Ben oynadigimiz futbol'a üzülüyorum, forumda ki üyeler leke'yi kime atalim pesinde.

Fatih hoca Fenerbahce mac'ina 4-4-2 ile cikarsa Mac ortasi kalp krizi gecirenler olur demedi demeyin !!

4-3-3 HOCAM !!

olay aslind a4-3-3 - 4-3-2-1 -4-2-3-1 falan degil

yeterki elmander-burak-umut, bunlardan sadece biri oynasin

yeterki orta sahada kalabalik olalim.

yoks semih-dany-selcuk ucgene devam kendi yari sahamizda semih-dany-selcukun paslarina devam ..

yine hortlamış fatih terim düşmanları.. inadına fatih terim!!!

Nene gelsin diye kendimi boşuna yırtmadım.

Arkadaşlar herkes birbirine kuş, karga vs. laflar ediyor bu nasıl bir taraftar topluluğudur anlayamadım, Birlik yok hiç birşey yok.

Kimse foruma girip düşüncesini düzgün bir şekilde yazamıyor, yazdığı anda ya kuş ya karga ya da ajan oluyor ben çözemedim bu işi. Şimdi de bana daha 70 küsür mesajın var ne konuşuyorsun derler biliyorum daha önce yaşadım. Ama bu kadar az mesajımın olmasının sebebi forumdakilerin insancıl olmayan davranışları yüzünden yaklaşık 5-6 aydır yazmamam.

Şimdi gelelim maça;

Benim görüşüme göre takımda Selçuk çok isteksiz, Melo formsuz, Elmander eskisinden eser yok, Hamit desen aynı Hamit, Amrabat çok merak edildi bana göre fos çıktı yalan yok. Burak bildiğimiz Burak olduğu için ona kızmıyorum çünkü bu adam böyle sadece gol atar başka birşey beklenmez. Umut ilk yarıda resmen yoktu. Aslında saymadığım kaç haftadır böyle, sanki her hafta 2-0 Yenildiğimiz Orduspor maçını izliyormuşum gibi geliyor bana.

Kulübe'ye gelince yani 2. Yarı'ya başlar başlamaz 2 değişiklik, tamam birisi yabancı sıkıntısından belki dikkat etmedim ama bir süre daha beklenebilirdi sonuçta yediğimiz gol Musleranın geçirdiği sakatlık olmasa önlenebilirdi diye düşünüyorum.

Engin'den o kadar maç eksiğinden sonra hiç birşey beklemiyorum.. Sonuç olarak Galatasarayımız bu biraz zor dönemlerden geçicek gibime geliyor çünkü kaç haftadır aynı topu oynuyoruz bir gelişme yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Sadece gol atıp başka başka birşey beklenmez diye nitelenen bir oyuncunun bizde işi yok kanımca. Bir de anlatamadığım şu evet gol attı ancak daha çok atabilirdi. Neyse bıktırdı artık ya. Anlatamıyoruz da.

NIYE ? Her fener macina yaklasirken takim kötu gidiyor . Melo buyuk olasilikla fener macina yetisemez hakem rapora biseyler sallarsa kufur felan diye

Hikmet Karaman: Maçtan önce Galatasaray'dan deplasmanda 1 puan verseler öpüp cebimize koyarız.

Biri Fatih Terim istifa etsin diyor.

Biri Selcuk gitsin diyor.

Her puan kaybettiğimiz mac aynı mesele.

fatih terimin istifasını isteyenler ŞErefli sampıyonluk yerine lıderin 36 puan gerısınde sezon gecırmelerıne mahkum olsunlar.

Ya moruk Fener bizi o Kadro'yla Puan Durumunda gecerse üstüme benzini döker yakarim kendimi, olamaz bukadar ya !

Geri
Üst Alt