STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Takimda bir yaratici/kreatif oyuncu yok. Onu birak adam gecen oyuncu da yok.

4-4-2 oynuyoruz, bol pas yapmak istiyoruz, ama geri ve yan pas'dan baska birsey yok.

Herkes 'sabir elbet takim arkadasim gol pozisyonuna girecektir' kafasini yasiyor.

Hadi kreatif adamımız yok ama herhangi bir kanat aksiyonumuzda yok. Çok orta yapınca kanatları iyi kullanıyoruz sanırsın ama tamamı etkusiz şişirme orta.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

yahu saka misin?

o zaman en iyisi, en kalitesi selcuk inan olmiyor mu

Kaliteli oyuncu yok oluyor zorla selcugu kabul ettircen bana valla iyi oynamıyor sezonun başından beri :)

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

çok gereksiz puanlar kaybediyoruz.insanı geren bu..

Ya birak herkez desin diceni , stressini burda atiyor millet . Evde ailesiyle huzursuzluk cikartacana burda cikarsin sanal ortamda ..

Zaten bizi dinleyen mi var ? Yonetim burayi mi takip ediyor ? Selcuk gitsin diyince Albayrak cikip aman forumda dediler ben gonderim mi diyor ? Ya birak herkez sallasin icindekini

Bu nasıl bir mantık yav.

kötü maçtı ama bu takım bizim.. avrupada Bir üst tura cıkıcaz (diye bakiyorum), geçen sene lig, playoff, süper kupa şampiyonu, lig lideri şuanda.. olsun varsın 2, 3, 4, sıraya düşelim.. ne olacak ? .. ne olursa olsun arkadaş, bu oyuncular şuanki elde olan en iyi oyuncular , başlarında Fatih Terim var.. Şampiyonluk şarkisi düşmicek dillerden bu takımla eminim, güveniyorum.. şuanki yönetime, Fatih terim'e, oyunculara laf edenler varda son 10 yılda hangi kadro boyle "savaşıyordu" (genel olarak )..

Ama o hakemi varya o hakemi.... sabah akşam soğuk suyla islatip su hortumuyla dövüceksin.. böyle eyyamcı boyle yanlı hakem!

Takimda bir yaratici/kreatif oyuncu yok. Onu birak adam gecen oyuncu da yok.

4-4-2 oynuyoruz, bol pas yapmak istiyoruz, ama geri ve yan pas'dan baska birsey yok.

Herkes 'sabir elbet takim arkadasim gol pozisyonuna girecektir' kafasini yasiyor.

bize has bir kanat oyuncusu lazım olmaz boyle hamit'tir emre'dir göbek oyuncularını kanat oyuncusu olarak kullaniyoruz, amrabat var ama o da yetersiz

Fatih Terim'in istifa etmesi gibi bir durum olamaz, bugünkü beraberlikte en az payı olan hocamızdır.

İlk yarı kötü oynayan Amrabat ve Umut'u çıkarması ve yerine Elmander ve Engini almasını hepimiz istedik.

Geçen senenin en iyi oyuncusu nasıl Selçuk İnan'sa bu sene de bu takımın en kötü oyuncusu yine Selçuk İnan'dır.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Hala gecen sezon :ayatollah: :ayatollah: helal olsun size gecen sezon sampiyon olduk bu sezon olmayalım biz

Recep, bak tekrar anlatıyorum anlamaya çalış kapasiteni zorla biraz.

Adamı istemiyorum demek ayrı şey, performansını eleştirmek ayrı şey, paketleyelim şutlayalım demek de apayrı bir şey.

Selçuk'un performansını eleştirirsin, düzelmesi lazım dersin ama şutlayalım gönderelim ayaklarına girdiğin zaman kuş damgasını da yersin. bu kadar basit.

öyle saçma sapan yorumlar yapanlar var ki hakikaten delirmemek elde değil ya, sanki Sarp'tan fenerli Selçuk'tan bahsediyorlar...

Hayır dikkat ettiysen Selçuk için de bu seneyi baz almadım tamam Selçuk iyidir hoştur ama Eboue be abi Selçuk kimdir napmış yani Eboue'nin yanında adı bile geçemez...

takimda 8 oyuncu banko duz ve kreatif olmayan oyunculardan olusuyor, 2 tane adam la acamazsin o defanslari

Berbat oynadık orası ayrı ama ben hayatımda bu kadar art niyetli bir hakemi de çok nadir gördüm.

TT Arena' ya da kimse boşuna cehennem falan demesin. Böyle art niyetli hakemler için cennet!!

selcuk u eleŞtirenler fırıkekten o golu gırse Şımdı kral yapmıslardı

İlerde top tutabilen Forvet yok Kanatlarda sıfıra inip orta acan adam yok uzaktan hic etkili sut atamıyoruz ve her mac gol yiyoruz kapanan acılan vs vs vs böyle devam edersek canımız baya sıkılacak

ocakta nele rolacka bakalim

böyle devam edersek adeta ofansi olmayan bir takimla sampiyonluk cok zor

ofansi olmayan derken simdi birde defans geldi aklima, anasini satayim defansimizda yok ki, stoper lazim.

Yekta iyi oynar sonra oynamaz.Aydın iyi oynar sonra oynamaz.Bazı kişileri kenara çekmek gerek.

iyi kötü ligin ilk yarısını lider bitirsek çok iyi olacak ama o da zor.. kalan maçların 3'üde çok zor maçlar

stoperi , forveti geçtim..acil yaratıcı bir oyuncu lazım , sağa sola saçma sapan paslar yerine ileriye dikine etkili paslar atabilen şut özelliği olan bir oyuncu lazım

Geri
Üst Alt