STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

bu takımın transferden daha buyuk sorunları var

bı takımın hepsi kötü olamaz

yapılan transferleri değerlendirmek için uygun bir zaman.. ilk 5-6 hafta sabrettik 10-11 oldu gene sabrettik ,15.haftaya geldik yönetimin transfer fiyaskosu bütün çıplaklığıyla ortada

Kanat , sol bek , bitirici forvet yoktu takımda ujfalusi sakatlanınca bir eksikte stoperde oluştu.. 8 tane oyuncu alacağımıza 3-4 tane çok kalite adam alsaydık bu durumda olmazdık

Hocanın açıklamalarındam anladığım , haftaya sivas'a karşıda Amrabat bizi bekler.

yemin ederim biz fener gibi olduk fener de bizim gibi oldu (yani bizim icin negatif, oyun anlaminda)

melo kırmızı yemek için uğraştı ama terim yektayı almadı çok büyük hata. takımda ne kanat ne forvet var devre arası çok kalite bir forvet şart

Nenê'nin fiyati 5 Milyon €, al be Baskanim AL, Allah'ini kitabini seviyorsan AL !

Türkiye'de 1 senede Efsane olur bu adam, 1 senede !

FT'yi seviyorum yahu. Sordular yine "Burada kaybetmek mi Braga'da mı derseniz burası derim".

Yanlış karar aldığını da kabul etti. Ne diyebiliriz ki üzüldüm çok üzüldüm.

ne alaka, hamit iyi kosuyor, her mac formda degil dogru, ama dik duran oyunculardan bitane, sen bana soyle mesela selcuk bu sene hamitden daha mi iyi oynuyor, kac macta skora etki etmis? hic.. bunlar cikmaz ama, hamit kosar deli gibi ileri geri o yine cikar, hic farketmiyor

asistlerı bulamadım ama hamitin sanırım golu yok asıstı de 1 ya da 2

selcuk 4 gol asıstı nerden baksan 5-6 vardır. bu mu sımdı hamıtın ayakta kalması fılan boks macımı bu ayakta kaldıgı ıcın sahada kalması gerek

Fb bu halimizle bizden 1000 kat daha iyi takım kimse kusura bakmasın..

Ulan diyelim ki iyi yenildikten sonra buraya gelip ne diye yazıyorsun bunu.

Milletin siniri tepesinde adam gelmiş Fener bizden iyi muhabbeti yapıyor yahu.

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Bizde gider Braga ya koyarız

Hadi sorun sistemde diyelim;

sen kapanan bir takima karsi tek forvet burak ile maci kazanacagimizi mi saniyorsun?

Sol bek'in devsirme; sag kanadin gercek kanat oyuncusu degil...

Bu kadro ile 4-3-3 zaten oynayamazsin!

ya banane 4-3-3 ten

4-4-2 ile cok mu pozisyona giriyoruz? hic.

kalabalik orta saha oldugu zaman en azindan rakibin yaptigi her atak tehlike olmaz kalemizde

kalabalik orta saha oldugu zaman en azindan pas trafigimiz daha iyi olur

kalabalik orta saha oldugu zaman en azindna semih-dany-selcuk uclunun kendi yari sahasinda yaptigi al gulum ver gulumu izlemek zorunda kalmam

kalabalik orta saha oldugu zaman orta sahadan kosular yapip rakibi daha zor anlar yasatirim.

kalabalik orta saha oldugu zaman hem hamitin, hemde amrabatin performansi az cok artar.

kalabalik orta saha oldugu zaman en azindan rakibi tedirgin eden birseyler yapabiliriz, yoksa böyle giderse millet bizi ezberlemis, 2 forveti tutup, dany-semih ve selcukun paslasmasini izleyip, puan yada puanlari alip gidiyor

son olarakta "stoperler icin en kötü sey, en hoslanmadiklari sey kimi tutmak gerek oldugunu bilmemek"

maalesef şl öncesi sendromu yine, neyse bragayı yenip tur atlasınlar, takım toparlanacak :)

edit

Muslera da yırtık mı varmış GSTV'de söylemişler heralde

Sow gibi bir forvetimiz olsaydı her şey çok farklı olurdu.

Bizim Takima galiba Rakip'leri cok kücümsüyor, belki o yüzden cok Puan kaybediyoruz !!

Rakipleri küçümsediğimiz düşünmüyorum ben ama geçen seneye göre rakiplerin daha akıllı oynadıklarını düşünüyorum.

Galatasaray'ı yenmenin tek bir yolu var, takım halinde savunma yap, iyi kapan sonrada 2 tane hızlı oyuncun varsa kontra ataktan gol bul olay bu kadar basit oldu.

Maçın büyük bir kısmı Selçuk-Dany-Selçuk-Semih-Melo-Selçuk-Dany........ olarak geçiyor ve bu şekilde başarılı olmamız çok zor.

Muslera nasıl sakatlandı anlamıyorum.Topa vurdu sadece.Isınmıyor mu bu adam?

Geri
Üst Alt