STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

buraklamı tek forvet oynayacagız güler gecerım

Kesinlikle bu takıma 10 numara şart geçen sene bu açığı engin selçuk ve melonun çok formda olmalarıyla hissetmiyoduk. Bide necati gibi sırtı dönük oynamayı becerebilen santroforumuz vardı. Oyun sıkıştığında geriye gelip ortasahayla forvet arasında köprü görevi görüyodu. Şimdi bu görevi yapabilecek bir forvetimz yok malesef, fatih hoca 4 4 2 den vazgeçip engini forvet arkası yapsa bundan çok daha iyi olacağımıza eminim.

yemin ediyorum liderlik gitsin istiyorum

geriden gelmek daha avantajli eger puan farkini acamiyorsak, geriden gelip sampiyon olalim

yoksa bu böyle devam ederse adim gibi eminimki cok kötü bir sekidle kaybederiz sampiyonlugu, yani cok koyar.

maalesef şl öncesi sendromu yine, neyse bragayı yenip tur atlasınlar, takım toparlanacak :)

yenilmek için bahane arıyorlar.şl sendromuymuş. iyi valla her oynadığımız avrupa maçına puan kurban edersek şampiyonluğu unutalım. bunlar bahane bahane, futbolcular kendilerini salmak için bahane arıyorlar. "bu hafta avrupa maçı var ha ozaman yan gel yat osman, boşver türkiye ligi maçını nasıl olsa bahanemizde var"

Osman Altunterim ‏@altunterim

Fatih Terim : Bugün benim icin özel bir gün. 250. Kez Galatasaray'ın basında olmak kolay degil. Sevgisini ve dualarını esirgemeyen herkese

Fatih Terim : teşekkür ediyorum. Maca gelirsek yine kalemizde tehlike vermeden gol gördük. Galatasaray bunu telafi edecek guctedir..

Fatih Terim : Arena'nın her maçta rakipler icin cok zor bir stat olması lazım. Tezahürat anlamında. Burada herkes cok rahat.

Fatih Terim : Balıkesir macı sonrası, konu ile ilgili fikirlerimi paylaştım ve hatta bir daha da bu konuda mümkünse konuşmayacağım dedim.

Fatih Terim : O konuşmamı gözden geçirirseniz cevapları bulursunuz. Bundan sonraki günlerimde ve gündemimde bu konu yok!

Fatih Terim : Biz güzel seylerden bahsetmeliyiz. Daha iyi yerlere nasıl gelirizi konuşmalıyız..

Fatih Terim : Benim gündemindeki konulardan bahsedeyim size, Braga'dan sonra geleceğiz 30 saat sonra Sivas, sonra kupa sonra derbi bir derbi

Fatih Terim : daha! Ben 25 günde oynayacağım 6 macı düşünüyorum. Benim gündemim bu.. 5.5 saat gideceğiz, 5.5 saat doneceğiz! Hava degisimi

Fatih Terim : saat farkını nasıl gideririzin derdindeyiz!

Fatih Terim : Amrabat'tan cok faydalanacağız olur boyle seyler. Hamit onemli bir oyuncu. Ama Galatasaray'da birşeyler aksadiginda cok sey

Fatih Terim : aksiyor.. Ama uzun vadede ikisi de cok faydalı olacak bizlere..

Osman Altunterim ‏@altunterim Fatih Terim : Braga'da mı burada mı kaybetmeyi tercih edersiniz deseler hic birini derim ama burayı tercih ederim.

Fatih Terim : Ben farklı lider durumdayken de daha yapmamız gereken cok sey var dedim.

Fatih Terim : Yanlış kararlardan tecrübe elde ediyoruz. Kaybediyoruz, kaybetmeyi kimse istemez. Bugün beklentim daha fazlaydı ama bu

Fatih Terim : köprülerin altından cok sular akacak.

Osman Altunterim ‏@altunterim Fatih Terim : Galatasaray'a herkes kapanacak da kovalayacak da. Bunu nasıl yaparlarsa yaparlar cok onemli degil. Galatasaray bunu asan bir

Fatih Terim : takımdi. Bazen bu olmaz. Açmada sikinti yaşadığımızda da nasıl ki tek santrafordan 2'ye döndüysek, 2'den de teke dönebiliriz!

Fatih Terim : Galatasaray'ın oyun ilkeleri var. Bunlardan biri de baskı! Eger burada sikinti görürsek durum değişir. O zaman baskalarına yük

Fatih Terim : biner ki o da olmaz.

Fatih Terim : Melo'yu 4. hakem attırdı. %100'de haklıydı hakem. Hakemlerle ilgili bundan öte konuşmak istemiyorum. Melo'nun yaptıgı dogru

Fatih Terim : degil. Melo'nun ilk kartı hakeme çarpıp rakibe avantaj olan toptan dolayı. Olmamalı. Engin, 11 mac ceza yedi! Artık bir daha

Fatih Terim : görmemeli. Hala onun tesirinde kalmamalilar sahanın icinde. Cok Agir bir ceza yedi ve tek kelime de etmedik. Ama Engin'in

Fatih Terim : cezası bitti! Artık ceza çekmemeli!

Burak alınmayacaktı...

Necati Ayrılmayacaktı...

Cris alınmayacaktı...

Cris'in yerine paraya kıyılıp Kolo Toure veya Rolando alınacaktı..

Merkez forvetimiz yok nerde nasıl duracağını bilen.. Örnek : Drogba gibi , Sow gibi, Cardozo gibi.. Demba Ba gibi..

Bizim takımda Selçuk'un çalım attığını gören var mı Allah Aşkına ? Selçuk-Melo-Emre oyun şekli pasa dayalıdır..

Birtek Engin var oyunun akışını değiştirebilen dikine çalım atabilen.. Kerim Frei gibi Kaka gibi Nene gibi Ronaldinho gibi adamlara ihtiyacımız var..

Karşı takım Selçuk'u kitliyor biz bitiyoruz bunu sokaktaki çocuk bile farketti..

Şampiyonlar liginde oynamayan kuşların aldığı adamlara bir bakın : Sow-Kuyt-Meireles-Krasiç

Kendimizi kandırmayalım bu takıma MERKEZ santrofor ve oyun kurucu şart..

Alper-Kaka-Nene mükemmel olur...

zarate yi de kacirirsak devre arasi bu takim bize cok cektirir sezon sonuna kadar, hatta liderligi kaptirirsak daha zor geri aliriz

yemin ediyorum liderlik gitsin istiyorum

geriden gelmek daha avantajli eger puan farkini acamiyorsak, geriden gelip sampiyon olalim

yoksa bu böyle devam ederse adim gibi eminimki cok kötü bir sekidle kaybederiz sampiyonlugu, yani cok koyar.

bu takım sampiyonmu olacak

Şu takıma ofansif anlamda ADAM gibi bir transfer şart.Böyle saçmalık mı olur yav.Takımda bir tane adam eksiltebilen oyuncu yok.

Kanata alsınlar merkeze alsınlar Burak'ın yanına alsınlar nereye alırlarsa alsınlar ama Allah için adam eksiltebilsin ne bileyim takıma bir hareketlilik getirsin işte.

Kapanan takımlara karşı merkez tıkalı.O kalabalık orta sahadan anca hızlı tek paslarla çıkabilirsin ama biz bunu yapabiliyor muyuz?Hayır.

Topu mecburen kanata oynuyoruz ama orada da adam eksiltebilen sıfıra inebilen oyuncumuz var mı? O da yok.Bu takıma ofansif olarak kaliteli en az 1 adam şart.

Böyle dandik ofans hattıyla daha tek pas bile yapamayan oyuncularla Terim ne yapsın?

Adam tempolu oynatmak istiyor ama takımda hızlı karar verip oynayabilen oyuncu yok.Selçuk ve Melo gibi 2 tane reis orta saha oyuncusu var ama onlara eşlik edebilen hiçbir oyuncu yok (Engin dışında) ama görüldüğü üzere yetmiyor.

bizim staddaki taraftarda maximum fail, olmus ruhlar gibi, atmosfer denen birsey sadece CL icin gecerli degil, ligde de gosterin

Muslera 2 ay yokmuş heralde :sad007: Beyler gecmis olsun artık 2 ay boyunca bol gollü maclar izlicez :sad007:

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Ben geçen seneki takımı istiyorum. Geçen sene rakibi ezerek alıyorduk maçı.bu sene al gülüm ver gülüm bıktım artık.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zor, hele hele bu kadro yapisiyla bence mumkun degil

cunku millet cozdu, ezberledi bizi, yorulmuyor bile millet artik bizden puan yada puanlar alip giderken.

ha, kaliteli 2-3 ayak alirsin, o zaman birseyler degisir.

ama bu kadro ve bu sistemle eskisi gibi, gecen sene oldugu gibi bir futbol görememiz bence mumkun degil.

yahu millet farkind adegil, rakibimizi yormiyoruz bile, adamlar yorulmuyor bile

nasil yorulsunlar ki, onlarin yari sahasinda 6 saniye top tutamiyorsak

14 haftanın bir analizini şıkarsalarda yaptığımız paslaşmaların % kaçı kendi sahamızda olduğunu çıkarsalar.

Evet top hep bizde kalıyor ama bu top nedense Selçuk ve defans oyuncularımız paslaşmasıyla geçiyor.

İleriye top taşıyamıyoruz, taşıdığımızda da topu orda tutamıyoruz. Adamlar 3 pasla Musleray'la karşı karşıya kalıyor. Bu takım ya savunma yapmayı bilmiyor yada çok kibar ve nazik oyunculardan kurulu. Top adamlardayken eskortluk ediyoruz resmen, ya alamıyorsan topu orta sahadayken yap faulü olsun bitsin.

Geri
Üst Alt