STSL 12/13 H:15 | Sivasspor 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 8 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:15 | Sivasspor - Galatasaray | 19.00 | 8 Aralık

----------Ufuk

Eboue-Semih-Dany-Riera

--Engin-Yekta-Selcuk

Aydin---Burak---Amrabat

Braga macinda 15-20 dk. boyunca denedigimiz ve pozitif sonuc aldigimiz sisteme devam edelim diyorum.

Bugün kar yağdı biraz ama her yeri buz kapladı şimdiden,tepeleme kar yok henüz.

Fenerbahçe maçı 16'sında mı?

kazanmah lahzigm:cool:

4-3-3 deneyelim veya 4-5-1 zaten Melo kart cezalısı bir bahanesi olur

Selcuk--Yekta

---Engin---

Selcuk--Hamit

---Yekta---

oynayabiliriz

bu arada sivas deyince aklıma geçen seneki 4-0 kazandığımız necatinin golü geliyor :sad007:

4-3-3 'ün en ideal oyuncularından biri olan Hamit'i 4-4-2 'de oynatıp 4-3-3 'de yedeğe çekiyoruz yani :asd:

----------Ufuk

Eboue-Semih-Dany-Riera

--Engin-Yekta-Selcuk

Aydin---Burak---Amrabat

Braga macinda 15-20 dk. boyunca denedigimiz ve pozitif sonuc aldigimiz sisteme devam edelim diyorum.

Bu oyunla biz kimseyi yenemeyiz Sivas akıllı oynarsa yener bizi fener trabzon düşünmek bile istemiyorum...

fener trabzon çok iyi oynuyor değil onun için ikiside altımızda biz ligin en kötü takımıyz o nedenle bütün lig altımızda ya fb li bjk li gelsin yazsın lafımız yok böyle gsli görünüp forumu provake edenleri atın lütfen sinirlerimiz bozuluyor ceza alıyoruz

Ligde kimse iyi oynamıyor bunu herkes kafasına koysun. Bizde iyi değiliz evet doğru ancak bizden üstün oynayan takım da yok. Hele bejeke hiç değil. İvme yakaladılar mı ? Evet. Ancak iyi futbol değil. İstekliler. Fener rezalet oynuyor. Ancak o balları yok mu neyse... Trabzon inişli çıkışlı. Antalya zaten bugün burda yarın aşağı doğru düşüşe geçerler.

En diri takımlar bunlar zaten bir de Eskişehir var.

fener trabzon çok iyi oynuyor değil onun için ikiside altımızda biz ligin en kötü takımıyz o nedenle bütün lig altımızda ya fb li bjk li gelsin yazsın lafımız yok böyle gsli görünüp forumu provake edenleri atın lütfen sinirlerimiz bozuluyor ceza alıyoruz

Ben provake etmiyorum kimseyi sadece kötü oynadığımızı söylüyorum bu sezon kaç mac rahat kazandık ligin dibinde ki çoğu takımlara puan kaybettik gelecek 3 mac çok zor şuan ki oynadığımız oyunla zor mac alırız gecen sene ki takımı mumla arıyoruz...

Muslera'nın dinleneceğini hoca maçtan sonra söylemişti. Ufuk'un kendini kanıtlaması gerekiyor. Allah yardımcısı olsun inşallah. Puan kaybetmemek gerekiyor artık.

Gerçi puan kaybetsek de lider kalıyoruz yæææææa
:trollface::trollface: (lakaytlığa gel :D)

Sivas aldığım haberlere göre soğuk. Özelliklere yükseklere yağan karın etkisi, ayazı hissediliyormuş. Ama meteorolojiye göre yağışın olmayacak olması iyi haber. -3 derece bir soğuk, maçın sonuna doğru -5 olacakmış ki, kar ve yağmur olmadığı sürece oynanmayacak sıcaklıklar değil. Hatta bu mevsimde Sivas'ta gayet iyi.

531975_10151199292176843_754782685_n.jpg

zemin

şu aptal takım bi düşmedi gitti ya

O zemin maç saatinde yemyeşil olur.

Geri
Üst Alt