STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

umutun golu var

burakda kafayla yazar insallah

Çok karamsar bir hava var ama haklı herkes çünkü olağanüstü saçma şeyler oluyor bu derbide. Yine de bu hava dağılsın biz bu adamları son 4-5 maçtır eziyoruz skorda da eziyoruz 2 tane kupa aldık arka arkaya ki biri yani dünyada eşi benzeri yok onun acısı asla geçmez. 3-1 lik maçı hatırlayın nasıl rezil oldular yani haftaya oynanacak maçın da bunlardan bir farkı olmaması için yapılacak tek şey erken gol bulmak bitti. Bizimkiler bunu yapmak için kale çizgisine kadar 34534365765363 pasla gelmeyi deneyecekler ama ve verem olacaz tv başında. Ceza sahasından net şutlar çek yerden sert gitsin gol olsun bu kadar basit sonra keyfine bak. Bunu yapan adam yok bizde.

Sadece fener maçında değil bjk maçlarında da garip şeyler oluyor ama artık her şey değişti artık onların yenmesi daha zor ve onların üzerinde baskı olacak bence rahat yeneriz hem kadro olarak hemde oynadığımız oyun olarak onlardan üstünüz ve fener maçında da üstün olacağımıza eminim . Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

yeterince umutsuz konuştum.:D ve bıktım. öncelikle bu maç selçuğun üzerindeki ölü toprağı atacağını,hamitin volkanı avlayacağını (belki efsane bi gol atar ),burağın 3 gol atacağını düşünüyorum.

Zor maç.

Bu Maçın Kadrosunda yüzde yüz 10 isim belli sadece bir isim değişebilir hocanın sistem değişikliği falan yapacağını düşünenler bu maç için ertelesin Fatih hocayı biraz tanıdıysam Muslera Eboue Semih Dany Riera Selçuk Melo Hamit Umut Burak isimleri garanti olacak bana kalırsa hoca solda Amrabatla başlıcak gibi ama Fenerin sağ kanadının etkili olduğunu düşünüp sol bekimizinde açıktan bozma Riera olduğunu düşünürek belki bir Emre ya Engin süprizi yapabilir.Bazı arkadaşlar gereksiz bir karamsarlığa düşmüş psikolojik olarak Geçen senedne beri Fenere üstünüz ve maç bizim sahamızda ve bu tür önemli maçlarda takım son Braga maçı hariç hep gayet güzel oynadı her ne kadar bu seneki lig maçlarındaki çoğu futbol beni tatmin etmesede önemli maçları iyi oynadık.

Aykut Kocamana maça yüzde yüz kontrollü başlayacaktır yani sahasında bekleyen pres yapmayan topun arkasına geçen yani Anadolu takımlarının bize oynadığı sistemle başlayacaktır.İlk 20 dakika gol yemezsek maçı çok rahat alırız çünkü Fenerin defansı Yobo hariç iyi değil Ne Gökhanı ne Hasan Alisi ne de Bekiri deliler gibi pres yapmamızın gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü Meireles ve Yobo bu pres karşısında doğru pas çıkarabilen adamlar beraberlik cepte gibi oynarsak ve ilk 20 dakika gol yemezsek çok rahat yeneriz ama erken bir gol yersek Fener kapanır o zaman da Allah Korusun maçın sonucu kötü bitebilir ama ben herşeye rağmen yeneceğimizi düşünüyorum Skor Tahmini 2.1 yeneriz Goller Hamit,Riera(biraz fantastik olsun)

Bizimde savunmamız iyi değil. Aslında SAvunmadan ziyade takım savunmasında iş yok. Ortasahada daha dirençli olabilirsek çok rahat kazanırız. Burak ve Umut birazda Melo kıpardansa yeter

Mancesther'ın buraya gelmiş kadrosundan daha kötü oynayacakları kesin.

Oyunu durağanlaştırıyorlar.Belkide fenerin bu sene karşılacağı en ciddi rakip biziz.

Meireles orta sahayi cok topluyor.

Cok zeki oyuncu, tam zamaninda tam yerine oynuyor.

Meireles yokken görüyorduk Fener'in halini.

Sen göbek oyuncusundan Messi'lik beklersen kötü oyuncudur gözünde tabi.

Fener'i savundurtma bana ama iyi oyunculari var, bunu kabullenmek lazim.

Bende diyorimki hangı maçta toplamıs orta sahayı.Anlama kıtlıgı var sanırım.Fb nin tüm maçlarını izliyoruz 90 dakka.Al bugun ibb macı rezalet orta sahası fb nin.Meireles, selcuk sahıne göre heralde daha iyi olacak.Cevap istiyorum cevap vermiyorsun.Selçuk,melo varken meireles bizim kadroya girermi.İyi oyuncular dediğin Canermi,Baronimi,Mehmet topalmı.11 oyuncusunu saysan sow haric hiç bir oyuncusu bizim kadroya giremez.Neyin savunmasını yapıyorsun hala.Arenada bu hafta görelim bakalım iyi oyuncularını.Yine maç başlıyacak 90 dakka ezim ezim ezicez.Sonuc forvetlerımızın bitiriciline baglı.

Son maçlarda gördüğümüz kadarıyla, şikecilerin bize olan şanslarında bir eksilme var gibi geliyor bana. Zaten bu şansları sonsuza dek sürecek değildi. Beklentilerin üzerinde, farklı bir sonuç bekliyorum.

çok rahat olacak. fener inanılmaz kötü oynuyor bakmayın kazandıklarına. tarihi fark bekliyorum.

bu tarihi fark bekleyenler bence kendini kandırıyo.bu yazdığımı kaydedin.eğer dediğiniz gibi fark atarsak..ben malım,eşeğim diye 200 kere yazıcam buraya.

16 Aralık 2012, 21:30 civarı...

Galatasarayımızın 3.golü... 17 numaralı formasıyla; Yılmaaazzz.... Buraaaakk... Yılmaaaz.... Buraaaakkkk... Yılmaaaaaaaaazzzzzzzzz.. Buraaaaaaakkk!1!!

Allah nasip eder inşAllah bizlere o sesi duymayı ve sahadan galip ayrılmayı :)

Bende diyorimki hangı maçta toplamıs orta sahayı.Anlama kıtlıgı var sanırım.Fb nin tüm maçlarını izliyoruz 90 dakka.Al bugun ibb macı rezalet orta sahası fb nin.Meireles, selcuk sahıne göre heralde daha iyi olacak.Cevap istiyorum cevap vermiyorsun.Selçuk,melo varken meireles bizim kadroya girermi.İyi oyuncular dediğin Canermi,Baronimi,Mehmet topalmı.11 oyuncusunu saysan sow haric hiç bir oyuncusu bizim kadroya giremez.Neyin savunmasını yapıyorsun hala.Arenada bu hafta görelim bakalım iyi oyuncularını.Yine maç başlıyacak 90 dakka ezim ezim ezicez.Sonuc forvetlerımızın bitiriciline baglı.

Meireles suan Melo ve Selcuk'dan daha cok katki yapiyor.

Gecen haftaki maci hatirla bakalim, Meireles ciktiktan sonra ne oldu fenerin orta sahasi?

Meireles'i fenerin orta sahasindan cikar, takim yari yariya kötülesir.

O bölgedeki oyuncularin yaptigi iyi seyler göze batmaz, sen dikkatli izle derim.

Cok da umrumda Meireles ve Fener, sadece hakkini verelim iyi oyuncu.

bu tarihi fark bekleyenler bence kendini kandırıyo.bu yazdığımı kaydedin.eğer dediğiniz gibi fark atarsak..ben malım,eşeğim diye 200 kere yazıcam buraya.

bence senin şu yazdığın şeyin fark atarız diyen kişilerden farkı yok. maçın başlarında öne geçersek neden olmasın işte tam ozaman amrabat ve buraklık maç olur.

Meireles suan Melo ve Selcuk'dan daha cok katki yapiyor.

Gecen haftaki maci hatirla bakalim, Meireles ciktiktan sonra ne oldu fenerin orta sahasi?

Meireles'i fenerin orta sahasindan cikar, takim yari yariya kötülesir.

O bölgedeki oyuncularin yaptigi iyi seyler göze batmaz, sen dikkatli izle derim.

Cok da umrumda Meireles ve Fener, sadece hakkini verelim iyi oyuncu.

Bak şunu desen anlarım.Normalde baroni kötü oyuncu.Ama bu sene fb de orta sahada idare eder oynuyor.Bence meirelese göre daha cok katkı veriyor.Ama ben bütün macları ızliyorum genelde.Fb de meirelesin öyle fark yaratacak bir oyuncu oldugunu görmedim.Messilik filan değil demek istediğim.Kaçak dövüşüyor bana göre.Oyunun içinde hiç yok.Mesela fernandes de o bölgede oynuyor ama adamın her yaptıgı hareket olumlu.Aynı gecen senedeki selcuk melo gibi.Açıkcası pazar günkü maçta volkan ayısı ballı olmassa, bu sefer fark bekliyorum.Her zaman papaz pilav yemez çünkü.

Bence de. Kazanırsak 1 farklı kazanırız en fazla.

Geri
Üst Alt