Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık
umutun golu var
burakda kafayla yazar insallah
umutun golu var
burakda kafayla yazar insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok karamsar bir hava var ama haklı herkes çünkü olağanüstü saçma şeyler oluyor bu derbide. Yine de bu hava dağılsın biz bu adamları son 4-5 maçtır eziyoruz skorda da eziyoruz 2 tane kupa aldık arka arkaya ki biri yani dünyada eşi benzeri yok onun acısı asla geçmez. 3-1 lik maçı hatırlayın nasıl rezil oldular yani haftaya oynanacak maçın da bunlardan bir farkı olmaması için yapılacak tek şey erken gol bulmak bitti. Bizimkiler bunu yapmak için kale çizgisine kadar 34534365765363 pasla gelmeyi deneyecekler ama ve verem olacaz tv başında. Ceza sahasından net şutlar çek yerden sert gitsin gol olsun bu kadar basit sonra keyfine bak. Bunu yapan adam yok bizde.
bu maçı kazanabiliriz ama sence fark atarak kazanabilir miyiz ?bence imkansız.
İmkansız bence de çünkü gol kaçırma yarışına girecez yine muhtemelen.
Meireles orta sahayi cok topluyor.
Cok zeki oyuncu, tam zamaninda tam yerine oynuyor.
Meireles yokken görüyorduk Fener'in halini.
Sen göbek oyuncusundan Messi'lik beklersen kötü oyuncudur gözünde tabi.
Fener'i savundurtma bana ama iyi oyunculari var, bunu kabullenmek lazim.
bu tarihi fark bekleyenler bence kendini kandırıyo.bu yazdığımı kaydedin.eğer dediğiniz gibi fark atarsak..ben malım,eşeğim diye 200 kere yazıcam buraya.
Bende diyorimki hangı maçta toplamıs orta sahayı.Anlama kıtlıgı var sanırım.Fb nin tüm maçlarını izliyoruz 90 dakka.Al bugun ibb macı rezalet orta sahası fb nin.Meireles, selcuk sahıne göre heralde daha iyi olacak.Cevap istiyorum cevap vermiyorsun.Selçuk,melo varken meireles bizim kadroya girermi.İyi oyuncular dediğin Canermi,Baronimi,Mehmet topalmı.11 oyuncusunu saysan sow haric hiç bir oyuncusu bizim kadroya giremez.Neyin savunmasını yapıyorsun hala.Arenada bu hafta görelim bakalım iyi oyuncularını.Yine maç başlıyacak 90 dakka ezim ezim ezicez.Sonuc forvetlerımızın bitiriciline baglı.
bu tarihi fark bekleyenler bence kendini kandırıyo.bu yazdığımı kaydedin.eğer dediğiniz gibi fark atarsak..ben malım,eşeğim diye 200 kere yazıcam buraya.
Meireles suan Melo ve Selcuk'dan daha cok katki yapiyor.
Gecen haftaki maci hatirla bakalim, Meireles ciktiktan sonra ne oldu fenerin orta sahasi?
Meireles'i fenerin orta sahasindan cikar, takim yari yariya kötülesir.
O bölgedeki oyuncularin yaptigi iyi seyler göze batmaz, sen dikkatli izle derim.
Cok da umrumda Meireles ve Fener, sadece hakkini verelim iyi oyuncu.