STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Kornerlerde kötüyüz. Duran top savunmasında kötüyüz. Fener bunları değerlendirebilir. Birde sow var. Bizim defans sowu cok iyi marke etmesi lazım. Bunları yaptıkmı fenerin işi biter. Ama yapabilecekmiyiz. Defansımız gercekten kotu malesef.

Kornerlerde kötüyüz. Duran top savunmasında kötüyüz. Fener bunları değerlendirebilir. Birde sow var. Bizim defans sowu cok iyi marke etmesi lazım. Bunları yaptıkmı fenerin işi biter. Ama yapabilecekmiyiz. Defansımız gercekten kotu malesef.
bi yol olmaz bizim takımdan. başkan kakayı da almayacakmış herhalde.ali naci küçük denilen topa öyle demiş..ben kakaya güvenipte 2.yarı rahat şampiyon oluruz diyodum. şimdi nah şampiyon oluruz.şampiyonluk gitti.2.liğe,3.lüğe alıştırın kendinizi.

bi yol olmaz bizim takımdan. başkan kakayı da almayacakmış herhalde.ali naci küçük denilen topa öyle demiş..ben kakaya güvenipte 2.yarı rahat şampiyon oluruz diyodum. şimdi nah şampiyon oluruz.şampiyonluk gitti.2.liğe,3.lüğe alıştırın kendinizi.

Sen kötüye alıştırda kendini fenere çakıp şampiyon olduğumuzda bir tarafın tavana vurur artık.:asd:

Sen kötüye alıştırda kendini fenere çakıp şampiyon olduğumuzda bir tarafın tavana vurur artık.:asd:

kesin. böyle umutsuz olmak daha iyi.çok inanınca çok kaybediyo insan.

Zaten Galatasaray Spor Klubü KAKA'ya güvendiği için kuruldu....!!!!!

Ay senin Kaka'na sokıyım ya..İnsanı delirtirsiniz vallahi..

Son 2 maç rezil de olabiliriz vezir de..

Takım iyi oynamıyor. FB'nin de iyi şut çeken oyuncuları ve balları var. Ben bu maçta herkes kadar rahat değilim. Kazara yenildik mi liderlik de gidecek. Bak sen o zaman medya maymunlarının sevinç çığlıklarına.

Son 2 maç rezil de olabiliriz vezir de..

Takım iyi oynamıyor. FB'nin de iyi şut çeken oyuncuları ve balları var. Ben bu maçta herkes kadar rahat değilim. Kazara yenildik mi liderlik de gidecek. Bak sen o zaman medya maymunlarının sevinç çığlıklarına.

ya talihimiz bu bizim işte. fenere karşı kara bi talih var.bizde şut çekenler bile aptal gibi davranıyo..selçuk ve hamit güya iyi şut çekiyo.hani nerdeler ??

son haftalarda berbat ötesi oynuyoruz, sadece iyi diyebileceğimiz bi arenadaki manchester maçı var ama o da karşı takımın full yedek ağırlıklı çıktığı bir maçtı. ben takımın oyunundan ve futbolcuların formundan dolayı oldukça endişeliyim bu maçtan. ha fenerden korktuğumdan değil, kalbürüstü her takım feneri rahat yener, ama biz geçen seneki takım değiliz. o yüzden bu maç fenerden çok bala ihtiyacı olan takım bizmişiz gibi geliyor bana

son haftalarda berbat ötesi oynuyoruz, sadece iyi diyebileceğimiz bi arenadaki manchester maçı var ama o da karşı takımın full yedek ağırlıklı çıktığı bir maçtı. ben takımın oyunundan ve futbolcuların formundan dolayı oldukça endişeliyim bu maçtan. ha fenerden korktuğumdan değil, kalbürüstü her takım feneri rahat yener, ama biz geçen seneki takım değiliz. o yüzden bu maç fenerden çok bala ihtiyacı olan takım bizmişiz gibi geliyor bana
manchester için tamamen yedek ağırlıklı demeyelim. çünkü öyle yedek olmaz.welbeck,chikarito,andersondan yedek olamaz.maça gelince de bala fazlasıyla ihtiyacımız var.

Düşüncleriniz nedir renktaşlar olurmu böyle.

Düşüncleriniz nedir renktaşlar olurmu böyle.

Renktaşım naptın senn ya :D Eboue nerde? (sol bek) 4-5-1 'e geçmişsin ama Fatih hocanın şuan 4-4-2 den vazgeçiceğini sanmıyorum

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selçuk-Amrabat

Umut-Burak

bence böyle çıkacaktır

Hoca Melo ve Yekta arasında nasıl bir karar verecek bakalım?

gene hamiti görüyorum ilk onbirlerinizde... :mad:

fener maçının kilit noktası hamit ve selçuktur.

top yapma hücüma ve defansta daha sorumluluk alırlarsa orta saha ile ezeriz..

ulee sow diyorsunuzda. danny-semih ikilisi halleder . yeterki olmadık yerde top kaptırmamak gerek.

galatasarayımızın en büyük silahı geçen sene 3-1 maçta kapılan toplar- braga ve sivaş maçındaki orta sahanın top kapması. m.unıted gol öncesi kapılan topta melo nun vuruşu. en büyük silahımız bu. eğer selçuk-hamit pres yapıpta bunu sonuca ulaştırırsa çok etkili oluruz. ayrıca ben amrabatı istiyorum bu maçta. engin hala kendini hazırlayamamış bu belli.

adı derbi olsada. bu maçı alıp puan farkını artırıp, trabzon maçına en az 1 puan la kapatıp. sonra transfere yoğunlaşırız..

Arkadaşlar , biletler yarın mı satışa çıkar Bonus için?

Biletler ne zaman çıkıyor beyler ?

aydın mı oynasın ne demek hamiti görüyorum yani

Geri
Üst Alt