STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Fenerbahçe nin yedekten gelip oyunun kaderini değiştirebilecek tek kişi yarım yamalak Krasic..

Eğer ilk yarıda geçen sene ki gibi onları sahadan silersek eminim ikinci yarı Arena bayram yerine döner..

valla acayip rahatlık var bende,son zamanlarda hic olmadıgı kadar,tecavüz var kuslara arenada:ka21:

valla acayip rahatlık var bende,son zamanlarda hic olmadıgı kadar,tecavüz var kuslara arenada:ka21:

tamam fatih hoca 4-4-2 saçmalığıyla oynatsa bile maçı kazanabiliriz ama selçuk,hamit ve amrabata nasıl güveniyosunuz ya ?korkak 3 ü de,ruhunu kaybetmiş,bedeni işlev görmeyen futbolcu bozuntusu gibiler.

tamam fatih hoca 4-4-2 saçmalığıyla oynatsa bile maçı kazanabiliriz ama selçuk,hamit ve amrabata nasıl güveniyosunuz ya ?korkak 3 ü de,ruhunu kaybetmiş,bedeni işlev görmeyen futbolcu bozuntusu gibiler.

Aykuta güveniyorlardır.

abi bu macın havası farklıdır,selcuk ve hamit e güveniyorum da,amrabat a cidden hic güvenemiyorum,amrabat yerine engin oynamalı diyorum bu macda

Karşı takım beni ilgilendirmez ama bizimkiler hırslanıp kazanacağız derse pazar günkü maç + 18 programı olur kesinlikle. Hatta RTÜK' ten LigTV' ye kapatma cezası bekliyorum.

abi bu macın havası farklıdır,selcuk ve hamit e güveniyorum da,amrabat a cidden hic güvenemiyorum,amrabat yerine engin oynamalı diyorum bu macda

engine de güvenmiyorum.meloya da.akılları futbolda değil bizimkilerin.bi adam gibi adam burak var ama o da tek başına bişey yapamaz.

engin oynarsa bu macın adamı olur,insalla oynar ve görürüz

Karşı takım beni ilgilendirmez ama bizimkiler hırslanıp kazanacağız derse pazar günkü maç + 18 programı olur kesinlikle. Hatta RTÜK' ten LigTV' ye kapatma cezası bekliyorum.

Amrabat !!! baş mimarı olacak bu tecavüzün..

Koyduk mu ? :happynew: İlk ben yazmak istedim. :b5:

Amrabat !!! baş mimarı olacak bu tecavüzün..

ben inanmıyorum,güvenmiyorum.inşallah dediğiniz gibi olur.selçuk,hamit ve amrabattan her hafta bişeyler beklemek oldukça sıktı.ne hali varsa görsünler sahada.

Amrabat zaten bu tür maçlarda oynuyor.Bende güveniyorum bu maç.

şöyle gol yersek gerçekten kızarım kornerlerde ön direğe kesilen toplarda gökhan gönül ün dokunması ve arkaya düşen topa fenev forvetlerinin vurup gol olması buna dikkat etmeliyiz en etkili kullandıkları şey bence buu

şöyle gol yersek gerçekten kızarım kornerlerde ön direğe kesilen toplarda gökhan gönül ün dokunması ve arkaya düşen topa fenev forvetlerinin vurup gol olması buna dikkat etmeliyiz en etkili kullandıkları şey bence buu

dikkat etmiyceğimizi ve fenerli toplara şut imkanı verceğimizi bilyosunuz.onlara frikik de veririz.ama biz frikik kullanınca selçuk ve hamit birbirinin saçını yolar kesin.

Herkes çok rahat her fenerbahce maçı öncesi gibi medya amacını ulaşmış psikoljik baskıyı kaldırmayı başarıyolar hersene oldugu gıbı saraçoğlunda olsa savaş varmış gibi hareket ederler

Herkes çok rahat her fenerbahce maçı öncesi gibi medya amacını ulaşmış psikoljik baskıyı kaldırmayı başarıyolar hersene oldugu gıbı saraçoğlunda olsa savaş varmış gibi hareket ederler

bak ben bütün umutsuz havayı yayacam haftasonuna kadar.çok inanırsak çok kaybederiz.selçuk,hamit ve amrabatın bu maç bişeyler yapması bırakın sürpriz olsun.güvenmeyin hiçbirine.

bak ben bütün umutsuz havayı yayacam haftasonuna kadar.çok inanırsak çok kaybederiz.selçuk,hamit ve amrabatın bu maç bişeyler yapması bırakın sürpriz olsun.güvenmeyin hiçbirine.

Sergen olumsuzluk deyil iyi oynadığımız maçta bile yenemedik bunları biz bal var orası carpar burasına carpar gol olur 2 kere gelırler 2si gol olur şans lazım şanss

Sergen olumsuzluk deyil iyi oynadığımız maçta bile yenemedik bunları biz bal var orası carpar burasına carpar gol olur 2 kere gelırler 2si gol olur şans lazım şanss

işte o yüzden kara talihimiz var ya fenere.ben nasıl umutlu olayım,nasıl inanayım kazanacağımıza.takımda biçok sorun varken hemde..şimdiden alıştırdım kendimi

işte o yüzden kara talihimiz var ya fenere.ben nasıl umutlu olayım,nasıl inanayım kazanacağımıza.takımda biçok sorun varken hemde..şimdiden alıştırdım kendimi

Herkes tecavüz farktan bahsediyor kolay deyil bunların şansını kırmak :(

aynen attığımız gol kadar şpl de direkten topumuz dönmüş veya çarpmış gitmiş, sakatlık-saha durumlarıda iyi değildi zaten.

bu sene şansız başladık , umarım bu şansızlık çalışmamızın-inancımızla son günlerde kırıldı.

ballıbahçeye karşı umarım çalışmanın-inancın karşılığı sonucu galip geliriz.

Geri
Üst Alt