STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Güney tribün üst kat kombine. İlgilenen varsa özelden msj atabilir !!

KOmbine kiralama pazarlıkları başlamış:)

yarım sezonluk kombine alınabilir mi acaba

gsbonusluyuz sozde bılet falan alamadık hıkaye rezıllık

Biletix'ten bir an önce çıkıp kendi sistemimize geçmemiz lazım.Her zaman dediğim gibi Türkiye'nin en büyük karaborsacısı Biletix'tir.Bu sene çıkacaktık sözde ama olmadı seneye inşallah.

Biletix'ten bir an önce çıkıp kendi sistemimize geçmemiz lazım.Her zaman dediğim gibi Türkiye'nin en büyük karaborsacısı Biletix'tir.Bu sene çıkacaktık sözde ama olmadı seneye inşallah.

aynen öle

Hamit şu maçı alsın Hamit'e sallayanlar sevinirse adam değildir.

4-1 alıcaz arkadaşlar 25 yıldır derbi izliyorum hiç bu kadar emin olmadım bu maçı 4-1 alıcaz maçtan sonra burdayım:)

Allahin izniyle kazanacagiz. Biz daha etkili takimiz. Baskimiza zor dayanirlar. Kendi kendimizi yenmezsek tabi

Gol yiyecegimiz kesin. Ondan eminim ama

valla işe duygusal değil de gerçekçi baktığımda bu maçta tek güvencem aykut kocamandır. çünkü bizim takım bu sene yerlerde sürünüyor form olarak. aykut takımını pısırık oynatırsa seyirci gazıyla falan bişeyler yapabiliriz. onun dışında bu halimizle değil fener, orta sınıf bir avrupa takımı bile haşat eder bizi. neden böyle olduk, niye bu kadar geriye gittik bunların cevabı fatih hocada. umarım en kısa zamanda geçen seneki formumuza döneriz yoksa, böylesine leş bir futbolun oynandığı ligde bu kadar harcamayla şampiyon olamayarak, aykutun çalıştırdığı şikeci ahmaklara şampiyonluğu hediye edersek fatih hocada bırakıp gitmeli ne yazıkki.

valla işe duygusal değil de gerçekçi baktığımda bu maçta tek güvencem aykut kocamandır. çünkü bizim takım bu sene yerlerde sürünüyor form olarak. aykut takımını pısırık oynatırsa seyirci gazıyla falan bişeyler yapabiliriz. onun dışında bu halimizle değil fener, orta sınıf bir avrupa takımı bile haşat eder bizi. neden böyle olduk, niye bu kadar geriye gittik bunların cevabı fatih hocada. umarım en kısa zamanda geçen seneki formumuza döneriz yoksa, böylesine leş bir futbolun oynandığı ligde bu kadar harcamayla şampiyon olamayarak, aykutun çalıştırdığı şikeci ahmaklara şampiyonluğu hediye edersek fatih hocada bırakıp gitmeli ne yazıkki.

Kimsenin haşat ettiği falan yok. Braga da Cluj da haşat etmedi. Manchester da diyecektim ama yedek takım falan dersiniz diye demiyorum. Küçük maçlarda konstrasyon eksiğimiz var, evet o kadar iyi değiliz. Ama motivasyon en üst seviyede olacak bu maç ve çok rahat alacağız

Kimsenin haşat ettiği falan yok. Braga da Cluj da haşat etmedi. Manchester da diyecektim ama yedek takım falan dersiniz diye demiyorum. Küçük maçlarda konstrasyon eksiğimiz var, evet o kadar iyi değiliz. Ama motivasyon en üst seviyede olacak bu maç ve çok rahat alacağız

yaşın gereği heyecanını anlayabiliyorum. umarım senin dediğin gibi olur herşey. ben biraz daha gerçekçi bakıyorum olaya sadece bu

yaşın gereği heyecanını anlayabiliyorum. umarım senin dediğin gibi olur herşey. ben biraz daha gerçekçi bakıyorum olaya sadece bu

Heyecan var tabi ama gerçekçi bakarken de gazı aldığımız zaman iyi oynadığımızı unutmamak gerek abi.

Bilet yine alamadım arkadaş bir daha satışa çıkarmı acaba

Ayni düsünüyorum, bizim oyuncularda ciddi bir mac basina performans yapisi var bu sezon. Nasil oldu bende anlamiyorum ama rakip takimin ismi tanidik olmadigi sürec bizimkiler 1 vites en fazla 2ci viteste oynuyor... Rakip Manchester olunca ozaman anca bir yerlerini yirtiyorlar...Sanirim Galatasarayimizi izledigim kadar hic bu sezon kadar skore göre oyniyan bir Galatasaray görmedim. Yani direk gol atma seklinde oynuyoruz burda takim oyun seviyeside iyce gerilede.. simdilik idare ediyor iste.. (umarim devre arasi bu konuya acil bir ilac bulunur)Benim icinden gecen skorde ayni sekilde 4-1 Hakem konusunda bir cok arkadas bol bol kirmizi kart olacak diyorlar ki bende öyle düsünüyorum... Bizden Melo ve Riera bu kirmizi görmeye acik oyuncularimiz (engin oynarsa bunu da ekleriz) Fenerde ise Savunmanin her oyuncusu ile Caner ve Selcuk gibi isimlerde var. En büyük isteyim macin durmadan durdurulmamas faullerden dolayi ki bunu bize karsi her takim yapiyor... topu kaptigimiz anda en az 1 oyuncumuz kendini yerde buluyor.

bu mac icin en ufak bi tereddütüm yok ama gelecekten de umudum yok

Heyecan var tabi ama gerçekçi bakarken de gazı aldığımız zaman iyi oynadığımızı unutmamak gerek abi.

işte takıldığım nokta bu zaten. bir takım sadece gaza dayalı oynamamalı. her maça aynı ciddiyet ve konsatrasyonla çıkmalı. maç seçiyor olmamız bu seneki en kötü alışkanlığımız ve bu doğal olarak form durumumuza kötü etki ediyor. bu duruma son vermezsek gözümde beden hocası bile olamayacak kalitedeki aykutun takımına şampiyonluk vermek zorunda kalırız.

Geri
Üst Alt