STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Kanın sadece damardan alınmadığına 80 milyon şahit olacak pazar günü ....

Burak ve Umut affetmez pozisyonları, atacaklardır mutlaka.

1.75-3.20-3.20

Resim birazdan geliyor.

Yenersek yeminle giricem Twitter'a 4-5 saat fenerlilerle uğraşcam

İnşallah Sezerinho 11 oynar:)

Krasic ve Stoch aklına bile gelmez:)

Halis muhlis koyacağız...Rahat olun...

mutlaka ama mulaka elmander in oynaması lazım bu mac

Bakıyorum fenerliler yine gaz halinde. Neye güveniyorlar anlamadım. Geçen sene taktik gereği 0-0 bitirdiğimiz maç dışında top göstermedik bu dangalaklara 3 maçta. Hele o 3-1'lik maçta ezim ezim ezdik. Ben derbi tarihinde öyle maç bilmem, görmedim. Şu an biraz çalkantılı bi dönemdeyiz, fener de yükselişte. Şanssızlık veya beceriksizlik yaşamazsak FARK ATACAĞIZ bu, sahasında kupa kaldırdığımın şikeci kuşlarına!

2i21sv4.jpg

ileri uç burak - elmander olmalı

kadro seçimi kötü olmazsa rahat olacağına inanıyorum zerre heyecan yok hatta izleyecem bile belli değil:o

olurda saçma bi tercihle çıkarsak ilerde tutamayıp kaptıracağımız her top bize kontra pozisyon/gol olarak geri dönecektir.

geçen sene top bizde idi hep. rakip sahaya yerleştiğimiz zaman ya aut oluyodu ya korner oluyodu ya kaleci tutuyodu yani bi sonuca varabiliyoduk. şimdi eveleyip gevelreken kaptırıyoruz ondan çok pozisyon veriyoruz. savunmada geçen seneye göre geriye gitti, haliyle meloda öyle bunun payıda yok değil.

ama melonun formu yükseldiğinden beri iyi top topluyoruz o bölgede. derbide de gaza gelecektir. sonuç olarak melo tercihi en doğrusudur. derbide fark yaratır:yenieek:

iş forvet, ortasaha seçiminde çok zor karar imparator için

elmander bu sezon hangi maçta iyi oynadı, şuan formsuz yedekte beklemeli yani.

bu sezon neden formsuz,kendisi bile söylüyor,gecen seneki kadıköydeki son macta sakatlandı,yazın avrupa sampiyonasında oynamak adına sakatlıgını önemsemedi ve orada oynamak ugruna feda etti kendini,31 yasında adam,kolay kolay toparlayamıyor kendini,zaten formsuzsa bende oynamamalı diyorum,10 kisi oynatıyor takımı,ama hoca zaten idmanlarda görür ve buna göre kararını verir,saglam bir elmander bekir ile yoboyu kafa kafaya carpıstırır,geriden gelen burak topu aglara yapıstırır

STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

benim beklediğim kadrolar şöyle:

--------------------Muslera-----------------------

Eboue-------Semih-----Dany--------Riera--

------------------------------------------------------------------------Selçuk----Melo---------------

Hamit------------------------------------Emre----------------------Umut----Burak--------------

---------------------Volkan-----------------------

Gökhan-------Bekir------Yobo--------HAK--

------------------------------------------------------------------------Topal----Meireles-----------

Kuyt-------------------------------------Caner-------------------------Baroni-------------------------------------------------Sow--------------------

Geri
Üst Alt