STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

melo böyle büyük maçlarda çok etkili oluyor asıl önemli olan selçuk ve hamitin performansı onlarda biraz kalitelerine yaklaşsalar geçen seneki 3-1 lik maç gibi olur

Amrabat ve yekta büyük ihtimal 11 çıkmıcak. Emre çıkacaktır 11 yada Engin

eboue reyizden yine bi pazara gönderme bekliyorum.topal ve canerde pazarcı tipi var bakalım kim gitcek bu sefer

[yonetici]Lig Tv görüntüleri yasak.[/yonetici]

Ben bu maçta çift - tek forvet arasında kararsızım açıkçası..

Çift forvette çok pozisyon veriyoruz belki ama Fenerbahçe nin de üzerine saldıran iki forvet ile gittiğimiz zaman defansın ortası mutlaka hata yapıyor.. Yobo da Bekir de hata yapmaya o kadar çok müsait ki..

Oysa tek forvet oynarsak bunlardan en az biri rahat kalacakdır

Burak Yılmaz ı tek başına yobo ve Bekir in ortasın da yalnız bırakmak hiç mantıklı gelmiyor bana..

tek forvet mi yapmayın allah aşkına bizim ikinci forvetimiz(umut,elmander) aktif pres yapiyor yani bir ortasaha gibi dinamiklik katıyor takima, hiç gerek yok maceraya 2 forvet kalsın, fark gelsin farkk :)

Fenerbahçeye karşı senelerdir en büyük zaafiyetimiz gol pozisyonlarını cömertçe harcamamızdı.

Ve artık Burak Yılmaz var! Siz hesap edin.

Bugün Meireles ve Topal kart sınırında. Topal değilde meireles kart görse çok iyi olur. Hani İBB hızlı takım hiç belli olmaz:trollface:

Hollman oynuyorsa muhakak yazar.Çok klas futbolcu bana göre.Hani bize gelse hayır demem.

Savunmadan çok korkuyorum bu maç. 2 gol garanti yeriz bence. Önemli olan bnda fazla atmak. Burak'a güvenim tam. Bir kafa golü atacak bence. 2-2 bitecek gibi geliyor bana.

hayrola bu konu neden simdiden acik?

önümüzdeki mac fener maci degil ki..

Biletler ne zaman satışa çıkar?

fenerin bugün mesela yedek forveti yok lan bizde 5 tane var :D sow sakatlansa ayvayı yerler valla

Rieranın gölü var yazın bi yere

Fenerbahçe cidden çok geriledi. Çok değil 2 sene önce sahya bakıyordum Lugano,Santos,Alex,Niang,Stoch filanbiz bunları yenemeyiz diyordum. Ondan önce de yine Tuncaylar, Hooijdonklar vs. Ama şimdi Sow mesela o gün ufak bir ateşlense ve maça çıkmasa Fenerbahçe'nin gol atma şansı sıfıra iniyor. Hoş Sow oynasa da garibana 1-2 top anca geliyor ama. Cidden çok sıradan bir takıma dönüştüler.

Bizden puan almak için tek şansları Stoch bana göre. Akıllı kullanırlarsa Stoch'u işi çözebilirler. Ama onu da küstürmüşler:)

Yeni Malatya'ya kupa'da elenip, lig'de rezalet bir ilk yari gecirip sonra sike yapma gereksimi duyduklari kadro o. Aksine suan daha iyiler. Sadece fenerliler o kadronun ruya kadro olduguna inaniyor, inanmak istiyor. Aksi takdirde sikeyi kabul etmis olurlar. Hepsi neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor aslinda.

O sezon ki tek basarilari, bizi gelip Arena'da yenmeleriydi. Ama nasil?

-Karakter yoksunu oyuncularimizi(Baris gibi) arayip mactan evvel teknik taktik bilgisi alarak ve hatta bazi oyuncularimizin cebini doldurarak. O sezondan bir sezon once ki Leo Franco olayinda baya imali seyler soylemisti Adnan Polat. Yani Aziz bu, olmamis demem.

-Durum 1-0 iken Baros'un nizami golunu faul diye kesip, zaten o sezon bitmis bir takimi oyundan koparacak bir hakem ayarlamak. O macta parcaliyoduk seref yoksunlarini.

Ha birde Besiktasli Ferrari'nin oyundan atilis bicimi var. Les gibi kokuyordu acikcasi.

Simdi de sike yapiyorlar, ama o donem ki kadar yogunca degil. Onun icin suan ki kadrolari o doneminkinden cok daha iyi benim gozumde:yenieek:

Yeni Malatya'ya kupa'da elenip, lig'de rezalet bir ilk yari gecirip sonra sike yapma gereksimi duyduklari kadro o. Aksine suan daha iyiler. Sadece fenerliler o kadronun ruya kadro olduguna inaniyor, inanmak istiyor. Aksi takdirde sikeyi kabul etmis olurlar. Hepsi neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor aslinda.

O sezon ki tek basarilari, bizi gelip Arena'da yenmeleriydi. Ama nasil?

-Karakter yoksunu oyuncularimizi(Baris gibi) arayip mactan evvel teknik taktik bilgisi alarak ve hatta bazi oyuncularimizin cebini doldurarak. O sezondan bir sezon once ki Leo Franco olayinda baya imali seyler soylemisti Adnan Polat. Yani Aziz bu, olmamis demem.

-Durum 1-0 iken Baros'un nizami golunu faul diye kesip, zaten o sezon bitmis bir takimi oyundan koparacak bir hakem ayarlamak. O macta parcaliyoduk seref yoksunlarini.

Ha birde Besiktasli Ferrari'nin oyundan atilis bicimi var. Les gibi kokuyordu acikcasi.

Simdi de sike yapiyorlar, ama o donem ki kadar yogunca degil. Onun icin suan ki kadrolari o doneminkinden cok daha iyi benim gozumde:yenieek:

ben tam da ondan önceki seneden bahsediyordum. O sene de kadroda bu isimler olsa da garip bir oyun anlayışıyla oynatıyordu Aykut.

O kadro bunu ezer geçer ayrıca.

Fenerbahce´nin belki hücumdaki yaraticiligi köreldi Alex´in gidisinden sonra, ancak büyük maclara daha uygun bir kadro yapisi olustu bence.

Iyi oynadilar hedef maclari bu sene. Oyun olarak daha coskulu, daha tehlikeli bir takimiz, ama Fenerbahce´nin kontrollü oyunu bizi bozabilir.

Arena´da kontrollü oynayan takimlara karsi anormal derecede zorlandik biz bu sene. Dikkat etmek lazim.

arkadaşlar rahat galibiyet alırız yeterki saçma sapan goller yemeyelim. fb gol attımı geriye çekiliyor zaten yapmamız gerek sow ve kanatlarını iyi savunmak bunları yapabilirsek f5 kalemize bile zor gelir. umarım vurduğumuz gol olur. ayrıca şu sow bir sakatlansa f5 gol bile atamaz. belkide şampiyonluk maçına çıkacağız erken olabilir ama f5 i yendikmi liderliği garantileriz ikinci yarı da yapılacak iyi bir transferle yol alır gideriz.çok saçma puanlar kaybettik. mersinden,karabükten son dk gol yediğimiz eskişehir ve antep maçından 9 puan kaybettik. son 2 maçı almamız gerekiyo belkide ligdeki en kritik 2 maç olacak bu karşılaşmalar ama önce eziklere vurup geçelim

Hakem iyi olursa, çok rahat bir galibiyet alırız.

Fenerbahçe top oynamıyor, yaptıkları tek şey topu Sow'a atmak ve defansa çekilmek.

Alnımızın akıyla çıkarız inşAllah bu maçtan.

2-0 alırız

Geri
Üst Alt