STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

İnanmayan maçı izlemesin lütfen :b5:

Formayı hakeden Umut ve Yekta ama ben Elmander ve Melo'nun oynamasını istiyoruz özellikle Melo sever Fener'i..

Aslında ben bu maçta ileride umut ve elmanderin oynamasını istiyorum. Süper kupa finalinde fener defansının ne hallere düştüğünü gördük önde yapacağımız baskıyla fener dafansını çok basit hatalara zorlaybiliriz diye düşünüyorum

Kesin alırız bence,çok inanıyorum kazanıcağımıza

antuda rahat alırız muhabbetleri dönüyo tamam istatiklere bakınca galibiyetin var falan filan be insan o kadar kör mü olur bide rahat oyun rahat skor bekliyo ezikler ahahah siz son senelerde hangi Galatasaray derbisinde Ezilmediniz ki sazanlar :D

-Sow normalde rövaşata atar diye düşünüyorum ama geçen sene rövaşatadan attı bize, o kontenjanını doldurdu diye tahmin ediyorum. Büyük ihtimal bizim defans dikkat edecektir buna ama gene de atabilir bir tane.

-Baroni'den kesin bir gol bekliyorum, galiba daha önce hiç atamadı ama artık alex'in mevkisinde oynuyor, şutları da fena olmadığını düşünürsek gol atar bir tane.

-Ben bi de Meireles gol atabilir diye düşünüyorum, fenere gelen yeni adamlar genelde atar bize gol.

Yukardaki 3'lüden 2si olur bence.

Ben kısacası yenmek için 3 gol atmamız gerek diye düşünüyorum. Onlarda 2 tane atar, böylelikle 3-2 biter. Olur da 3'ü bulamazsak kazanmamız zor.

insallah haksiz penaltiyla kazaniriz , yillardir yapilan haksizliklar icimde kaldi

volkanın en büyük zaafı yerden sutlar biraz köeye bile gitse alır içeri hamit bunları iyi yapar bu maçta bol bol denemesi lazım

-Sow normalde rövaşata atar diye düşünüyorum ama geçen sene rövaşatadan attı bize, o kontenjanını doldurdu diye tahmin ediyorum. Büyük ihtimal bizim defans dikkat edecektir buna ama gene de atabilir bir tane.

-Baroni'den kesin bir gol bekliyorum, galiba daha önce hiç atamadı ama artık alex'in mevkisinde oynuyor, şutları da fena olmadığını düşünürsek gol atar bir tane.

-Ben bi de Meireles gol atabilir diye düşünüyorum, fenere gelen yeni adamlar genelde atar bize gol.

Yukardaki 3'lüden 2si olur bence.

Ben kısacası yenmek için 3 gol atmamız gerek diye düşünüyorum. Onlarda 2 tane atar, böylelikle 3-2 biter. Olur da 3'ü bulamazsak kazanmamız zor.

Atabilirse Kuyt atar,gerisi hikaye

Melo patlayacak ....:yenieek:

bence zor geçicek , bir önyargı var üzerimde inş kırılır bu sene..

Sent from my IPHONE 5 using Tapatalk 2

ıns yeneriz

Sent from my IPHONE 5 using Tapatalk 2​

inch

Sent from my IPHONE 5S using Tapatalk 2

ıns yeneriz

Sent from my IPHONE 5 using Tapatalk 2​

a sende de mi iphone 5 var kardeşim bende dayımlara getirttim 2.4 bin dolara çok güzel çok iyi parasının hakkını veriyor sende memnunsundur inş

Sent from my IPHONE 5 using Tapatalk 2

banada hayrına iP5 alın la :o

Yendikleri an lider olabilecekleri ihtimali gaza getirecek fenerlileri. Keşke ibb bugun 1 puan alabilseydi.

normalde hakem hatasıyla kazandığımız maçlar beni çok memnun etmiyor ama bu maç inşallah haksız penaltı,ofsayt gol rakibe haksız kırmızı ne olursa kabulüm çünkü Aykuta acaip gıcık olmaya başladım 1 aydır ayrıca güzel ağlıyor o ağladıkça ben gülüyorum

en çekindiğim adam hamit çok formsuz

Geri
Üst Alt