STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

ben maçı izlemicem geçen sene 3-1 aldığımız maçta dk.25 gibi maçtan çıktım benden sonra şov yaptık , kadıköyde 2-2 biten maçta 15. dkkda 2-0 gerideyken maçtan yine çıktım maç döndü play-offta 2-1 yenildiğimiz maçta maçı kazanacağımıza çok inanmıştım maçı izledim kaybettik sonra kendi kendime uğursuz olduğuma inandım şampiyonluk maçında ne maça gittim ne evde tv açtırdım sonuç olarak istediğimizi aldık haftaya oynanacak maçta bana 10.000 lira verseler değil maçı izlemeyi kahvenin önünden bile geçmem

ben maçı izlemicem geçen sene 3-1 aldığımız maçta dk.25 gibi maçtan çıktım benden sonra şov yaptık , kadıköyde 2-2 biten maçta 15. dkkda 2-0 gerideyken maçtan yine çıktım maç döndü play-offta 2-1 yenildiğimiz maçta maçı kazanacağımıza çok inanmıştım maçı izledim kaybettik sonra kendi kendime uğursuz olduğuma inandım şampiyonluk maçında ne maça gittim ne evde tv açtırdım sonuç olarak istediğimizi aldık haftaya oynanacak maçta bana 10.000 lira verseler değil maçı izlemeyi kahvenin önünden bile geçmem

mehmet sen bunları yazınca aklıma bu video geldi.. :)

[video=youtube;WhLUYi3ohnU]https://www.youtube.com/watch?v=WhLUYi3ohnU[/video]

.

bunun acısını cıktığını biz göremeyiz

lan bunla alakası yok ama bir ts taraftarıyla iddaaya girdim 100lirasına neymiş biz 1461 e en fazla 1 fark atabilirmişiz ben de en az 2 fark dedim ama fenev maçını untmuştum olur mu acaba 2 fark

AW: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

lan bunla alakası yok ama bir ts taraftarıyla iddaaya girdim 100lirasına neymiş biz 1461 e en fazla 1 fark atabilirmişiz ben de en az 2 fark dedim ama fenev maçını untmuştum olur mu acaba 2 fark

Arti hoca cogu oyuncuyu dinlendirir,ama ne olursa olsun 1 gol atip yatmadigimiza göre 2 fark olacagini düsünüyorum.

Zaten pozisyona girmeden kornerden gol atarlarsa atarım kendimi evimin balkonundan aşşağıya. Kornerler ve ön direk..

gerçekten yenileceksek kötü oynayalım onlar haketsin öyle yenilelim bıktım vallahi bunların bize pozisyona giremeden bizi yendiği maçlardan

.

bunun acısını cıktığını biz göremeyiz

Yalnız ayni şampiyonluğu onlar yaşasaydı bizim sahda neler olurdu kim bilir. Formayı sokanları mı istersen, bir baba hindi çektirenleri mi istersin, koyduk mu diye bağıranları mı istersin. OOooh. Biz sadece kendi içimizde sevincimizi kutlamışız, onlar da bizim sahada kazansaydı aynini yapar mıydı? Hiç sanmıyorum.

gerçekten yenileceksek kötü oynayalım onlar haketsin öyle yenilelim bıktım vallahi bunların bize pozisyona giremeden bizi yendiği maçlardan

10 yıldır oynadığımız maçların %90 gibi oranında hep kötü oynadılar ve yendiler.:mad:

10 yıldır oynadığımız maçların %90 gibi oranında hep kötü oynadılar ve yendiler.:mad:

zoruma giden de bu her maç içeri dışarı farketmez maça fırtına gibi başlarız pozisyonları kaçırırız adamlar es kaza 1 gol atar sonra ya kapanır maçı bitirir yada biz dağılırız fark olur son 10 yılın özeti bu

gol yiyecegimizi düşünmüyorum

Son Süper Kupa macini izliyorum da, gercekten takim olarak her anlamda üstünüz onlardan. Gol atma sekilleri bile sinir bozucu. Karambolden, kicina carpip giren toplar vs. Umarim sans da hakedenin tarafinda olur bu sefer ve biz rahat kazaniriz. Güveniyorum takima

hakem bizi bu mac dograyabilir

Normal sartlarda zorlanmayiz,futbolcularimizin form grafigi fena degil,son yillarda Alex ve Volkan sayesinde skor üstünlügü sagladilar ama bu yil ne Alex var,nede formda bir Volkan,yanliz Sow ve Canere dikkat etmeliyiz,orta saha ve kanatlar calisirsa Burak ve Umut Feneri perisan ederler.

Cüneyt Çakır'ı vermezler süper kupada penaltı verdi diye. Fırat Aydınus'u da vermezler..

Bende düşünüyorum kimi verecekler acaba?

Son Süper Kupa macini izliyorum da, gercekten takim olarak her anlamda üstünüz onlardan. Gol atma sekilleri bile sinir bozucu. Karambolden, kicina carpip giren toplar vs. Umarim sans da hakedenin tarafinda olur bu sefer ve biz rahat kazaniriz. Güveniyorum takima

O maç çok garipti. Öyle futbol olarak çok ezdiğimizi hatırlamıyorum ama yine de çok fazla pozisyonumuz vardı. Onların 2 pozisyonu da gol olmuştu, tabi pozisyon diyebilirsek.

Geri
Üst Alt