STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

---------Burak---------------

Amrabat----------Aydın(Engin)

------Selcuk---Hamit---------

-----------Melo--------------

Riera---Dany---Semih---Eboue

-----------Muslera-----------

Böyle çıkarsak rencide ederiz.

Fatih hoca sistemi bozmaz bu maç.

Koreografi olacak mı acaba?

dün belediyeli gökhan süzen gg yi baya zoradı amrabat iyi motive olursa maymun eder gg yi

umut her ne kadar formda olsa da iyi pres yapıyor olsa da bence bu hafta kesilmeli.çünkü derbi maçı bu sonuçta yırtıcı bir eleman oynamalı yani melo.ama geçen hafta coşan selçuk'un eksiklerini kapatan yekta da kesilmemeli.+umut büyük maçlarda tutukluk yaşıyor.bu nedenle tek forvet burak sağ ve sol forvetlerde amrabat ve aydın.orta üçlüde ise -selçuk-melo-yekta- şeklinde çıkmalıyız.hamit/umut/elmander/engin gibi de sağlam yedeklerimiz de var.ama benim kafamdaki en büyük soru işareti büyük maçlarda ayağı titremeden oynayan hamit.aydın'ın yerinde oynayamaz ama orta üçlüde oynayabilir.selçuk-yekta-hamit üçlüsü de denenebilir mi acaba?hocanın yerinde olmayı hiç istemezdim.bir melo oynaısn diyorum bir hamit oynasın diyorum bir yekta oynasın diyorum valla kararsızlık zor: )

Tam Umut Bulut'un maçı.Bu dengesiz defans hattının çözümleyicisi bu adam.Pres yapınca dağılan bir takım fener.O Bekir varya son günlerin hayat öpücüğünü yapan adam, şişirilen öne çıkarılan defans varya hani.Gör bak bu maçta nasıl olacak Umut'un karşısında.

ea33aad075-1204.html

ea33aad075-1204.png
[/URL][/IMG]

Böyle çıksak nasıl olurdu

Bence harika bir 11..

Elmander ve Umut zaten cok kosan isimler..

Cevap: Re: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

aynen bu iste...

arkadaslarla konustugum konuda hep bu.

önde topu sag sola atiyoruz. madem defans kapaniyor, sut cek bisey yap. o da yok, sonucda hep top kaybi.

burakda goller atiyor tamam ama, bir de okadar top kaybi var. bi dikkat edin, kac topu ayagindan kaciriyor, gelen topu ayaginda tutamiyor.

Elimizdeki forvetler ile 3. bölgede topa sahip olamıyoruz. Çok az pozisyona giriyoruz, bu oyunumuzu ciddi anlamda bozuyor. Tek forvetli sisteme geçersek daha fazla topa sahip oluruz 3. bölgede daha fazla pozisyona gireriz ve daha çokta kaçırırız.

Mevcut sistemde çok az pozisyona giriyoruz ve bunları atamadığımızda bariz bir şekilde sıkıntı oluşuyor.

4-4-2 iyi gitmiyor bunda bende hemfikirim ve değişmesini çok istedim ancak bu maç kesinlikle 4-4-2 maçı olacağını düşünüyorum..

Fenerin defansı tam bir bomba ve ileride kuracağımız baskından çok büyük hatalar yapacaklardır..Zaten maçı geride kabulleneceklerdir Arena faktöründen dolayı..

Ancak Umut mu Elmander mi??koca bir soru işareti açıkçası..Umut evet iyi oynadı belki ancak fener maçında kesin iyi oynar diyemiyoruz...Elmander ise ileride daha iyi top tutabiliyor...Bu tercih muhtemelen maçın kaderini belirleyecektır..

ea33aad075-1204.html

ea33aad075-1204.png
[/URL][/IMG]

Böyle çıksak nasıl olurdu

tabiri caizse kemik gibi orta saha ben cok begendim ,hatta soyle yaparsin istemessen klasik 4-3-3- oynama,elmander ve umut u, hemen melo selcuk yektanin onune cek, burak ida tek forvet oynat ,elmander ve umut deli gibi kosuyorlar zaten,orta sahada adim atamaz fener presle bogariz herifleri , cok tuttum ben bu sistemi

,

Melo,Melo oOo

[video=youtube;3fFi1raCVGU]https://www.youtube.com/watch?v=3fFi1raCVGU[/video]

tabiri caizse kemik gibi orta saha ben cok begendim ,hatta soyle yaparsin istemessen klasik 4-3-3- oynama,elmander ve umut u, hemen melo selcuk yektanin onune cek, burak ida tek forvet oynat ,elmander ve umut deli gibi kosuyorlar zaten,orta sahada adim atamaz fener presle bogariz herifleri , cok tuttum ben bu sistemi

,

Burak ve elmanderi kanat yapıp umutta tek forvet oynatırsın yekta yerıne hamıt oynar heryere doner bu sıstem fatih terim sistemi değiştirceğini sanmıyorum 4-4-2 de kapalı defansı açamıoyoruz ama bu 3 lü forvet defansın anasını ağlatır heleki yobo ve bekir ikilisini

Arena da akilli oynarsak bu maci kazaniriz. Sivasspor macinin 2. yarisinda takimi begendim. Akilli oynadik, deli danalar gibi saldirmadik. Ileride biraz bastik ama rakip bizim sahamiza gecince rakibi kendi sahamizda bekledik ve rakibin top yapmasina izin verdik. Savunma'yi saglam'a aldik nitekim tek 1 pozisyon verdik 2. yari da o da Pedriel'e. Kotu vurdu zaten caprazdan. Biz bunu yaparsak kapacagimiz toplarla hizli cikip rakibi eksik yakalayabiliriz. Burak ve Umut Braga ve Sivas maclarinda ki becerikligini ve bitiriciligini bu maca da tasirsa (veya Elmander oynarsa o) rahat bir galibiyet aliriz bu kadar da acik konusuyorum. Braga macinda girdigimiz pozisyonlari degerlendirdik. Sivas macinda keza az pozisyona girdik ama onlari da degerlendirmesini bildik. Forvet dedigin boyle olacak, buldugunu atacak abicim. Bu macta yine Burak'tan bir gol bekliyorum.

Taraftara gelince, taraftarimiz rakip uzerinde degil de bizim takim uzerinde baski yaratiyor. Bu macta ne olursa olsun takima sonuna kadar destek olsunlar, buna ihtiyacimiz olacak. Braga ve Sivasspor maclarini kazandik ama bir Allah'in kulu takimi Istanbul da karsilamadi. Hayir bu cocuklukta neyin nesi? Son bir kac mactir bizim taraftarlar sirtini dondu takima, isliklamalar yuhlamalar falan. uA'nin yeni aciklamasina baktim, $iketas taraftarlarin serefsizliklerine bir bildiri yayinlamislar. EyvAllah hos guzel de hep 'tepkimizi gerekirse de veririz' falan diyorlar. Abicim aciklama yapmaktan baska birsey yapmiyorsunuz yahu. $ike olaylarini takip edecegiz dediniz, hic birsey oldugu yok. Takip etmekle, aciklama yapmakla olmuyor bu isler, icraat lazim ama o da bizim uA'da yok. Her neyse konu konu'yu acti, bu macta desteklesinler adam gibi. Fazla birsey istemiyorum.

Burak ve elmanderi kanat yapıp umutta tek forvet oynatırsın yekta yerıne hamıt oynar heryere doner bu sıstem fatih terim sistemi değiştirceğini sanmıyorum 4-4-2 de kapalı defansı açamıoyoruz ama bu 3 lü forvet defansın anasını ağlatır heleki yobo ve bekir ikilisini

terim e Akil vermek haddime degil ama 4-4-2 bizim uefa yi aldigimiz zaman cok ragbet goren bir sistemdi ,artik bu sistemle oyanyamazzsin orta sahanda pres yapan topu ayaga oynayan hatta ve hatta defansininda topla cikabilicek yetenekte adamlara ihtiyacin var ,hatirlarsan biz ikibinlerde orta sahayi cok fazla kullanmazdik heleki hakan sukurlu zamanlrad top defanstan orta sahaya gelir ordan en son adam hakan sukure sisrilir hakan ya atar yada arife indirirdi ,simdi kule tipi santrafor kalmadi .ibra yada crouch dicekler belkide ,ama ibra heryerin adami herif orta sahayada geliyor press de yapiyor kafa ayak her yol var ,crouch goruyorsun nerde simdi stock city de surunuyor , ben olsam fatih hocanin yerinde ilerde iki forvet oynamak cok istiyorsam iki kanada paraya kiyar boga gibi guclu iceriye deplase olan calim atabilen pres yapabilen iki adam alirim (amrabat ve aydinla olmaz ) burakida tek forvet oynatir o iki kanat adamini burakla ortak 18 icine sokarim gerekirlerse kanattan yardirirlar gerkirse iceri girerler .cok daha etkin oluruz bence .

Hamit her ne kadar zigzagli bir performans ortaya koyuyorsa bu macta oynamali büyük maclarda tecrübe konusur. Hamit bizim en tecrübeli oyuncularimizdan.

hamit bu formu ile degil yektanin yerine aydinin yerine bile oynayamaz.

Geri
Üst Alt