STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

geçen yıl süper finalde sanıyorum 25-30 arası pozisyona girip tek kale bir maç oynayıp tek korner bile atmayan bu adamlara yenildik.... Tek duam şudur 25 yıldır bu maçları izliyorum Allahım bir kez olsun futbol şansı bizim yanımızda olsun başka hiç bişey istemiyorum şans bizden yana olursa en az 5 atarız 4-1 5-1 gibi bi skor bekliyorum başka bişey beni mutlu etmez hadi hayırlısı bakalım...

bu arada volkan bana en ters gelen forvet umut demiştir.. ayrıca burak da feneri şamp. eden adamdır burak (2) umut ve selçuk tahminim 4-1 heyecanlanmayım diyorum yine olmuyor arkadaş :)

geçen yıl süper finalde sanıyorum 25-30 arası pozisyona girip tek kale bir maç oynayıp tek korner bile atmayan bu adamlara yenildik.... Tek duam şudur 25 yıldır bu maçları izliyorum Allahım bir kez olsun futbol şansı bizim yanımızda olsun başka hiç bişey istemiyorum şans bizden yana olursa en az 5 atarız 4-1 5-1 gibi bi skor bekliyorum başka bişey beni mutlu etmez hadi hayırlısı bakalım...

Eger suursuzca saldirmasaydik o golleri de yemezdik. Cok rahat kazanabilecegimiz bir maci kaybettik, ama suclu bizdik.

Bugün de aynisi gecerli. Eger biraz da olsa derli toplu bir futbol oynarsak, cok rahat kazanabiliriz.

Biz oyun olarak Fenerbahce´nin cok cok üstündeyiz cünkü

bu arada nuray sayarıya göre 2012 de şampiyon GS'dı,2013'te de şampiyon GS :D tabi saçmalık bunlar.ama benim gibi salaklar için bi avuntu olabilyo.neyse Allah yanımızda olsun bu maç.o yanımızda olursa şans da yanımızda olur çünkü:)

Kul Hakkı yediniz mi ? yediniz .. Siz Kul Hakkı Yiyen Şerefsizlersiniz ... Maçın sonucu Umrumda Değil..

Yeni kalktım .Direk bilgisayarı açtım, rüyamda 4-0 yeniyorduk ve maç hala devam ediyordu.İnşallah güzel skorla kapatırız haftayı hem feneri hem hakemi yenerek

Re: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Bir şikebahçelinin ruh hali;

Maça bir hafta kala, koyar geçeriz

Maça 6 gün kala, yeneriz

Maça 5 gün kala, inşallah yeneriz

Maça 4 gün kala, yenmek için oynayacağız

Maça 3 gün kala, önce beraberlik sonra galibiyet

Maça 2 gün kala, beraberliği kurtarırız inşallah

Maç günü, cimbom bize koydu, ayküt istifa

Hahaha :D

Sent from my GT-I9300

Hergün bu skoru yazacağım. Umarım tutar. 4-2 bizim olacak maç.

Bir de tırsmaya hiç gerek yok. Sezon başında Erzurum' da 10 kişi yenmedik mi bunları? Allah yardımcımız olsun.

Hergün bu skoru yazacağım. Umarım tutar. 4-2 bizim olacak maç.

Bir de tırsmaya hiç gerek yok. Sezon başında Erzurum' da 10 kişi yenmedik mi bunları? Allah yardımcımız olsun.

Abi iki gol yemeyelim :)

Abi iki gol yemeyelim :)

Bizimkiler 4 tane atarlarsa 2 tane kesin yerler. Çünkü gol atınca ne hikmetse bir boşvermişlik yaşıyorlar. Söz konusu derbi maç olunca rehavet 4 ten sonra gelir. Son dakikalarda da iki gol atarlar.

Biletler ne zaman çıkıyormuş beyler ?

İlk aklıma geleni söyleyeyim, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Avrupa kulvarlarındaki mücadelelerinde dikkat çekici bir özellikleri var. Galatasaray Şampiyonlar Ligi grup maçlarında girdiği pozisyon sayısı ile bulduğu gol arasındaki oran en düşük takımlardan biri. Fenerbahçe ise Uefa Avrupa Ligi'nde girdiği pozisyon sayısı ile bulduğu gol arasındaki oran en yüksek takım. Bu tür maçlarda sonuca etki edebilecek bir faktör. Lig istatistiklerine bakarsak eğer Galatasaray forvet oyuncularının ceza sahası içinde topla buluşma oranı Fenerbahçe forvetlerinden çok daha yüksek. Bu, Galatasaray adına bir artı. Ancak Aykut'un tıpkı Marsilya maçındaki gibi kontrol futbolu oynatacağını, önce savunmayı düşünerek fazla hücum yaptırmayacağını düşünüyorum. Galatasaray hücum organizasyonlarında kapalı savunma oynayan rakipleri açacak hiçbir taktik varyasyon düşünülmüyor. Ne bir verkaç, ne bir ters top, hepsi arkadaşım alsın bana versin diye bekliyor. Bu statik yapı içerisinde iyi kapanan Fener savunmasını nasıl aşacaklar bilmiyorum. Ayrıca savunma oyuncuları inanılmaz şekilde topu ayaklarında fazla tutup resmen kaşınıyorlar özellikle de Dany. Kuyt, Sow gibi oyuncuların önde yapacakları pres sonucu kaybedilecek toplar ciddi dertler açabilir. Şimdilik yazacaklarım bunlar.

Kardeşim Fenerbahçe Marsilya maçında çok mu iyi kapandı :) Becerikli olsalar galip bile gelirlerdi. Biz yeter ki sabırlı oynayalım fark olur.

537625_10152349080805164_359013999_n.jpg

Cevap: Re: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Bir şikebahçelinin ruh hali;

Maça bir hafta kala, koyar geçeriz

Maça 6 gün kala, yeneriz

Maça 5 gün kala, inşallah yeneriz

Maça 4 gün kala, yenmek için oynayacağız

Maça 3 gün kala, önce beraberlik sonra galibiyet

Maça 2 gün kala, beraberliği kurtarırız inşallah

Maç günü, cimbom bize koydu, ayküt istifa

Hahaha :D

Sent from my GT-I9300

Bunu unuttunuz sanırım.

''Üff bu hakemlerde bize düşman bunlar amerikanın oyunu bu işte bir iş var.Bütün dünya bize karşı yeter yıldırım demiröeren yeter''

Valla geçen sezon 3 ay arayla 2 kere rüya görmüştüm biri Juve-İnter maçı 2-1 diğeri Galatasaray-İBB maçı 4-1 görmüştüm ve ikiside aynen çıktı. 2 gün önce yine rüya gördüm feneri 6-0 yeniyorduk rüyamda. Çok düşük bir ihtimal ama bu sefer skor tahmini oynacağım :)

Evet loserdır. Şu son şike davası sürecinde bile bu gerçek acı bir şekilde ortaya çıktı. Şu an oluşan tabloda sanki şike yapan Galatasaray da, hakkı yenen mazlum Fenerbahçe'ymiş gibi bir kamuoyu algısı yaratıldı. Fenerbahçe hala pışpışlanırken vur abalıya misali tüm saldırı okları Galatasaray'a yöneldi. Bu da Galatasaray camiasının acizliğinin, kamuoyunu yönlendirme becerisinden yoksunluğunun sonucudur. Es kaza bu olay tam tersi şekilde cereyan etseydi Galatasaray öyle bir hale sokulurdu ki toplum nazarında dibe vururdu.

Bu Galatasarayın loser olduğunu değil Fenerin ve basının ne kadar şerefsiz olduğunu halkın da kendi beynini kullanamıyacak kadar aciz ve cahil olduğunu kendilerine ne gösterilirse ona inanmaya ne kadar da çok alıştığını gösterir. Bu olay tersi şekilde cereyan etmezdi biz rahatız bu konuda ama görülen o ki bazılarının duaları bu yönde.

fenere de ballarına da tecavüz edecez:ka21:

Tek kale oynadığımız bir başka maç olur ama inşallah girer o top artık içeri

Geri
Üst Alt