STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

Aynen bencede 4-51 çıksak daha çok gol buluyoruz kanatlar aydın amrabat olursa ılerde burak hepsı hızlı adamlar

Derbi öncesi Biraz Gülelim :D :D :D

Arena'da 3 maçta 5 gol atmışız Fener'e. Onlar da 5 atmış. Tahminen de zaten en fazla 8-9 pozisyonları vardır toplasan 3 maçta.

bu hafta koyarız. ağustosta uefa kucağına verir fenerin.

Fener maçlarında iyi futbol istemiyorum iyi oynadığımız domine ettiğimiz maçların çoğunu kaybettik. Artık kötü oynayalım yenelim.

Şu kutuda şans bir kere de bize gülsün arkadaş, şu kutunun direkleri bir kere de bize çalışsın.

Fenerbahçenin herşeyi kuyt-sow ikilisidir. bu iki adamı saha içersinde tutmak kolay değil ama bir şekilde takım savunmasında bunu becermeliyiz. meirelese geniş alan ve pas alanı bırakmamalıyız.

savunmadan top çıkartırlarken alan daraltarak takım presi yapabilirsek 45 dk bölümde orta sahayı geçemedikleri rahat 20-25 dk olur.

bizim takımda 4 kanat futbolcusunun performansı çok önemli.

sağ tarafta genellikle eboue-hamit ikilisi oynuyor ve ikisininde performansı çok düşük. iki forvet oynamamıza rağmen çizgiye inip orta yapmıyoruz. sağ kanada giden topların büyük bölümü geriye pas oluyor.

sol tarafta riera-emre ikilisi olacaktır. sağ tarafa göre yaratıcılığı daha yüksek futbolcular var. sadece geri değil ileride oynayabiliyorlar. ama sol taraftada çizgiye inip orta yapamıyoruz.

Hamit,amrabat,selçuk ve burak

Umut

Farklı kazanıcaz tarihi fark bile olabilir.Bizim trabzona yenilmemiz ve fenerin göztepeyi farklı yenmesi de çok iyi oldu

Farklı kazanıcaz tarihi fark bile olabilir.Bizim trabzona yenilmemiz ve fenerin göztepeyi farklı yenmesi de çok iyi oldu

Farkettiysek onlardan herkes konuşuyor psikolojimizi bozmak için.Bizde herkes suskun :D Sakin ve işini yapıyor herkes bizde.

Yenelim herkes iyi oynasın.Sow'u sakatlarsak Fener biter zaten :D Görev Semih'te.

Birde taraftar manu maçı gibi olmalı sadece ıslık top rakipdeyken ve hakem kararlarında başka birşeye gerek yok.

Duran topları Selçuk kullansın.O olmassa Hamit,O olmassa Engin,Oda olmassa Dany kullansın.Yeterki Emre kullanmasın :D

Fantastik bir rüya gördüm :

İlk 30 dakika içinde Hamit'in uzaktan ve Selcuk'un frikik golleriyle 2-0 öne geçiyoruz ve ezikler 10 kişi kalıyor. İlk yarının sonlarına doğru Burak Yılmaz 3-0 yapıyor. İkinci yarıda Amrabat 4-0 Burak 5-0 yapıyor. 88. dakikada Semih kornerden 6-0 yapıyor ve topu kale içinden çıkarıp orta alana kadar koşarak getiriyor. Amaç 7. gol. Ancak olmuyor 6-0 bitiyor herkes üzülüyor falan

Duran topları Selçuk kullansın.O olmassa Hamit,O olmassa Engin,Oda olmassa Dany kullansın.Yeterki Emre kullanmasın :D

Ben anlamıyorum hergün antrenman yapan bir adam nasıl rakibin bel hizasını geçiremiyor frikiklerde :)

Tarihi farka herkes hazırlasın kendini, düşüncesi, ihtimali bile insanı gülümsetmeye yetiyor :) Ama fark olacak yazın bir kenara.

İlk 30 dakika içinde Hamit'in uzaktan ve Selcuk'un frikik golleriyle 2-0 öne geçiyoruz ve ezikler 10 kişi kalıyor. İlk yarının sonlarına doğru Burak Yılmaz 3-0 yapıyor. İkinci yarıda Amrabat 4-0 Burak 5-0 yapıyor. 88. dakikada Semih kornerden 6-0 yapıyor ve topu kale içinden çıkarıp orta alana kadar koşarak getiriyor. Amaç 7. gol. Ancak olmuyor 6-0 bitiyor herkes üzülüyor falan

vallahi ayni böyle bir rüya bende gördüm ..Fener 10 kisi kaliyordu..ilk yariyi 2-0 önde bitirmistik macida 5-0 almistik galiba :)

bu ne bicim rüya

ne kadar detayli

ben hayatimda daha rüyayi aklimda tutamam

masallah

atmiyorsan:asd::asd::asd::asd:

Geri
Üst Alt