STSL 12/13 H:16 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 16 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:16 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.00 | 16 Aralık

kırlangıç ve yaban ördeği doluşmuş yine foruma

Yenileceğiz diye korkum yok ama heyecan bastı yine de.Bu maçı kazanacağız.:)

İddaaya girdim arkadaşla , yenersek o Galatasaray atkısı takıp resim çekincek , yenilirsek veya berabere kalırsak ben Fenerbahçe atkısı takıp resim çekincem. :o

Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız ve kazanacağız. İnancım ve güvenim tam.

^^motivasyon iyi de verilen taktikler :o:o:o:o

Goztepeye 4salladilar ya yukselise gecmisler :D ucun ucun zavalillar yarin gorurum yukselisinizi

bizim taraftarın laylaylomları bırakıp ingiliz stili tribün yapısına kavuştuğu gün iddia ediyorum o staddan hiç bi takım çıkamaz. hakem kararlarında full baskı uğultu, biz olumlu hareket yapınca da full alkış. ultraslanın bu işi tüm tribünlere yayması lazım bi şekilde. maça gelince maçın en önemli noktalarından biri umut ve burağın yapacağı baskı bence. çok iyi basmaları lazım.

ultraslan.coma baksın herkes stada gidenler aynen böle olmalı

Bu macta gecen sezon oldugu gibi rakip sahada yuksek oranda topla oynama beklemeyin. Santraforlarimizin ikiside topa basamiyor ve rakibin kucaginda oynuyor. Pozisyondan cok sonuc alacagimiz bir mac bekliyorum kendi adima. Yani 20 kere gidip 1-2 kere gol bulma gibi bir durum olmaz bu sefer. Ama 5-6 pozisyondan cogunlugunu degerlendirecegimiz bir mac olur muhtemelen. Fark bekliyorum ve diger maclarin aksine bu macta defans göbegimize cok guveniyorum.

Sezer Öztürk'ün şu hesabı gerçek değil. Şöyle bir baksanız aşağıya doğru anlarsınız.

tv8 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var mı? programına bugün oyuncu Ece Uslu ve Nuray Sayarı katıldı.Programda astrolog Nuray Sayarı ‘Bu yıl yine Galatasaray şampiyon olacak. Türkiye hiçbir zaman 2013 yılı içinde sıcak bir savaşa girmeyecek. Mehmet Ali Erbil küllerinden yeniden doğacak’ dedi.

Ayrica derby maci alacagimizida soylemis rahat olun
:D

Şok şok şok Fener Derbiye 3 eksikle geliyor...

Şeref-Onur-Haysiyet....

Eğer Alex olsaydı her şey olabilirdi, adam en rezil oynadıkları maçta bile çıkıp atıyor maçı alıyordu. Şimdi yok öyle bir şansları. Sow, Meireles bir yere kadar. Geçen seneden beri güvenim yerine geldi bu derbilerde, bu sene Alex de gidince müthiş oldu, hiç yenilecekmiş gibi hissetmiyorum bir yıldır.

Aykut Kocaman gerçekten yıllardır uğraştığımız şeyi yaptı ve psikolojik üstünlüğü verdi bize.

Geri
Üst Alt