STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Maça diyecek bişey bulamıyorum. Çünkü kaleyi bulan şutumuz yok . :sad007: Umarım devre arasında toparlarız

bugün gol atma özürlü trabzon yerine başka bir takımla maç yapsaydık herhalde çok fena yaparlardı bizi

stad les topcular les sistem les ligtv les seyirci les yorumcular les ....................

Dün Fenerbahçe'nin mağlubiyetine sevineceğimize kendimize bakalım dedim. Biz kazanamadıktan sonra puan kaybetmeleri pek bir şey değiştirmiyor malesef.

Tek tek futbolculara iyi kötü diye yazmanın anlamı yok. Takım mental olarak tatile girmiş çoktan. Beraberlik iyi skor. Ama ikinci devre hırs bekliyorum artık takımdan.

Abartıldığı kadar kötü değildik. Amrabat-Burak-Umut çok çok kötüydü. Girenler daha da kötü olunca olmadı. Diğerleri fena değildi. Trabzon deplasmanındaydık.

Çok daha iyi olabilirdik ama iyinin kötüsü bir ilk yarı geçirdik diyebilirim, ligde 3. haftadan beri lideriz ilk yarıyıda lider kapattık, CL'de tur atladık bir tek kupada talihsizlik yaşadık onada üzülmüyorum pek önemli olan şampiyonluktur benim için, ayrıca bir kulvar azaldı bu ligede olumlu yansıyacaktır.Takım hala tam istediğimiz düzeyde değil ama devre arasının takıma iyi geleceğini düşünüyorum, bir iki takviye ile çok daha iyi duruma geliriz.

2.yarı herşey güzel olacak : )

İyiydik son pasları yapamadık.

Dany ve Semih'in eşit derecede bomba oluşunu savunmak ilginç. Semih neredeyse hatasız ve cesur oynuyor. Dany her an kaptırabilecek potansiyelde. Dengesiz top oynuyor.

o ilk geldiğinde öyleydi ve fatih hocanın uyardığı belli artık öyle risklere dengesiz çıkışlar yapmıyor abartmayın.

Uzulmuyorum.. Bu guzel sezonun ilk yarisi icin sagolun aslanlar!!

cok iyi degildik belki ama umarim 2.yari daha iyi oluruz!

Hiç beklenmedik şekilde Leş bir futbol oynadık, fener yenilmiş hocaları bırakmış ortalık karışmış yen 8 puan yap moralmen bitir feneri ama nerde bizimkiler ölü gibi sahada yürüdüler adeta sanki beraberliğe oynuyoruz bunun sebebi ne? Ts hafta içi tam kadro çıktığı maçta esesle oynadı biz 1 hafta yattık onlar bizden daha çok mücadele ettiler daha net pozisyonlar buldular yenilmediğimize dua edelim.Devre arası bu takıma takviyeler yapılmazsa 2. yarı bjk ve antalya şampiyonluğa oynar!

organize geldigimiz bir atak vardı. amrabat hamite attı. hamit rieraya çıkardı. o vurdu diregin yanından geçti. ilk defa takımı bukadar organize gördüm. oda gol olmadı:D

Sahi bir de o vardı.:D İyi paslaşmıştık aslında ama olmadı işte.Ne bileyim abi bugün için pek yorum yapmaya değmez aslında.Galatasaraylı ya da Trabzonlu olmayan biri maçı izlese uykusu gelirdi herhalde.

bugün gol atma özürlü trabzon yerine başka bir takımla maç yapsaydık herhalde çok fena yaparlardı bizi

tabi canim 2 tane direk 3 tane karsi karisya 2 taneydi muslera kurtardi bir tanesinide eboue cizgiden cikardi.

2. yarıdaki ilk dört maç Kasımpaşa, Beşiktaş ve Bursa Antalya: düşünsenize en az 10 puan ve Şampiyo... ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ BU 4 MAÇ BANA GÖRE EN AZ 10 ALMALIYIZ(bursa tehlike :( )

Bu arada transfer nöbeti ne zaman acılıyo ?

Geri
Üst Alt