STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

o değilde Eboue Afrika kupasına gidince napacaz bakalım sağ bekte

Sahi bir de o vardı.:D İyi paslaşmıştık aslında ama olmadı işte.Ne bileyim abi bugün için pek yorum yapmaya değmez aslında.Galatasaraylı ya da Trabzonlu olmayan biri maçı izlese uykusu gelirdi herhalde.

2 side birbirnden korktu. beraberlige razı bir maç oldu. topluca iddiamı oynadıllar naptılar anlamadım:D

Dany ve Semih'in eşit derecede bomba oluşunu savunmak ilginç. Semih neredeyse hatasız ve cesur oynuyor. Dany her an kaptırabilecek potansiyelde. Dengesiz top oynuyor.

kaptirabilecek derken?

o topla cok oynadigi zaman antepte oldugu gibi o zaman evet ama bizde gayet minimuma indirmis topla gereksiz is olayini dany.

İyi oldu beyler yensek kadroda ki eksiklikler gözükmez di 2. yarıya adam gibi transferler yapılır umarım

Takım beraberede kalabilir elbette yenilecekte ama bu sonuçları sahada rezil bi oyunla almayacak. İğrenç bi futbol oynadık. En kötüsüde bu kötü futbolu biz sezon başından beri çoğu maçta oynadık ve hiç bir düzelmede yok. Transfer yapılıcaktır mutlaka ama devre arasında öyle ahım şahım bi futbolcu kimse beklemesin. Ocak ayında iyi transfer yapılmaz şansa transfer yapılır. Tıpkı Necati de olduğu gibi. Necati geçen sene bizim için bir şanstı. Devre arasında öyle uç bi para vermedikten sonra kimse iyi topçusunu satmaz.

Sent from my GT-I9300

fener kaka veya diego'den birini alir tam ihtiyaclari oldu adamlar...

transfer yapmazlar sa dogru durust gorurler gununu

2. yarıdaki ilk dört maç Kasımpaşa, Beşiktaş ve Bursa Antalya: düşünsenize en az 10 puan ve Şampiyo... ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ BU 4 MAÇ BANA GÖRE EN AZ 10 ALMALIYIZ(bursa tehlike :( )

bursayı unut şampiyon oldugumuz sene bile ordan puan alamıyoruz

2. yarıdaki ilk dört maç Kasımpaşa, Beşiktaş ve Bursa Antalya: düşünsenize en az 10 puan ve Şampiyo... ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ BU 4 MAÇ BANA GÖRE EN AZ 10 ALMALIYIZ(bursa tehlike :( )

Aynen kilit bu maçlar adam gibi hazırlanıp 10 puan çıkartmamız lazım. Besiktaş ve antalyayı kesin yenmemiz lazım.

90 dakikada kaleye isabet eden şut yok şaka gibi

STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 23 Aralık

Ozellikle 70ten sonra aslinda trabzon oyundan dusuyordu, ama bizim oyuncular anlamsiz sekilde hizli cikacaklarina oyunu yavaslattilar.

Burak bugun cok kotuydu. Resmen akli baska yerdeydi, oyuna degil taraftara konsantreydi. Umut yerine o cikmaliydi.

Bir de neredeyse bindirme yapilan hicbir oyuncuya pas verilmedi.

Yekta da iyi degildi, aydin da.

Muslera cok iyi bir oyun cikardi. Keza dany, semih ve melo da.

Genel olarak beraberlige oynuyor gibiydik.

Var ya yemin ediyorum şu takımda zeka seviyesi 0. Bunada resmen Fatih hoca ayak uydurdu skoru kabullenmiş gibi oynadık. Bi takım orta açarken sıkıntı çeker mi arkadaş ya. Ceza sahası dışlarında şut atan bile yoktu. Bugün o Alanzinho bizde olsa alırdık maçı en basitinden umarım yönetim iyi anlamıştır 10 numara eksikliğini yoksa bu iş Amrabatın millete orasını burasını dayamakla olmayacak..

Ayrıca bu defansta pas yapma hastalığınada gıcık oldum dakika olmuş 90 orta sahada serbest vuruş kazanmışız topu ileri oynayacağımıza defansa oynadık nasıl bi mantıktır bu:o

yenemiyorsan yenilmiyeceksin denilen maclardan biriyidi 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandik bu macta

2 side birbirnden korktu. beraberlige razı bir maç oldu. topluca iddiamı oynadıllar naptılar anlamadım:D

Harbi geçen haftaki derbiden bile daha kontrollü bir maç oldu.:D Ama biz de de hata var.Her topu eziyoruz felan verimli paslaşma yok abi.Trabzon biraz daha cesur oynasa yine biraz hareketlilik gelirdi maça ama yok işte adamlar iddaa oynamış herhalde. :D

Bu sezon ilk kez 0-0 kaldık buda birşeydir

Geri
Üst Alt