STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

Cevap: STSL 12/13 H:17 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 23 Aralık

stoper transferi olmazsa olmaz değildir. yerli bir alternatife eyvallah ama dany benim gözüme girdi artık. en önemli eksik solbek. riera bugün çok kötü sırıttı. diğer eksik yaratıcı orta saha. sol kanattada oynayabilecek bir oyuncu. mutlaka olmazsa olmaz. en az 2 önemli transfer şart oğlu şart.

geçen sezon ki en büyük sıkıntımız kanat oyuncumuzun olmayışı idi

bu sorunu Hamit ve Amrabat'ı alarak çözmeyi denedik , malesef başarısız olduk

Amrabat sezon başından beri hiç katkı vermedi , Hamit'te 2-3 maç dışında hiç bir şey yapmadı..Ikına ıkına topu sürmeye çalışıyor , bu nasıl bir yavaşlıktır arkadaş

Takımdan hiç ümidim yok acıkcası selcukla melonun yerine birini almayız muhtemelen selcuk melo sezon sonuna kadar da kötü oynarsa işimiz var ha düzel di düzelecek diye her maç leş

geçen sezon ki en büyük sıkıntımız kanat oyuncumuzun olmayışı idi

bu sorunu Hamit ve Amrabat'ı alarak çözmeyi denedik , malesef başarısız olduk

Amrabat sezon başından beri hiç katkı vermedi , Hamit'te 2-3 maç dışında hiç bir şey yapmadı..Ikına ıkına topu sürmeye çalışıyor , bu nasıl bir yavaşlıktır arkadaş

macin en olimu 2 hareket vardi buraga 2 net gol pasi veren amrabati.. savunma arkasi

Amrabat çıksın Aydın girsin diyenler vardı valla Aydın'ında bir numarasını göremedik ne düşünüyorlar o kişiler acaba

valla amrabat rezildi ama aydindan 2 kat iyi o rezil haline ragmen, en azindna guresiyordu, defansada geliyordu

aydin girdi ofansta yok defans olarakta soldan hayvan gibi gelmeye basladi ts...

BAM gitti BAU geldi

Rezalet bir hücum anlayışımız var. Doğru düzgün pozisyon bulamadan maç bitiriyoruz. Takımda yaratıcı oyuncu yok, takımı pozisyona sokacak oyuncu yok. Çok yavaş oynuyoruz, kanatlarımız hiç bir şey üretemiyor, forvetlerimiz topu tutamıyor. Elmander bitmiş durumda. Gerçekten ligi lider bitirmemiz hem bir mucize hem de lig adına utanç verici.

Devre arasında cimriliği, üç kuruşun hesabını yapmayı, çok bilmişlik yapmayı bıraksınlar en az 3-4 tane adam gibi oyuncu alsınlar. Yeter lan bu ne rezalet yahu?

aydin hic bir zaman adam gibi topcu olamaz, ne olur ocakta gitsin ama gitmicek gibi

Nasıl bir oyun anlayışı arkadaş bu ya, ligin 7. takımına karşı beraberlik için sahaya çıkıyoruz. Yok böyle bir şey, 90 dakika boyunca tek bir atağımız yok. 2. ile aramızda ister 3 puan fark olsun ister 8 puan fark olsun, bu takımdan hiç memnun değilim ben. Şu 1 ay doğru yerlere doğru transferler yapmalıyız. Umut'un yerine net bir forvet, Amrabat'ın yerine rakibin üzerine gidecek bir sol açık lazım. Riera da bu maç fazla güven vermedi, sol bek de lazım olabilir bu takıma. Devre arası en az 3 transfer şart. Ayrıca Selçuk-Melo-Dany-Semih 4'lüsünün defansta sürekli pas yapmasıyla bu iş olmaz.

Bu takıma çok net söylüyorum 1 tane forvet ve 2 tane kanat adamı lazım.

Bizim 4 tane ciddi sorunumuz var.

1. Dany'nin bomba hatalarının her an bizi yakma potansiyeli.

2. Sol Bek

3. 10,5 numara eksiği

4.Santraforlarımızın birilerinin uçurduğu kadar iyi olmaması. En iyisi Burak işte ona göre düşünün.

Devre arası ilk üçünü çözmeliyiz. 4. sorunu muhtemelen hoca da görmezden gelecek.

1.Çok sağlam garantici bir stoper alalım. Dany kenarda iyi bir alternatif olarak kalsın.

2. Sol bek alalım. Riera reise respect. Ama yetmez. Üstelik Sol bek alırsak Riera'yı önde bal yapmayan arılar Aydın ve Amrabat yerine kullanırız. Böylece iki sorunu birden çözmüş olacağız.

3. Topu rakip sahada tutacak, son pasları atacak takımı oraya taşıyacak bir oyuncu

hoca bence beşiktaşı rakip olarak görmüyor. fenere göre oynadık. bence saçma ama buda bir strateji. fenere 1 puan daha fark açmış olduk.

burak ne yazıkki etkilendi. kafası birtek topu kaleye vurmaya çalıştı pas atmayı düşünmedi. bugün ben hamiti selçugu meloyu semihi danyi eboueyi begendim.

Selçuk bitmiş be kardeş neyini beğendin.Bir tane olumlu pas atmadı.Sinir etti beni maçı izlerken.Macın yıldızı Hamittti bana göre.Onuda sağolsun fatıh hocam erken çıkarttı.

Neyse transfer dönemi öncesi iyi oldu bu rezillik.

Geri
Üst Alt