- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyuncu değişikliği hakkımız olmasa maçı yüzde 100 kazanırdık.
hamit çıktı tv karşısındaki bende panik havası oldu, ne oluyoruz dedim? kaleci muslera burak hepsinde bu paniği gördüm sezdim.
hocayı sevmek ayrı ama yarın istifa etse bir tarafım sevinir..akıl tarafım mantık tarafımdır sevinen.
çünkü: ben GALATASARAYI fatih hocadan çok seviyorum.
5 oyuncu değişikliği hakkımız olsa 5 yerdik
hoca maçı değil kafasındaki hezeyanları yaşıyordu çünkü..
maçı değil skoru değil basın toplantısında nasıl başkana laf sokacağını düşünüyordu.
harbiden istemiyorum sneijder falan. Gerçekten sneijder'e harcayacakları parayı sağlam bir stoper ve sol bek için harcasınlar.
Abi form tutması çok önemli değil bence en azından yeteneklerini sergilemeye çalışır mevcut oyunculardan farklı bir şey der. Takımda farklı bir şey yapmaya çalışan yok çalım atıyım sağa çekiyim sola çekiyim bunu düşünen yok bizim takımda adam eksiltme görevini yapan yok bu yüzden çok sıradan oluyoruz hırslı olmadığımızda. Selçukta acayip bir baskı var herkes selçuktan bir şey bekliyor 4 4 2 oynuyoruz 2 side top almıyor top tutmuyor ileride geçen sene necati bildiğin orta saha gibiydi top tutuyordu adam eksiltmeye çalışıyordu vs. selçuk daha rahat oynuyordu bu sene selçuk ne yapsın cidden ileriden destek gelmiyor topu ileri atınca tutamıyorlar orta saha ileri çıkamıyor hiç şu takım 4 4 2 den vazgeçse bile çok şey değişir.
Bu arada bir mağlubiyetle de çok karamsarlığa kapılmamız lazım. Cidden olur böyle kötü maçlar ama düzeltebilecek güçteyiz. Millet 2 maç üst üste galibiyet alamazken bile şampiyonluk hayalleri kuruyorlar biz liderken cl de gruptan çıkmışken 1 yenilgide şampiyonluk gitti moduna giriyoruz. Taraftar olarakta bizde de büyük sorun var.
sol bek ve stoperle sorunların çözüleceğine inanıyormusun.
sorun bunlar değil stoper dany taş gibi oynadı ama sonuç?
ilerde top tutamıyoruz top ve yaratıcı adamımız yok her top duvara çarpıp bizim kaleye dönüyor ve yiyoruz
bu takımın esas sorunu yaratıcı oyuncu eksikliğiii
Takim ve Terim bunu telafi eder arkadaslar. Cok da agir konusmaya gerek yok.
Gecen sene de moralimizin bozuldugu cok anlar oldu, ama sonunda sampiyon olduk.
Ama yönetim adam gibi görevini yapsin artik. Derhal, bu hafta transferlerin tümü bitmeli
Takim ve Terim bunu telafi eder arkadaslar. Cok da agir konusmaya gerek yok.
Gecen sene de moralimizin bozuldugu cok anlar oldu, ama sonunda sampiyon olduk.
Ama yönetim adam gibi görevini yapsin artik. Derhal, bu hafta transferlerin tümü bitmeli