STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

.

2 senedir defansta hayvani bir oyun oynayan,mücadele gösteren semih bir tane hata yaptı diye yerin dibine sokuluyor ve yerine stoper alınsın deniyor

yazık yazık. bir kere adam kaçırdı diye olur mu böyle.

barca,manu,madrid maçlarını hiçmi izlemiyosunuz.pique,vidic,ramos bile ne hatalar yapıyor.

yazık cok yazık

abi bu gscimbom yonetimi napiyo ya? adam kusum diye bagiriyo bisey yaptiginiz yok. anca ceza verirsiniz arkadas..

oyuncu değişikliği hakkımız olmasa maçı yüzde 100 kazanırdık.

hamit çıktı tv karşısındaki bende panik havası oldu, ne oluyoruz dedim? kaleci muslera burak hepsinde bu paniği gördüm sezdim.

hocayı sevmek ayrı ama yarın istifa etse bir tarafım sevinir..akıl tarafım mantık tarafımdır sevinen.

çünkü: ben GALATASARAYI fatih hocadan çok seviyorum.

5 oyuncu değişikliği hakkımız olsa 5 yerdik

hoca maçı değil kafasındaki hezeyanları yaşıyordu çünkü..

maçı değil skoru değil basın toplantısında nasıl başkana laf sokacağını düşünüyordu.

mesajı verdi bence benim kadrom bu daha ne bekliyonuz diye

harbiden istemiyorum sneijder falan. Gerçekten sneijder'e harcayacakları parayı sağlam bir stoper ve sol bek için harcasınlar.

sol bek ve stoperle sorunların çözüleceğine inanıyormusun.

sorun bunlar değil stoper dany taş gibi oynadı ama sonuç?

ilerde top tutamıyoruz top ve yaratıcı adamımız yok her top duvara çarpıp bizim kaleye dönüyor ve yiyoruz

bu takımın esas sorunu yaratıcı oyuncu eksikliğiii

Bu arada bir mağlubiyetle de çok karamsarlığa kapılmamız lazım. Cidden olur böyle kötü maçlar ama düzeltebilecek güçteyiz. Millet 2 maç üst üste galibiyet alamazken bile şampiyonluk hayalleri kuruyorlar biz liderken cl de gruptan çıkmışken 1 yenilgide şampiyonluk gitti moduna giriyoruz. Taraftar olarakta bizde de büyük sorun var.

Takim ve Terim bunu telafi eder arkadaslar. Cok da agir konusmaya gerek yok.

Gecen sene de moralimizin bozuldugu cok anlar oldu, ama sonunda sampiyon olduk.

Ama yönetim adam gibi görevini yapsin artik. Derhal, bu hafta transferlerin tümü bitmeli

Abi form tutması çok önemli değil bence en azından yeteneklerini sergilemeye çalışır mevcut oyunculardan farklı bir şey der. Takımda farklı bir şey yapmaya çalışan yok çalım atıyım sağa çekiyim sola çekiyim bunu düşünen yok bizim takımda adam eksiltme görevini yapan yok bu yüzden çok sıradan oluyoruz hırslı olmadığımızda. Selçukta acayip bir baskı var herkes selçuktan bir şey bekliyor 4 4 2 oynuyoruz 2 side top almıyor top tutmuyor ileride geçen sene necati bildiğin orta saha gibiydi top tutuyordu adam eksiltmeye çalışıyordu vs. selçuk daha rahat oynuyordu bu sene selçuk ne yapsın cidden ileriden destek gelmiyor topu ileri atınca tutamıyorlar orta saha ileri çıkamıyor hiç şu takım 4 4 2 den vazgeçse bile çok şey değişir.

kesinlikle katiliyorum bizim kadromuzda orta sahada calim atabilen tek engin var baskada yok ,kesinlikle orta sahada ya da kanatta adam eksiltebilen oyuncu olursa cok sey degisir.

bu mağlubiyetin eksisi çok ama artısı umarım yönetimin uyanması olur bu takıma takviye değil direk oynayacak 4 oyuncu şart kaliteli

hoca basın toplantısına çıktı mı

Evet suçlu bulundu arkadaşlar...

CUMA GÜNÜ !

hay en saglam defans oyuncunuza da, size de.

gina geldi

Bu arada bir mağlubiyetle de çok karamsarlığa kapılmamız lazım. Cidden olur böyle kötü maçlar ama düzeltebilecek güçteyiz. Millet 2 maç üst üste galibiyet alamazken bile şampiyonluk hayalleri kuruyorlar biz liderken cl de gruptan çıkmışken 1 yenilgide şampiyonluk gitti moduna giriyoruz. Taraftar olarakta bizde de büyük sorun var.

şampiyonluk gitti modu değil ki elbette düzelebiliriz elbette ilerleyen haftalarda taş gibi top oynayabiliriz ancak bu kafayla olur mu?

cidden barcelona nın oynadığı futbol ise bugün bizim takın oynadığı neydi renktaşlar?

sol bek ve stoperle sorunların çözüleceğine inanıyormusun.

sorun bunlar değil stoper dany taş gibi oynadı ama sonuç?

ilerde top tutamıyoruz top ve yaratıcı adamımız yok her top duvara çarpıp bizim kaleye dönüyor ve yiyoruz

bu takımın esas sorunu yaratıcı oyuncu eksikliğiii

+ sağlam sol bek ve sağ kanat takıma seviye atlatır ;)

Ama yönetim adam gibi görevini yapsin artik. Derhal, bu hafta transferlerin tümü bitmeli

Geçiniz bu telafi ederiz sözlerini 21 puanı nereye telafı ediyosun..

Katılıyorum arkadaşım ama bu yönetimin zannetmiyorum transfer yapacağını sadece mazeret üretiyorlar.

Sol bek ve stoper acil değil takımda yetenekli futbolcu yok bir tane çalım atabilen dikine oynayan bir kanat bir tanede ofansif orta saha alınabilir. Enlemesine futbol oynanıyor resmen bi ileri hamle yapın be.

hoca acıklama yaptımı

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | 2.Y | 18 Ocak

En son bir transfer dönemi içinde hayırlı malubiyet olur inşallah dediğimizde cris gelmişti bilmem hatırayanınız var mıdır.

Sivastan ermanı alalım hacı o bile hamitten sonra kanada seviye atlatır yeminlen bak. Bu takım ne çektiyse zaten kaprisli kıçını kaldırmayan hep armut'un ağzına gelmesini bekleyen yerliler yüzünden çekti.

Artık bu takımda kimsenin yeri garanti değildir imajı verilmesi lazım. Gerkiyorsa selçukta yedekte oturacak, burakta, meloda savaşmayan adam olmasın takımda. Hep maç seçme nereye kadar bazı oyuncular o kadar bariz bir şekilde seçiyor ki o maçları , bas bas bağırıyor zaten.

Ayrıca hamit aga bundesligaya geri dön sende kurtul bizde kurtulalım. Giderkende emreyie al yanına 3.ligden falan bir takıma okut parasıni cami'ye falan bağışla lütfen.

Geri
Üst Alt