STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa - Galatasaray | 20.00 | 18 Ocak

İnşallah yeneriz ama %99 puan kaybedeceğiz..

neyin kafasidir la bu :D

Mevcut durumumuza bakaraktan , devre arasında da yeterince hazırlanmadığımıza inanıyorum, ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik..

Takımın eksiklikleri malum kapatılmadı...

Yeterli mi ?

8-0 yeneriz oldu mu ?

Ciddi hazırlık dönemi geçirmediğimizi nerden biliyorsun? Kampta mıydın? Yoksa transfer yapılmaması otomatikman iyi hazırlanamadık anlamına mı geliyor?

Boşu boşuna yazmadım puan kaybedeceğiz diye...

Ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik arkadaşlar.. Takımın altına Sneijder bombasını bıraktık..

Fatih Hoca bas bas stoper solbek derken Başkan Sneijder hayalinin peşinden koştu..

Birşey daha yazacağım ama Galatasarayımızın kötü durumunu tahmin edip haklı çıkmaktan nefret ediyorum..

Kimse kusuruma bakmasın ama bu daha iyi günlerimiz...

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

[video=youtube;7jqWwlSOHxw]https://www.youtube.com/watch?v=7jqWwlSOHxw[/video]

takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var takimda 28 sneijder var

ulan takimda 1 oguzhan ozyakub yok lan.

yanliz arkadaslar Sabri'ye bazen cok yükleniyoruz sanki. Bugün ki istegi arzusu, mücadelesi takdir edilmesi gerek. Insallah Eboue yokken böyle devam eder.

Kaç kere Semih 2'ye 1 kaldı? Sabri artık eski Sabri değil. Belki oynayınca toparlar bir şey demiyorum o yüzden..

yanliz arkadaslar Sabri'ye bazen cok yükleniyoruz sanki. Bugün ki istegi arzusu, mücadelesi takdir edilmesi gerek. Insallah Eboue yokken böyle devam eder.

Katılıyorum bugün sahanın açık ara en iyisiydi.

yalnız hocada eksikleri görmüş bence yönetimdede büyük hata var başkan ne demişti bizden carlinhos : sol bek : chadli : kanat birde ofansif orta saha istedi hoca diye yani hemen hemen büyük eksiklikleri kapatırdı bu transferler ama 1 ay geçti hala yok :o

üzüldügüm schalke da kötü futbol oynuyor ama genede bizi bu halimizle genede yenerler,böyle bir sans var elimizde biz hala transfer yapacagiz diye bekliyoruz , soruyorum yarin sneijder evet dese GS a gelse bile 3 aydan fazla oynamayan bir futbolcu schalke macina kadar form tutarmi ya da yeni alicagin adam uyum saglarmi.

Abi form tutması çok önemli değil bence en azından yeteneklerini sergilemeye çalışır mevcut oyunculardan farklı bir şey der. Takımda farklı bir şey yapmaya çalışan yok çalım atıyım sağa çekiyim sola çekiyim bunu düşünen yok bizim takımda adam eksiltme görevini yapan yok bu yüzden çok sıradan oluyoruz hırslı olmadığımızda. Selçukta acayip bir baskı var herkes selçuktan bir şey bekliyor 4 4 2 oynuyoruz 2 side top almıyor top tutmuyor ileride geçen sene necati bildiğin orta saha gibiydi top tutuyordu adam eksiltmeye çalışıyordu vs. selçuk daha rahat oynuyordu bu sene selçuk ne yapsın cidden ileriden destek gelmiyor topu ileri atınca tutamıyorlar orta saha ileri çıkamıyor hiç şu takım 4 4 2 den vazgeçse bile çok şey değişir.

Bir kere takım da ruh yok ruh , ne oynadığımız belli değil tamam yenilebiliriz ama fatih hocanın bi laf vardı '' Galatasaraylıların yenilse bile gurur duyacağı bi takım '' İşte o takımı göremiyoruz , oyuncularla mı konuşuyo yoksa yönetimle mi konuşur fatih hocamız ama bu böyle gitmez yani takıma sert bi uyarı gerekiyo

harbiden istemiyorum sneijder falan. Gerçekten sneijder'e harcayacakları parayı sağlam bir stoper ve sol bek için harcasınlar.

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa - Galatasaray | 20.00 | 18 Ocak

Boşu boşuna yazmadım puan kaybedeceğiz diye...

Ciddi bir hazırlık dönemi geçirmedik arkadaşlar.. Takımın altına Sneijder bombasını bıraktık..

Fatih Hoca bas bas stoper solbek derken Başkan Sneijder hayalinin peşinden koştu..

Birşey daha yazacağım ama Galatasarayımızın kötü durumunu tahmin edip haklı çıkmaktan nefret ediyorum..

Kimse kusuruma bakmasın ama bu daha iyi günlerimiz...

Bugün puan kaybıyla hiç alakası yok tamamen futbolcularda gördüğüm şeyler için söylüyorum: Şampiyonluk şansımız bitti..

harbiden istemiyorum sneijder falan. Gerçekten sneijder'e harcayacakları parayı sağlam bir stoper ve sol bek için harcasınlar.

Hücum da edemiyoruz ki :) 3 transfer kesinlikle sart. 1-2 kurtarmaz yani.

3 transfer derken, kaliteli isimlerden bahsediyorum

Bu takımın sorunu defansta değil hücumda sistemde 4.4.2 yi değiştirip 2 tane sağlam kanat 1 de Sneijder lazım.

marcelo-kompany gelse ne değişecek, hücumda organizasyon 0 (sıfır)

oyuncu değişikliği hakkımız olmasa maçı yüzde 100 kazanırdık.

hamit çıktı tv karşısındaki bende panik havası oldu, ne oluyoruz dedim? kaleci muslera burak hepsinde bu paniği gördüm sezdim.

hocayı sevmek ayrı ama yarın istifa etse bir tarafım sevinir..akıl tarafım mantık tarafımdır sevinen.

çünkü: ben GALATASARAYI fatih hocadan çok seviyorum.

5 oyuncu değişikliği hakkımız olsa 5 yerdik

hoca maçı değil kafasındaki hezeyanları yaşıyordu çünkü..

maçı değil skoru değil basın toplantısında nasıl başkana laf sokacağını düşünüyordu.

transfer falan yapabileceğimizi sanmıyorum carlinhos ya carlinhos kimdir necidir bu adam kimse bilmez ama 6-7 aydır uğraşıyolar almak için tık yok

ruh yok takım en kötü şeydir bir takım için bence.

Takım gerçekten çok kötü durumda . İlk yarıda da böyleydik aslında değişen birşey yok sadece rakipler daha kötüydü lider bitirdik. ŞL derseniz Burak Yılmaz mucizesi sadece.

Geri
Üst Alt