STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: Re: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

ligtvde terim

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Hocanın artık bu sistemden vazgeçmesi lazım 2 forvet oynuyoruz forvetler pres yapmıyor pres yapmayınca orta sahada 1 kişi eksiğiz üstüne Melo Hamit Emre berbat oynayınca rakibe veriyoruz oyunu.

Bu kadroyla schalke'yi yenemeyiz...

Fatih Hoca konuşuyor..

Ya şu futbolcuların maç sonu demeçlerine bakıyorum,hala aynı tas aynı hamam...

Yok rakibe pozisyon vermedik,yok şanssızdık,yok bu maçı unutmalıyız...

Bu ne abi dalga mı geçiyorsunuz siz bizimle? Sene başından beri her kaybedilen maçtan sonra aynı bahaneler...Aga sen Galatasaray'sın ya,Anadolu takımına pozisyon vermedik ne demek ya? Vallahi çıldırıcam, görende 80 tane pozisyona girmişiz sanır,koskoca maçta adam akıllı 2 pozisyona girememişiz bu nasıl bi pişkinlik aklım almıyor...

Bu kafayla,bu oyuncu yapısıyla değil Sneijder'i getirmek, Messi, İniesta ve Pique'yi paket halinde getirsen yine de bi yol olmaz...

neyin konsantrasyon eksikliği diye sormak istiyorum. bu kaybın sebebi olsa olsa laubaliliktir

Haklısın yaptığım nankörlük, ciddiyim bazen eleştirinin dozunu kaçırıyorum. Fatih Hocanın bu takıma yaptıkları, kazandırdıkları saymakla bitmez. Sembol olmuş birisi zaten. Üstelik ben Fatih Hocayı çok severim fakat bazen takıntıları ve inadından vazgeçmeli. Bunu yapmıyor bir türlü. Oyunu çok iyi okuyamıyor. Biraz sinirli olduğum için direkt Lucescu dedim ama Fatih Hocanın biraz değişmesi gerek. Sadece saha içinde değil, yönetimle mevcut sorunlar konusunda, transferlerde denge gözetmesi konusunda. Transferleri biraz iyi çalışıp, izletip getirmeli, sadece Türkiye'den adam getirme sevdasından vazgeçmeli ama değil mi?

Bu saatten sonra ne kadar değişir o da soru işareti?

bu arada maçı izlemedim özete baktım kasımpaşanın 2.golünde ligtv spikeri zevkten ölüyor resmen

aklıma yiğit sercan çağlar furkan ve verilen paralar geldikçe deli oluyorum

Sağ bek ,sol bek ,stoper ,sneijder ACİL

yenilmemize bir yönden sevindim...

bu takımın ikinci yarıdaki göstergesi bu olacak.bu kadar transferde geç kalan pasif davranan tek takımız.ince eleyecez diye oyuncu kalmıyor alacak.

Forumdan biraz uzaklaşmak lazım.

Bir sağlam defans alınmadı şu takıma.

Hiçbirşey sormadı kadın ya...

Spiker çok güzel sorular sordu tebrikler :yenieek:

Başkanın belirtiği transfer listesine göre, hoca; on numara(Sneijder), kanat (Chadli), sol bek(Carlinhos) istiyor. Gelgelelim, biz hala Sneijder yolunu gözlediğimiz gibi, ortada ne kanat, ne de bir kaç söylenti dışında sol bek ismi geçiyor.

Bugün en son tartışılacak adamlar bekler diyorum.

Herif 2. gol bariz hatasıydı diyor.

Ben hatası yoktu demedim ki,en son tartışılması gereken adam dedin.

Anladın Hö ?

Bana göre ilk tartışmamız gereken konu öne geçmemize rağmen yediğimiz basit goller. Bunlarda bireysel hatalardan kaynaklanıyor. Bu hatayı yapanlardan biriside savunma yönü sıfır olan bekimiz Riera. Ben genel olarak Riera kötütür pisdir kakadır demiyorum böyle bir hata yaptı diyorum ve yapmaya da devam edecek büyük ihtimal çünkü savunma yapmayı bilmiyor. Kolay maçlarda hücum yönü güçlü ve dengeli bir oyuncu olduğu için verdiği katkı, savunma anlamında beceriksiz olmasını bazen örtüyor. Ama Böyle maçlarda bunu bariz görüyoruz. Yediğimiz atakların %'de 70'i sol kanattan dikkat ettiyseniz.

yenilmemize bir yönden sevindim...

bu takımın ikinci yarıdaki göstergesi bu olacak.bu kadar transferde geç kalan pasif davranan tek takımız.ince eleyecez diye oyuncu kalmıyor alacak.

İnşallah yöneticilerde bizim gibi düşünür.

Geri
Üst Alt