STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

kasımpaşanın oyunu değiştiricek adamı vardı değiştirdi (İbricic)

bizde o yok işte

Dertleri bitirecek adam;

lucescu-tek-55120_501.jpg

yıllar önce bitti o şans. Çok çok farklı yerlerdeydik kovamasaydık adamı

bu gidişle ligin en az puanla şampiyon olan takımı olacaz eğer şampiyon olsak bile diğer takımların rezilliğinden olacak. bu takım kötü olduğu için yeniliyor konsantrasyonla ilgisi yok

Konsantrasyon etkisi illaki oluyor ayrıca takımın yapısıda cok iyi olmayınca kendi içimizde huzurda olmayınca bunlar dogal Takım iyi calısmamıs o bariz belli ama halledilmiyecek sorunlar yok bence yeterki inanalım isteyelim karalar baglamaya gerek yok bjkye arenada koyup gönderirsin sonra seriye baglarsın gerekli dersleri cıkarmak önemli

Yarın belediyenin çelme takmasını bekleyeceğiz

Fatih Terim´e genel anlamda asla laf söyletmem. Bunu bilirsiniz. Ancak hoca da bugün cok formsuzdu.

Dogruya dogru simdi. Degisiklikler sacma, takimin oyun düzeni bastan asagiya sacmaydi.

Paslasmaktan aciz bir takim nasil mac kazanabilir? 3 pas yapamadik ya. Doldur bosalt, doldur bosalt

iste budur. Kayitsiz Sartsiz Terimi desteklemeyin yahu.

Cok cok kötüydü bugün, ama ben genel olarak terimin taktik bilgisinden süphe ediyorum orasi ayri konu.

dediklerinin nerdeyse tamamina katiliyorum.

Attığımız gol bal, oynanan futbol 0, orta sahanın kesinlikle üçlenmesi gerekiyor Selçuk Melo kaldıramıyor orta sahayı 2 kişi.

takım ocak ayı boyunca yatmış galiba, öne geçtikleri maçı verebiliyorlarsa gerçekten bravo. şampiyonar ligi bahanesi de kapalı savunma bahanesi de yok bu maçta. bakalım bu günkü bahanemiz ne? paşaların keyfi gelmedi heralde bugünkü bahanemiz de bu olsun.

ben herşeyi geçtim 90 dakika bizi 10 kişi pynatan emre çolak neden çıkmadı onu merak ediyorum. kötünün iyisi olan elmander çıktı. bu maçta yokları oynayan burak oyunda kaldı. sarı kart sınırında diye hamiti çıkardın. digerleride kötü olunca yenilmen normal. takımın en iyisi sabriydi düşün. sol bek acizliginden düştügümüz duruma bak. rierayı bekte boşu boşuna harcıyoruz. adam orda idare ediyor işte. önündeki emre çolak leş gibiydi bugün. rakip takımdan oynadı.

gene millet başlamış istifaya, kavgaya !

bu mağlubiyettede bir hayır vardır elbet..yetkililer takımın nelere ihtiyacını olduğunu daha iyi anlarlar belki...

zoruma giden, iki golü de göz göre göre yedik, ceza sahasina kadar gelmisler, allahin bir kulu basmiyor rakibe.

benim merak ettigim bu performanstan sonra melo hayatta takimda kalmaz, bizimkiler alper'e 10 milyon verecek mi, kimi getirecekler orta sahaya ??

inşallah alpere 10 vermeyiz kim kalström gibi bir oyuncu alabilsek zamanında peşinden çok koştuk tabi şimdi olması imkansız zatende yaşlandı galiba ama yerli olmasın

aslında emre çolak yiğit gibi oyuncu alacağına erman kılıç iyi bir alternatif olabilirdi.

iste budur. Kayitsiz Sartsiz Terimi desteklemeyin yahu.

Cok cok kötüydü bugün, ama ben genel olarak terimin taktik bilgisinden süphe ediyorum orasi ayri konu.

dediklerinin nerdeyse tamamina katiliyorum.

Doğru ama bir maçtada hocayı harcamayalım Lucescu resmi koyan arkadaşlar.

Ünal Aysal bizim şıpsevdi taraftara çakma Ünal Aysal yüzünden sempatik gelmiyorsa ben de bişey bilmiyorum.. Adamın icraati sıfır hala tapanlar var akıl alacak şey değil..

zoruma giden mağlubiyet değil hocanın kanatsız bir takımdan iyi performans beklemesi :o üstelik 4 4 2 ile

Geri
Üst Alt