STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

bizim hala savunmaları açacak anahatarımız yook

abi yok ya şu kasımpaşadaki gibi bile kanat adamı yok koca Galatasarayda görmek istediğimiz gerçek ofansif bakımdan kadro kalitemiz lig standartlarının bile altında

yerine engini oynatirim, yektayi oynatirim, baltaya katlanip rierayi oynatirim, lan hic olmadi muslerayi oynatirim, citkirildim emreyi oynatmam.

Kornerleri diz hizasinda atiyor beyfendi, topu biraz daha kaldirsa cok yorulur cünkü.

bende aynı fikirdeyim ama kadro bastan yanlıs kuruldu emre olsa olsa selcugun alternatifi olur sol acık olmaz ondan.daha bi kere adam gibi calım atıp orta yaptıgını gormedim hele kornerleri tam facia bu adam 10 kere korner atıyosa 9 taneesi on direkte rakibe.

Görüp görüceği budur artık gs taraftarını da kaybetti gider seneye arap takımları onu bekliyordu

benim merak ettigim bu performanstan sonra melo hayatta takimda kalmaz, bizimkiler alper'e 10 milyon verecek mi, kimi getirecekler orta sahaya ??

Yemisim takım icinde ki dengeleri ne istiyorsa verin sneijdere adam dünya yıldızı tabi ki daha fazla para alacak...

nefret ettim su cuma maclarindan...offf off

Yonetime de iyi bir ders oldu bu. bakalim simdi ne yapacaklar.. sakin transfer yapmayin ha...bes on, milyon yatirim yaparsaniz

belki bu sene de sampiyon oluruz....,sakin yapmayin

ah be ah..iki üc devre arasi takviyeyle bu takim ucardi..

kendi sahamızda yan pas yapıyoruz selçuk alıyor dany e veriyor dan rieraya ondan tekrar selçuğa sonra o semihe düzenimiz bu

kesinlikle kanatlar lesh ben acikcasi bu mactan sonra solbek alinmasindan yana degilim bence riera idare eder o pozisyonu bizim kesinlikle kanatlara adam almamiz lazim

Fatih Terim´e genel anlamda asla laf söyletmem. Bunu bilirsiniz. Ancak hoca da bugün cok formsuzdu.

Dogruya dogru simdi. Degisiklikler sacma, takimin oyun düzeni bastan asagiya sacmaydi.

Paslasmaktan aciz bir takim nasil mac kazanabilir? 3 pas yapamadik ya. Doldur bosalt, doldur bosalt

Onur evet Terim formsuz ancak takım nasıl Hoca yüzünden devre arasını iyi geçirmediyse belli ki Hoca da yönetim yüzünden iyi geçirmemiş devre arasını bu bariz şekilde belli..

Hayırlı maglubiyetler olurya ben bunu öyle görüyorum..

bu gidişle ligin en az puanla şampiyon olan takımı olacaz eğer şampiyon olsak bile diğer takımların rezilliğinden olacak. bu takım kötü olduğu için yeniliyor konsantrasyonla ilgisi yok

emrenin yapıp da Engin ve Yekta'nın yapamayacağı şey nedir ?

Önümüzde içerde oynayacağımız Beşiktaş maçı ve Bursa deplasmanı var.

Çok kritik bir dönem.

Bugün kaybettik. Bir şekilde bu iki maçtan en az 4 puanla çıkmamız lazım. Yoksa çok canımız yanar.

Yarın bjk yenerse liderlikte gidiyo , arenada mutlaka kazanmalıyız yarın yenerlerse beraberlik için gelirler bunlar

Defans Ofansda baslar iyi bir sol kanat olsa bu kadar is dusmez sol bek'e zaten Riera'da gayet basarili bu pozisyonda.

Bir tane sol bek alıp, Riera'yı ileriye çekersek. Hem iyi bir ofans oyuncumuz olur, hem de hakiki bir sol-bekimiz olur.

allah hepinizi b... 1 aydir yatip kalkip egleniyorsunuz bugun cikip topu yemeniz gerekirken bu umursamaazlik neyin nesi bu taraftar bunu hakedecek ne yapti siz 1 aydir gezip eglenirken gece sicak yatagnizda yatarken bu taraftar sinavlarini birakti nobet tutu.. insanlar bu soguk kar kista cebindeki son paray ile bilet alp size destek vermeye geliyor , sizden istedgimiz tek sey kos koca 1 haftada sadece 90 dk formanin hakini vermeniz yener yenilirsiniz o ayri cokmu sey istiyoruz ?

Fatih Terim´e genel anlamda asla laf söyletmem. Bunu bilirsiniz. Ancak hoca da bugün cok formsuzdu.

Dogruya dogru simdi. Degisiklikler sacma, takimin oyun düzeni bastan asagiya sacmaydi.

Paslasmaktan aciz bir takim nasil mac kazanabilir? 3 pas yapamadik ya. Doldur bosalt, doldur bosalt

Aynen Tüm takım tek kelime ile berbattı

Gecen senenin en iyisi selcuk bile iki pas atamadı.

İnşallah düzelir takım ama benim inancım var .

KADİKÖY'de bir kupa daha alacaz.

emre artık 11 yüzü görmemeli

Kesinlikle doğru. O kadar kötü değişiklikler yapılmaz.Özellikle Elmanderin çıkarken ki gülüşü her şeyi anlatıyordu. Burak dokunulmaz değil ki kötü oynuyorsa onu çıkaracaksın...

Geri
Üst Alt