Sercan Eren
Parçalı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 4.657
- 1
- 1.148
Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak
bizim hala savunmaları açacak anahatarımız yook
bizim hala savunmaları açacak anahatarımız yook
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yerine engini oynatirim, yektayi oynatirim, baltaya katlanip rierayi oynatirim, lan hic olmadi muslerayi oynatirim, citkirildim emreyi oynatmam.
Kornerleri diz hizasinda atiyor beyfendi, topu biraz daha kaldirsa cok yorulur cünkü.
Görüp görüceği budur artık gs taraftarını da kaybetti gider seneye arap takımları onu bekliyordu
02 Ç.Ş. Banko
Fatih Terim´e genel anlamda asla laf söyletmem. Bunu bilirsiniz. Ancak hoca da bugün cok formsuzdu.
Dogruya dogru simdi. Degisiklikler sacma, takimin oyun düzeni bastan asagiya sacmaydi.
Paslasmaktan aciz bir takim nasil mac kazanabilir? 3 pas yapamadik ya. Doldur bosalt, doldur bosalt
Hayırlı maglubiyetler olurya ben bunu öyle görüyorum..
Defans Ofansda baslar iyi bir sol kanat olsa bu kadar is dusmez sol bek'e zaten Riera'da gayet basarili bu pozisyonda.
Fatih Terim´e genel anlamda asla laf söyletmem. Bunu bilirsiniz. Ancak hoca da bugün cok formsuzdu.
Dogruya dogru simdi. Degisiklikler sacma, takimin oyun düzeni bastan asagiya sacmaydi.
Paslasmaktan aciz bir takim nasil mac kazanabilir? 3 pas yapamadik ya. Doldur bosalt, doldur bosalt
emrenin yapıp da Engin ve Yekta'nın yapamayacağı şey nedir ?