STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Bu rahatlığın sebebi ne sanki şampiyonlar ligi kupasını aldık.Yönetim uyuma görevini yap!

Bu takıma 10 Numara+Sol Kanat+Sol Bek Şart

stoper şart değil , sol bek şart ve yaratıcı hücum oyuncusu şart

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | 2.Y | 18 Ocak

burak tek bir olumlu hareket yapmazken sahada boş boş dolaşırken elmanderi çıkarmak emeğe saygısızlıktır

usta hadi burak ı geçtim belki kafa falan vurur emre çolak boş boş dolanıyordu çıkar melo emre çolak al umut engin i ha tabi bu değişiklikler yüzünden kaybetmedik hata çok takımda fatih hoca nın biraz düşünüp hatasının farkına varması lazım artık yeter.

Elmander çıkıp niye Umut girdi, anlamadım.

emre ve burak nasıl çıkmaz abi ya böle bir şey varmı

2. Yarının ilk macı yenildik

Şampiyonluk gitti..

Fatih Terim 'de taktik sıfır.

Ulan Emre Allah Belanı versin...

Burak Futbolcumu....

Yönetim daha uyusun...

Diyenlerede sadece Gülüyorum:trollface:

hayır yenilirsin de iyi oynarsın iğrenç oynadık ve kaç maçtır bole bu

2. Yarının ilk macı yenildik

Şampiyonluk gitti..

Fatih Terim 'de taktik sıfır.

Ulan Emre Allah Belanı versin...

Burak Futbolcumu....

Yönetim daha uyusun...

Diyenlerede sadece Gülüyorum:trollface:

Böyle olacağı belliydi bunlar söyleneceği ... sırf transfer yapılr belki diye yenilmemizi isteyenler vardı..

Resmen bu macla kanitladik Sneijder olmazsa olmazlardan. Sol bek mi mac kazandiracak bize?? Sneijder - Sol Acik ve bir Golcu ( Drogba ayarinda)

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | 2.Y | 18 Ocak

O yüzden beşiktaşta elek oldu dimi. Günah keçisi melo hep anasını satayım.

Yeter yahu sıkıldım şu adamı boklamanızdan. Emre çolek gibi yeteneksiz futbolcular var takımda. Çift forvetin bittiği gündür artık. Oyuna girip çevirir lan dediğimiz 1 oyuncu yok. Hamit dedik güvendik bir adam bu kadar mı ülkede oynanılan futbolu aşağılarcasına lakayıt hareket eder.

Hamit ne yaptı emre ne yaptı şu maçta söyle bana. Meloyu koymuşuz 3lü orta sahanın içine 3ünü geçirme top al ileriye taşımasını sağla diyoruz.

Af buyurun ama çok şey istiyorsunuz. Acil takviye şart acil oğlu acil artık adam gibi hızlı ayağına hakim bir sağ açık. topu tutup gol yollarında etkili bir forvet. Birde bunları besleyecek 10 numara.

Yeter la bize gelen yerliler hep boktan oynamak zorundalar mı. Her maç aynı bahane. Üzgünüz kötü oynadık. Lan siz oturup birlikte taktik idman, paslaşma vs çalışıyormusunuz şüpheliyim. Floryayı çay ocağı olarak kullanıyorlar sanırım.

Bırak Allah ını seversen ya Melo bu takımda oynamayı hak etmiyo arkadaş,Emre de,Hamit te, öyle..

ortaya yem atmis tavuklar gibi sahada durdu bizimkiler. ne bir oyun sablonu ne takti hic birsey yoktu. hoca cikin oynayin diyor bu kadar.

burada bi daha biri cikip bize sneijder degil stoper ve sol bek lazim derse, tekme tokat girisirim vallah.

Fatih Hoca da kapris yapmaya devam etsin, böyle giderse onun da sonu cok yakin görünüyor.

Galatasaray'da kimsenin kapris yapmaya hakki yok. Aslolan Galatasaray, yemisim digerlerini. Istemeyen de cekip gider. Bir an önce Sneijder gelmeli.

Şu trilyoner adamları düşündüğünüz kadar Galatasaray'ı düşünseniz.Takımınızı?

Takımın çok net yaratıcı oyuncuya ihtiyacı var bunu görmeleri lazım ayrıca bu takım 4 4 2 oynayamaz geçen seneden farklı kadromuz hoca bunu görmeli artık.

Ayrıca dakika 75 gerideyiz takım hiç başkaldırmıyor hiç pozisyona girmek için bir çaba göstermiyor.

Ulan Adnan Polat transfer manyağı yaptı bu takımı, alacam dedimi gidip alıyordu adam.. Ama biz ne yaptık, adamı yerin dibine sokup gönderdik kulüpten.. Ünal beyefendi tam bir fiyaskodur.. Bizim sorunumuz ne sol bekte ne hocada, Bülen Tulunu kendisine kılavuz belleyen Ünal efendide.. İcraat dedin, transfer dedin HANİ? Ama laflar gani gani.. Her fırsatta taraftarı kandıran, 3 kuruşa kıyamayan adam Galatasarayın vizyonundaki bir takıma başkan olamaz..

sizin gibilere adnan polat degil özhan canaydinlar müstehak.

ulan 2134345345 transfer yaptik hala takim düzelmedi, sen düsün adnanin bu takima ne kadar kötülük yaptigini

enkazin kralini devraldi bu yönetim.

bugun emre colak yerine ben oynasaydim daha iyiydi.

Oynanan futbol bana mercan formalıları hatırlattı net .

Gülmeyin ama Bize solbek, Sağ açık, 10 numara ve bitirici bir golcü lazım :o

Takımın çok net yaratıcı oyuncuya ihtiyacı var bunu görmeleri lazım ayrıca bu takım 4 4 2 oynayamaz geçen seneden farklı kadromuz hoca bunu görmeli artık.

Ayrıca dakika 75 gerideyiz takım hiç başkaldırmıyor hiç pozisyona girmek için bir çaba göstermiyor.

:ayatollah:

Ne taktik, ne sistem hiç bir şey yok yine. Selçuk, Melo formda olursa takım iyi. Terim imparator... Bu iki futbolcu bu sene şaşılacak kadar kötü oynuyorlar. Nerde imparator ? Aydın ı oyuna almaktan başka ne yapıyor ? Aydın ı oyuna girerken görmekten gına geldi. Elmander ile başla Umut u sok. Umut ile başla Elmander i sok....Sevsinler böyle taktiği....

aynen biktim aydinin sonradan oyuna girmesinden direk 11 baslamasi lazim adamin

Ulan Adnan Polat transfer manyağı yaptı bu takımı, alacam dedimi gidip alıyordu adam.. Ama biz ne yaptık, adamı yerin dibine sokup gönderdik kulüpten.. Ünal beyefendi tam bir fiyaskodur.. Bizim sorunumuz ne sol bekte ne hocada, Bülen Tulunu kendisine kılavuz belleyen Ünal efendide.. İcraat dedin, transfer dedin HANİ? Ama laflar gani gani.. Her fırsatta taraftarı kandıran, 3 kuruşa kıyamayan adam Galatasarayın vizyonundaki bir takıma başkan olamaz..

Hade len. Tamam transferde başarısız adam da Adnan Polat'la kıyaslama bari.

Geri
Üst Alt