STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

takim en buyuk sorunu hizli,agresik bunaltici oynuyamiyorlar,birkez daha soyluyorum oynuyamiyorlar bunlar yanlis transfer yuzunden yani yuzde 70 hocanin,yuzde 30 yonetimin yuzunden bu kadar basit,bir forvet hix calim atamazmi nasil gol krali oluyor bu adam anlamis degilim ulann

yerıne bi sol acık soyleyın.takımda yedek sol acık yok.

yerine engini oynatirim, yektayi oynatirim, baltaya katlanip rierayi oynatirim, lan hic olmadi muslerayi oynatirim, citkirildim emreyi oynatmam.

Kornerleri diz hizasinda atiyor beyfendi, topu biraz daha kaldirsa cok yorulur cünkü.

Melo, Elmander gibi adamlar resmen ikinci sezonlarinda seviyeye ayak uyduruyorlar. Ozellikleri kalmamis, cunku Turkiye/Galatasaray seviyesine alistilar artik.

Sneijder'in birinci sezonundan sonra durumu ayni olacak. Akli varsa gelmez bu yasta, Hollanda milli takim kaptanligini birak, cagrilmaz bile bir muddet sonra.
yorumuna katılıyorum fizik olarak düşüşe geçeceği kesin ama zeki futbolcu bu ülkede her zaman fark yaratır. Alex sadece zekasıyla ülkede maradona yapıldı. Hagiyi Hagi yapan en önemli şey zekasıdır. Sneijder da bu özelliğiyle bize Alex kadar katkı yapar

Bu takım kargalarada yenilir NET!!!

Hayırlı maglubiyetler olurya ben bunu öyle görüyorum..

ulan sol bek stoper felan diye ağlıyoruzda bizim en büyük sıkıntımız kanat ne sağ kanat var ne sol kanat :o

Emre Colak futbola tepki olarak doğmus. Ve Fatih Terim hala bunu göremiyor. Cok kötü oldu bu yenilgi fener yener bu hafta fark 3'e iner

Takım için devrim değil ama bir inkılap yapmak lazım(442)

Fatih Hocada formsuzdu bugün evet hatta değişikliklerde saçmaladı da ama adamın teknik direktörlük kariyerini bile tartışıyoruz tek bir maçla...

Kamp dönemi çok yanıltmış hocayı Emre ve Aydın hazırlık maçlarında iyi resmi maçlarda kötü oynuyorlar.Ne yazık ki başarıyla üstüne koyması gereken takım gitgide geriye gidiyor.Yazık gerçekten.

Fatih Terim´e genel anlamda asla laf söyletmem. Bunu bilirsiniz. Ancak hoca da bugün cok formsuzdu.

Dogruya dogru simdi. Degisiklikler sacma, takimin oyun düzeni bastan asagiya sacmaydi.

Paslasmaktan aciz bir takim nasil mac kazanabilir? 3 pas yapamadik ya. Doldur bosalt, doldur bosalt

Gerekirse saçma gelecek ama Sabri sol beke geçsin Eboue geldikten sonra ama Riera açık oynasın takımdaki oyun zekası olan 2 futbolcudan biri.

EmreÇolak torpillimi ?

Fatih Terim İstifa! Şaka şaka :D Ama Fatih hoca artık Emre, Aydın ısrarından vazgeçmeli. Acilen bir sağ açık bir sol bek alınmalı. Emre kiralık, Aydın satılık gitmeli. :) Riera 2 ayda sol-bek oldu bunlar 3 yıldır bir futbolcu olamadı arkadaş daha ne ısrarı.. He bu arada Emre'den Arda çıkacaktı değil mi? İlk günde demiştim fare deve doğurmaz..

Geri
Üst Alt