STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | 2.Y

Adamcocuklarinin uzerine bosuna yemin etmez, o yan hakemin ....

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Melo tükürsede tükürmedi benim için bu kadar net abi yedirmezler okadar kolay kolay ki tükürüğün t si yok

Belki de hayatımda genç futbolculara hiç beddua etmemişimdir ama bugün Oğuzhan ve Necip'e ne küfürler, ne beddualar ettim.

Sadece Oğuzhan ve Necip değil Gökhan Süzen'de var bunları futbolcu yapanların Allah belasını verir bence kimse kalkıp emek hırsızı Burak demesin bundan sonra...

derbi falan değildi bu. meloya gelirsek tükürdü veya tükürmedi o olayın içinde bile bulunması onun üstüne kalacaktır bütün mevzu. snijder daha hazır değil , idmansız bariz belli. drogba geldi şeyim geçti :asd:

ayrıca daha Türkiyeye yeni ayak basan Dentinho bile bir pozisyonda çirkefliğini gösterdi arkadaş ne yapıyorlar bu heriflere bu kadar çirkefleşiyorlar kesin tiner çektiriyorlar :mad:

Dentinho tekme savurdu bir, hemen hemen her oyuncu binbir kez takla attı iki, Veli denen karaktersizin faullerini izlemekten yoruldum anca sarı gördü üç, Oğuzhan denen bebe dün bir bugün iki şerefsizliği öğrenmiş dört, Hamit'in yüzüne vurulan tokatı dibinde görmeyen hakem Melo'nun olmayan tükürüğünü anında rapor etti beş. Daha ne olabilir hocam?

Çok biliyorsanız hocanın yerine siz geçin. Takımla sürekli birlikte Fatih hoca. mutlaka bir bildiği vardır.

Forumda Fatih Terim´i deli gibi savunan tek kisiymdir. Bana Terim´i korumana gerek yok kardesim.

10 kisi de olsak, yaptigi degisiklik sacmaydi. Hadi yaptin, Hakan´i sol acik oynatmasi daha da sacmaydi.

Manchester´a karsi utanmasa 4 forvetle oynayacak, dandik Besiktas´tan mi cekindi Allah askina?

1.70´lik Sneijder´i diktik öne, 20 dakika "Bizden bu kadar beyler, hadi saldirin" dedik adamlara.

71809_498280586877422_873379441_n.jpg

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | 2.Y

Cocugu olmAyan anlamaz belki ama cocuklarinin uzerine yemin etmek bambaska bisey

spiker:drogba geliyo mu

başgan:Galatasaray taraftarı ne isterse o oluyor

onu bunu bırakında biz bir maçı son dakikalara rahat rahat gireceğimiz bir maç izleyemicezmi her maç ölüp ölüp diriliyoruz yeter gına geldi.:rolleyes:

Aynen ama rahatsızlığım rakip takımların aşırı ballı olması saçma sağan gol yemekten tırsıyorum yoksa organize olup gol atan takım şu ana kadar bir Karabüktü bize birde Manu onun dışında karambol bireysel hatalardan yedik bugünde 0 pozisyon verdik.Ama insan yine de stres oluyor.

Re: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Çolağa neden kimse sahip çıkmıyor.

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Noldu lan fernandes balonu. Çıkda 1 tane derbide iyi oynasana

Geri
Üst Alt