STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Kesinlikle tükürmedi . Zaten seneye gidici gibi gözüküyor inş. bu sene katkı vermesi engellenmez

KOYDUK MU!?

{mac analiz daha sonra....}

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Ben takımı genede beğenmedim. Beğenenlerlede her türlü tartışırım.

Takım güzel diyenlerle aynı maçı mı izledik acaba ?

Kaç kere pas yaparak çıktık orta sahadan ? Kaç kere top çevirip pozisyon yarattık?

Kendinizi kandırmayın takımda orta saha diye bir şey YOK

Kardeşim doğru Beşiktaş bugün çok kötü oynadı forumları karıştırdın galiba.

Rıdvan Dilmen; Yardımcı hakem yanılabilir, tükürdü zannedebilir günahı boynuna, kusura bakmasın ama benim için Melo tükürmemiştir..

Bunu söyledi mi renkdaşlar?

ulan bu menemen kokusu nereden geliyor ya:asd:

Bugün çıldırdım ulan maçta tek tesellim galip olmamız:mad:

melo varya sattı takımı.bu kadar güzel giden bir gecede az kalsın melo yüzünden gidiyordu maç.Allahtan tinercilerin takımı kötü

ım güzel diyenlerle aynı maçı mı izledik acaba ?

Kaç kere pas yaparak çıktık orta sahadan ? Kaç kere top çevirip pozisyon yarattık?

Kendinizi kandırmayın takımda orta saha diye bir şey YOK

Koca maçta adamların birtek pozisyonu var.ve sen kötü oynadık diyorsun .helal

Senin oyuncun sakin olacak önce kalkıp Oğuzhana Gökhana laf saydıryosunuz Melo fanatıklıgı yapan zatlar takıma zarar verıyorsunuz

Birader oyuncu sakindi sadece maçın hırsı var Burak için emek hırsızı diyenler bugün bu çocukları izlesinler özellikle de tüpçü izlesin hakemleriyle..

Bugün herkes Gökhan Süzen'in Hamit ile olan pozisyonunu gördü şimdi kimse kalkıp laf etmesin. Gökhan Süzen'i topçu yapan hocanın Allah belasını verir bu kadar bedduayla..

adamı sen 40 tane tekme at sonra adam hıc tepkı vermesın

sen doguran bı melektı herhalde rıdvan

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Forumda Fatih Terim´i deli gibi savunan tek kisiymdir. Bana Terim´i korumana gerek yok kardesim.

10 kisi de olsak, yaptigi degisiklik sacmaydi. Hadi yaptin, Hakan´i sol acik oynatmasi daha da sacmaydi.

Manchester´a karsi utanmasa 4 forvetle oynayacak, dandik Besiktas´tan mi cekindi Allah askina?

1.70´lik Sneijder´i diktik öne, 20 dakika "Bizden bu kadar beyler, hadi saldirin" dedik adamlara.

Bence o kadar da saçma değildi, Sneijder'i oyuna aldıktan sonra kırmızı geldi ve Engin hemen ön liberoya geçti.

1-2 atak sonra da Riera'nın yalnız kaldığını gördü ve önüne Hakan'ı koyarak desteklemeye çalıştı. Beke Hakan'ı koyup Riera'yı öne çekebilirdi ama kaç haftadır oynamayan Hakan'ı beke koymak bence de çok riskli olurdu.

Ayrıca bir taraftan da sürpriz adamla tehlike aradı. Yaptığı orta gol olsaydı amacına ulaşacaktı.

Tabi Hakan birkaç pas hatası yaptı, bir iki pozisyonda da pozisyon hatası ve konsantrasyon eksikliği bariz görüldü, bence daha iyi kullanabilirdi bu şansı orası ayrı konu.

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Emreyle Hagide aynı .... Hagi değilmi kendisine tezahürat yapan Gs taraftarına siz hırsızsınız diye bağıran 10 liralık telefon için üstelik Emreyi anlatmama gerek yok zaten

Hagi'nin saha içi agresifliği yerine direkt şikecilerin ağzıyla 10 liralık telefon muhabbetine dalış yapmışsın ilk elden. 24 yaşındasın o olayı o dönemde yaşayıp kötü olarak hatırlayan -bak hatırlamak istemeyen demiyorum- kötü hatırlayan! tek 1 Galatasaray'lı bulamazsın. Kimin ağzıyla konuşuyorsun biraz dikkat et lütfen. Burası Galatasaray forumu. Antu tarla ve şike severler derneğinde değilsin. Emre'yi de biliriz evet ama sen şöyle uzunca bir yaptığı haysiyetsizlikleri yazsan fena da olmaz. Bir de senin ağzından dinleyelim hem anılarımız tazelesin. Hagi'nin 10 liralık telefonuna laf çakmakla kalmasın sadece. :yenieek::b5:

Kardeşim doğru Beşiktaş bugün çok kötü oynadı forumları karıştırdın galiba.

Sen beğendin herhalde madem öyle bana 1 tane takımın ofansif anlamda iyi yaptığı bir şeyi söyle

Hasan Şaş: ''Melo böyle bir harekette bulunmadığını belirtti.''

FlpMl FundeMentals.

türk liginin maalesef derbiler dahil bir gram zeyir zevki yok

kamera acisi desen,yanli ve yeteneksiz mac anlatanlar mi desen

zemin mi desen

yeteneksiz topcular mi desen

kavga gürültü mü desen

tesvik sikenin itibar görmesi mi desen

ergen forumcular desen