STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

İlk 18'e girer ama en az 2 farklı önde olmazsak oyuna girmez.

Hic ümidim yok bu mactan

bu mactan hic süphem yok 3 puan bizim. Bizim oyuncular mac sectikleri sürec bu önemli maclarda her hali ile galib gelirler.. iyi oyun beklemiyorum ama buldugunu af etmiyen bir Galatasaray bekliyorum.

Burak-Hamit-Melo-Selcuk büyük maclarda performanslari bir baska oluyor... tek cekindigim konu Emre Colak ve Sabri'nin yetersizligi.

Besiktas tam bir "oppertunity" takimi yani o gün gaza gelip oynuyorsalar bindiriyorlar bunun yaninda bir cok pozisyon hatasi ve defans disiplini de kopuyor

Mac rahat bizim 4-1

Besiktas maci son 25 dakika 10 kisi oynar.

Sneijder 70'de oyuna girer Engin veya Emre'nin yerine.

Emre Çolak yetersiz bunu kimse inkar etmez ama bence Sabri formda şu an ve son Kasımpaşa maçında sahanın iyilerindendi..

Emre Çolak yetersiz bunu kimse inkar etmez ama bence Sabri formda şu an ve son Kasımpaşa maçında sahanın iyilerindendi..

Fena oynamadi ama pas verisleri force etti. dikkat ettiysen son macimizda topu aldiginda kanattan ileri oyniyacam diye bir cok defa ortada pas bekliyen melo ve Selcuku es gecti.. bundan tedirginim ve bunun yaninda cok fazla ileri cikti nerdeyse sag acik gibi oynuyordu..biraz daha geriden oynayip bindirme yapmasi daha faydali olur.

fena degildi mac esnasinda takildim... millet elestiriyor veya begenmiyor diye elestirimi yapmadim. ;)

Galip gelmek değil fark atmak gerekiyor. :yenieek:

Ynt: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Hagi ilk golunu kime atmisti?

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijder carsamba gunu Real'den Inter'e gecmis ve cumartesi aksami inter'le milan derbisine cikmis ilk 11 de,Inter 4-0 kazanmis.

Tesaduf mu bilmiyorum ama bizim onumuzde de bir derbi var:D

Fatih Terim'in yüzü gülüyor.Geçen maç sonundaki enkazından eser yok.Takımı çok iyi hazırlayacak.Beşiktaş'ın puan alması kesinlikle şans faktöründen ibaret olur.Bir de tek handikapımız sağ bek.Şu an orada Sabri de oynasa, Hamit de oynasa bir işe yaramaz.Beşiktaş eğer bize gol atarsa mutlaka o kanattan atar.Keyifler gıcır Sneijder takımla bir 3-4 maç çalışsın derbiye kadar bakalım belki de Hoca ona şans verir.Belli olmaz.Bu pazar Arena'yı dar edeceğiz onlara.Allah yar ve yardımcınız olsun aslanlar...

Ezerek ders vermek lazım şu sığırlara.

Sneijderin oynamamasın'dan yanayım , böyle bi atmosferi ilk defa yaşayacaktır muhtemelen , kendini zorlayıp sakatlık filan olur allah korusun .Beşiktaş maçını tribünde izlesin sonra oynar reis sorun değil .:)

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray - Beşiktaş | 19.00 | 27 Ocak

Ilk golü:

[video=youtube;heEMK5M93yg]https://www.youtube.com/watch?v=heEMK5M93yg[/video]

son golü:

[video=youtube;EhLD15Iaj-0]https://www.youtube.com/watch?v=EhLD15Iaj-0[/video]

Yanlis hatirlamiyorsam ilk ve son golünü Trabzon'a atmisti.

Yanlış hatırlıyorsun Necati'cim ilk golünü Hagi Türkiye'de Vanspor'a son golünü Trabzonspor'a attı.

Ama Samiyen'deki ilk ve son golleri Trabzonspor :)

Sneijderin oynamamasın'dan yanayım , böyle bi atmosferi ilk defa yaşayacaktır muhtemelen , kendini zorlayıp sakatlık filan olur allah korusun .Beşiktaş maçını tribünde izlesin sonra oynar reis sorun değil .:)

sakatlıktan öte geldigi gibi formayı alması beni huzursuz eder ismi ne olursa olsun ilk önce antremanda o formayı biraz terletip haketmeli skor a göre son 15 20 dk sahaya sürülebilir taraftarla tanışması amacıyla

sakatlıktan öte geldigi gibi formayı alması beni huzursuz eder ismi ne olursa olsun ilk önce antremanda o formayı biraz terletip haketmeli skor a göre son 15 20 dk sahaya sürülebilir taraftarla tanışması amacıyla

Bende böyle düşünüyorum ,hemde atmosferi görmüş olur alışır daha iyi :)

Biraz hareketlensin burası. Düştük Sneijder'in peşine ama hafta sonu fakir fukara doyuracağız, unutmayalım... :lol:

Biletler ne zaman satışa çıkacak?

Yeni bilet sitemizin ilk satışı olacak yanılmıyorsam. Umarım çok fazla aksilik çıkmaz.

Beşiktaş karşıında riske edilmesine gerek yok kargalar arenadan çıkamaz ,bursa deplasmanı benim için daha önemli form tuttular ve bizim artık puan kaybına tahammülümüz yok çok özledim oyun sıkıştımı adam eksiltiptopu sağına soluna çekip bazukayla takımı rahatlatan adamları ah Hagi ,ah...

Geri
Üst Alt