STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Melo sezon sonu gitsin böyle sorunlu bir adamın takımda işi yok ama adam tükürmemiş bariz belli oyuna gelmeyin adamı yemeyin.

Macin ilk dakikasindan beri NECIP denen sebelek MELO nun pesini birakmadi hata yapacani bildiler hakemde cok guzel oyuna ortak oldu necipe hic uyarmadi oda yapacagini yapti

oyunu beğenmedim kanatsız olmuyor

Melo agresif diye biz onu sevdik. En umutsuz anlarda yaptığı hareketlerle takımı ve seyirciyi ateşledi.

Bu agresifliği kaç maç kazandırdı bize hatırlamıyor musunuz? Agresifliğinden kaybettirdiği maç var mı?

Tanıdığım bütün fenevliler en fazla melo dan ve imparatordan nefret ediyorlar.

Şimdi bırakın bu fair kibar naif muhabbetleri aaaa ne kadar ayıp tükürdü bizi yalnız bıraktı muhabbetlerini ve Melo ya sahip çıkın tıpkı fenevlilerin meireleş e sahip çıktığı gibi

Arkadaşlar, fblilerin, bjklilerin ve Galatasaray'ı sevmeyenlerin en sevmedikleri adam Melo'dur. Bu rıdvanın olsun, güntekinin olsun, diğerlerinin söylemlerinden konuşmalarından çok açık bir şekilde belli oluyor, bu geçen seneden beri böyle.

Melo sadece oynadığı oyunla değil, takım için en ihtiyaç olan zamanlarda gösterdiği direnç, ısıran bir oyuncu olması, arkadaşlarını ve taraftarı motive etmesiyle de çok önemli bir oyuncu.

Unutmamalıyız, takıma uyan bir ön libero oyun olarak çok göze batmasa bile takımın bel kemiğidir ve uzun yıllar istediğimiz gibi bir ön libero bulamadık. Bu yüzden de bizim için çok önemli.

Eğer tükürdüyse tüm bunlara rağmen gereken cezayı alsın isterim. Ama görüntülerden benim gördüğüm "p" ile başlayan bir kelime söylüyor ve oğuzhan çok güzel rol yapıyor ve diğerleri çekirge sürüsü gibi üstüne ve hakeme çullanıyor.

Melo'nun da ne kadar dindar olduğunu biliyoruz, kırmızıdan sonra yukarıda Allah var diye işaret ediyor ve açıkçası yapacağı açıklamaları bekliyorum.

Oyuncumuzu yedirmemeliyiz, oynanan oyunlara izin vermemeliyiz.

Cevap: Re: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Neden dany, elmander yada rierayı tahrik etmiyor rakipler. Vukuatı çok kardeşim melonun. Ne olursa olsun sinirlerine hakim olacaksın.

boyle de canımı ye gelıp burda ara gazı cekenlere benım lafım

MELOYU kımseye yedırmeyecegız

burası GALATASARAY baska yer degıl

futbolcumuz hatali ise gereken yapılır

3 kurus akıllarla burda sov yapmayacaklar

nasıl engın hatalı oldugunda gerken yapılsın dedıkse

melo haklı oldugu konudada yedırmeyız onu KIMSEYE

ÖZELLLIKLE irlandalılara,kus famılyasına,seref yoksunlarına

sozlerım sana degıl yanlıs anlama gercekten maçı ızlemeyıp gelıp burda abuk subuk yorum yapanlara

gecen yıl rıerayı dovdugunde gonderılsın demıstım ama sımdı kesınlıkla arkasındayım

Macin ilk dakikasindan beri NECIP denen sebelek MELO nun pesini birakmadi hata yapacani bildiler hakemde cok guzel oyuna ortak oldu necipe hic uyarmadi oda yapacagini yapti

Önemli olan orada profesyonel olup kendini değilde Necip ve Oğuzhan şerefsizini attırmak olmalıydı.

Arkadaşlar, fblilerin, bjklilerin ve Galatasaray'ı sevmeyenlerin en sevmedikleri adam Melo'dur. Bu rıdvanın olsun, güntekinin olsun, diğerlerinin söylemlerinden konuşmalarından çok açık bir şekilde belli oluyor, bu geçen seneden beri böyle.

Melo sadece oynadığı oyunla değil, takım için en ihtiyaç olan zamanlarda gösterdiği direnç, ısıran bir oyuncu olması, arkadaşlarını ve taraftarı motive etmesiyle de çok önemli bir oyuncu.

Unutmamalıyız, takıma uyan bir ön libero oyun olarak çok göze batmasa bile takımın bel kemiğidir ve uzun yıllar istediğimiz gibi bir ön libero bulamadık. Bu yüzden de bizim için çok önemli.

Eğer tükürdüyse tüm bunlara rağmen gereken cezayı alsın isterim. Ama görüntülerden benim gördüğüm "p" ile başlayan bir kelime söylüyor ve oğuzhan çok güzel rol yapıyor ve diğerleri çekirge sürüsü gibi üstüne ve hakeme çullanıyor.

Melo'nun da ne kadar dindar olduğunu biliyoruz, kırmızıdan sonra yukarıda Allah var diye işaret ediyor ve açıkçası yapacağı açıklamaları bekliyorum.

Oyuncumuzu yedirmemeliyiz, oynanan oyunlara izin vermemeliyiz.

nıye çünkü cak canlarını yakıyor melocugum

bu arada hamitin bu şanssızlığını napacağız ya? adam her şeyi yapıyor 1 gol atamıyor. 1 tane atsa kendi de rahatlayacak. pozisyonlarda bunun baskısını hissettiği için atamıyor.

Ağız tadıyla maç izleyemiyoruz ya hakemi pislik yapıyor ya oyuncusu pislik yapıyor.Rezillik artık bişeylere el atılmalı sürekli kirli oyunlar Melo gitse bile hiç birşey değişmeyecek asıl gitmesi gerekenler ahlaksızlar onların gitmesi gerekli

Hoca Burak'a bayağı kızmış Drogba transferide bunu gösteriyor.

Re: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Maçın adamı net dany dir. Top yüzü göstermedi kargalara.

Melo twitinde ailesi ve çocuklarının üstüne yemin etmiş heralde tükürmediğine dair , büyük ihtimal 1 maç ceza alır ama offf tam yine güzel oynuyo geçen seneye döncek heralde derken oldumu bu şimdi :sad007:

Melo tükürdü mü tükürmedi mi net olarak bilmiyorum, ama bi tükürük gözükmüyor. Bunun haricinde Necip denen hadsizin Melo'ya o pozisyonda birşeyler söylediği çok aşikar. Melo arkasını dönmüş giderken birden döndü ve Necip bu pozisyonda kart bile görmedi.

bugünkü mücadeleyi bu sezon hiç bi maçta görmedim. hakemin şerefsizliği olmasa maç 4-5 olurdu. melo nun suçu yok ama bu provakasyonlara gelmemesi lazım artık. oğuzhan denen haysiyetsizde de şeref namına bişey yokmuş

Samet Aybaba oyuncularına vermiş gazı Melo'ya kart çıkarttırın diye ulan var ya bunları Aziz yıldırımın eline vereceksin sabah akşam buz dolu küvetin içine kafalarını sokar bu beşiktaşlıların kendi oyuncularına yaptıgı gibi

Fatih hocam,

puan kaybetseydik kredin yari yariya düserdi acikcasi. Elestirilerin önünü kimse alamazdi hakli olarak.

Bana bu degisikligi kimse anlatamaz. Hicbir mantikli aciklamasi olamaz bunun.

Zaten baski yapmaya aciz olan Besiktas´a davetiye cikarttin ya. Gel gol at dedin ya.

Sneijder, Burak´a en az 1 gol attirirdi, ve bundan adim gibi eminim.

Kazandigimiz icin sanslisin bu sefer Fatih hocam.

Melo tükürdü diyenler dünya göz hastanesine gitsin ben ödicem muayane paranınzı

Geri
Üst Alt