STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Rıdvan Dilmen; Yardımcı hakem yanılabilir, tükürdü zannedebilir günahı boynuna, kusura bakmasın ama benim için Melo tükürmemiştir..

Bunu söyledi mi renkdaşlar?

Evet dedi ve üzerine ekledi. Ama bunun dışında Melonun Galatasaray Ahlakına yakışan bir oyuncu olmadığını düşünüyorum dedi hirbo.

Hersey ne güzel gidiyordu..

Melo sagolsin... heyecandan öiliyordum, mac keyfi gitdi....

Sneijdere de yazik oldu. Kötü Hava durumu+kasap bjk oyunculari+kirmizi kart-> tek basina öndeydi.

Iykin Kazandik. 3 Puan cepde. rakipler ile 5P fark var... önemli bu :)

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan Aziz Yıldırım'ın verdiği "3 dünya yıldızı getireceğim" sözünü yerine getirmek üzereyim. Şüphesiz ki ebedi dostluk bunu gerektirirdi.

Oyy :asd: Biraz durulalım :)

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü'den gelen tweet de oldukça açıklayıcı: ''Ben oyunculuk mezunuyum ama bu kadar iyi yüzüne tükürülmüş oynayamam.''

- Oguzhan Özyakup hk.

Levent Uzumcu ‏@LeventUzumcu

Ben oyunculuk mezunuyum ama bu kadar iyi yüzüne tükürülmüş oynayamam.

Burak kendisini vazgeçilmez sanmamalı.Formanın kıymetini bilenlerle oynamalı takımımız.Bence doğru yapıyor hoca

Bu kanılara nerden vardınız ? Yeri gelcek oda oynamıycak tabi ki hoca bu maç böyle uygun görmüş Burak'ı ne kadar sevsemde bencede doğru başlangıç ...

Hemen sanki Burak kendini bişey sanmaya başlamış takımda sorunu varmış da ondan oynatılmamış gibi bi havaya giriyosunuz gerek yok herşey gayet normal ...

macin 80 dk felandi kontra ataga cikiyorduk engin topu aliyordu yaninda hakan balta kosuyordu yemin ederim utandim onun kosmasini gorunca ne oldu bu adama boyle yahu 80 yasindaki amca daha hizli kosardi oysaki ikinci yari girmisti maca.

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Bence o kadar da saçma değildi, Sneijder'i oyuna aldıktan sonra kırmızı geldi ve Engin hemen ön liberoya geçti.

1-2 atak sonra da Riera'nın yalnız kaldığını gördü ve önüne Hakan'ı koyarak desteklemeye çalıştı. Beke Hakan'ı koyup Riera'yı öne çekebilirdi ama kaç haftadır oynamayan Hakan'ı beke koymak bence de çok riskli olurdu.

Ayrıca bir taraftan da sürpriz adamla tehlike aradı. Yaptığı orta gol olsaydı amacına ulaşacaktı.

Tabi Hakan birkaç pas hatası yaptı, bir iki pozisyonda da pozisyon hatası ve konsantrasyon eksikliği bariz görüldü, bence daha iyi kullanabilirdi bu şansı orası ayrı konu.

Katilmiyorum. Cünkü Besiktas zaten baski yapamiyordu. Bizim dizilisimiz, taktigimiz gayet yerindeydi. Selcuk, Engin, Hamit, Sneijder gayet yeterliydi.

Zaten Besiktas atsa atsa korner veya frikikten gol atabilir. Onun disinda bize karsi pozisyon bulmalari mümkün degildi.

Ama biz resmen adamlara "Biz son 20 dakika gol atmiyoruz, merak etmeyin, hadi buyrun" dedik.

Sneijder bazi pozisyonlarda Burak´i kesinlikle kacirmisti. Biz 3. golü cok rahat bulurduk.

Ama ya Besiktas üfürükten bir duran toptan beraberligi saglasaydi? Neden yüreklendiriyorsun ki adamlari?

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Aziz Yıldırım'ın verdiği "3 dünya yıldızı getireceğim" sözünü yerine getirmek üzereyim. Şüphesiz ki ebedi dostluk bunu gerektirirdi.

Yekta yedekler arasinda bulunmasi gerk bi Oyuncu NET.

Balta girecene Yekta girerdi.

renkdaslar Allahiniza Tv8 ile Beyaz Tv izlemeyin ,2dk izledim midem bulandi ya adamlarin isleri gücleri Galatasarayi elestirmek,Futbol Konusmamak..hergün ayni

acin Ligtvyi ,Trt 3ü veya Gstv yi izleyin..Prim vermeyin su serefsizlere..Lütfen

cok ilginc bir mac oldu, topu aslinda rakibe birakmak istedik onlarda birsey beceremediler.

Mac boyu 1 pozisyon verdik ilk yari holosko auta vurdu.

yedigimiz gol ise duran pozisyon orda ne oldu anliyamadim ama neyse diyelim.

Ben tam anlamiyla hakemlerden süphelenmeye basliyorum. mac istatistikleri varmi bilmiyorum ama Besiktas ne kadar cok faul yapti aklim almadi, heleki Necip ile Veli ilk yari kisi basina rahat rahat 6-7 faul yaptilar kart cikmadi. Eh ondan sonra oyun temposu olmuyor bizim oyuncular gaza geliyor Melo de gereksiz bir sekilde (tükürdügünu görmedim bir acidan biraz benziyor ama 3 acidan hic birsey yapmadigi ortada)

Bu hakemler bizi bu sekilde durdurmaya calisacaklarindan bir his var icimde. Gectigimiz haftada ayniydi ilk yari bir cok macta yine ayni sekilde. Rakiplerimiz her mac 40 civari faul yapiyor. Hakemler ne avantaji ne de oyun temposunu düsünüyorlar.

bir kontratak pozisyonunda yerden çevrildi ya içeri (engin çevirdi sanırım) Selçuk atladı üstünden. arkasındaki elemana çarpmasa sneijder'in önünde kalacaktı kaleye 2 metre mesafede :(

bir kontratak pozisyonunda yerden çevrildi ya içeri (engin çevirdi sanırım) Selçuk atladı üstünden. arkasındaki elemana çarpmasa sneijder'in önünde kalacaktı kaleye 2 metre mesafede :(

Atladimi? bana zanki topugu/ayak ici ile arkaya birakacakti gibi gördüm.

Sneijdere en az 2 mac daha lazim bir 45 dakika bir de 60 dakika diyelim ozaman iste mac temposu yine biraz yerini bulur ..tam anlamiyla 2 mac 70-80 dakika oynadiktan sonra kendini bulur yine (tabi gol atarsa bu is daha da cabuk olur)

sanki "puta" dedi Melo...

Atladimi? bana zanki topugu/ayak ici ile arkaya birakacakti gibi gördüm.

Sneijdere en az 2 mac daha lazim bir 45 dakika bir de 60 dakika diyelim ozaman iste mac temposu yine biraz yerini bulur ..tam anlamiyla 2 mac 70-80 dakika oynadiktan sonra kendini bulur yine (tabi gol atarsa bu is daha da cabuk olur)

öyle yapmış da olabilir o sırada ayakta sinir krizi geçirmek üzereydim :)

8taşı sahaya gömdük değil 10 kişi 7 kişi kalsak yenemezsiniz bizi 8taş biz sizin babanızız kabul edin artık............

Yedigimiz gole ragmen ilk 70 dakikayi cok dogru, cok iyi oynadigimizi söyleyebilirim. Besiktas´a en ufak firsat tanimadik. "Capiniz yetmez" dedik.

Bana göre cok yanlis degisiklige ragmen, son 20 dakikayi da gerektigi gibi oynadik, cünkü gol atmamiz mümkün degildi. Dolayisiyla direndik ve basardik.

Kacirdigi gole ragmen Hamit´i tebrik ederim. Göze batmasa da "büyük" oynadi, klas oynadi. Büyük maclarin adami iste.

Sneijder bize neler katacagini gösterdi, belli etti. Cok akilli, cok sakin bir oyuncu.

Selcuk da cok iyi oynadi.

Cok önemli bir galibiyet. Tebrik ederim herkesi. Rakipleri bi adim uzaklastirdik simdi.

Transferlerle birlikte bu farki korumaliyiz bundan sonra. Kritik bir zafer

Iyi aksamlar renkdaslar.

Öncelikle Fatih Hoca'mizin basi sagolsun.

kazansak bile birazcik üzüldüm, böylesine bir atmosfer'de bukadar kötü oyniyacagimizi hic tahmin etmezdim. Kötü derken cok daha iyi olabilirdik.

Birazcik sans ve birazcik beceriklilik olsaydi fark 3'e cikabilirdi, her neyse kazandigimiz icin fazla konusulacak sey yok.

Geri
Üst Alt