STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Maçın tek sorumlusu Fatih Terim'dir. Burada tek tek oyuncuları analiz edecek ne halim var nede sinirlerim buna müsait. Hamit uğruna resmen maçı feda etti hoca. Olmaz arkadaş olmaz. 5-0 alacağımız maçı ucuz bir penaltıyla anca berabere bitirdik. İlk yarı ezdiğimiz aadamlar ne hikmetse Melo çıktıktan sonra cirit atmaya başladılar. Yazık ya hoca. Allah aşkına Melo'yu nasıl çıkarırsın ? Değer miydi Hamit için ? Senin gibi elit bir hoca nasıl böyle bir hata yapar ? Çok gerginim, hala titriyorum. İnşallah bu bize ders olur, inşallah hoca kimin vazgeçilmez olduğunu anlamıştır.

Bu maç 2.yarı koptu beyler ne zaman ki Melo 'nun çıkacağını gördüm aha tamam dedim orta saha yol geçen hanı oldu.Defans a ne demek lazım ? Maşallah maşallah siz cl de oynayacaksınız ve bukadar basit hatalar.CL de yapsanız nolcak Allah bilir?

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

yine bomboş yorumlarda var. emre çolak bir maçta kral ,1 maçta alaşağı edilemez.kuşlar dışarı.

Semih eğer bu tempodaki maçlarda böle kötü oynuyorsa Cl de oynayamaz

Belki Umut o ilk pozisyonu gole çevirseydi herşey güllük gülistanlık olacaktı. Erkenden böyle eksikleri görmek iyi.

Arkadaşlar geçen sene de İ.Belediyespor'a 2-0 yenilerek sezonu açtık. 3. haftada deplasmanda Karabükspor'a ile de 1-1 berabere kaldık. Hersene var bir vukaatımız o kadar olacak. Deplasmanda 3-3 iyi bir skordur. Evet normalde bu maçı ilk yarıya göre konuşursak rahat almamız gerekiyordu ama ciddi bir konsantrasyon eksikliği olduğu görüldü. Sanırım son günlerde meydanın da Galatasaray'ı çok şişirmesinin biraz etkisi var. O sebeple takım hala eleştiriye açık ama yerden yere de vurmaya gerek yok. 4 gol attık, 2 de gol hediye ettik olan biten budur.

sorun kazmalara karsi oyniyorsun ve kalede 3 gol goruyorsun, fenere karsi oyniyorsun, pozisyon bulmadan 2 gol atiyorlar

bu böyle devam edemez, bugun kasimpasadan beter bir takim vardi karsimizda, 3 tane kendi kalemize gol attik

yere saglam basalim derken bunu diyordum ben

semih messi gibi calimlar atmaya kalkisiyor, urfa artist gibi hareketler yapiyor, bu böyle olmali

hani fatih hocanin oldugu yerde rehavet, konsatresizlik vs gibi seyler olmicakti?

emre colak her mac 5 kere en tehlikeli yerde rakibe faul kullandirtiyor, hani fatih hocanin oldugu yerde bunlar olmicakti?

yere saglam basmiyoruz, sorun burda

keske yenilseydik, simdi bir dahaki macta fenere karsi buraki dövsünler, yine penalti calmaz kimse

sonra derler ki "bjkye karsi aldiginiz penaltiya gelsin bu verilmeyen penalti" derler, biter.

haksiz mi olurlar?

hayir.

Her besiktas macinda bir kendi kalemize gol var,semih,hamit,ambrabat,emre,selcuk....ya daha dogrusu dogru dürüst oynayan yoktu bugün,kalecimizde dahil...Insallah bu macdan gerekli dersleri cikartiriz.

Skor taraftarı kaynıyor ortalık.

Aynı şeyleri yazıyoruz aslında bitirici oyuncumuz fark yarıtıcı oyuncumuz yok herşey tamam net golcümüz yok paso karambol golleri, ilkyarı macın 3-0 bıtmesı gerekırken 2-2 bitiyor,adamlarda yetenek sıfır ite kaka topu götürüyolar üretemiyorlar biz onların yerinede üretiyoruz, hakem tam fiyasko resmen macı katlettı her pozısyonda faul bunun sonucunda gunah cıkarmak ıcın olmayan penaltıyı verdi, Elmander Umut olmuyor ikiside gol attı ama olmuyor işte, ikiside yardırıyor ama pozisyon bitiremiyorlar paso karambol golleri Umut o golu atsa 20. sanıyede mac fark olur bız one gecsek fark olur ama daha cok umıtlendırdık durduk, onlarda guven kazandı, hem bjk hem bizim admıza sahte mutluluk oldu.

Fatih Hoca hata yaptı, Melo hata yaptı, Semih hata yaptı ama hiçbiri Burak gibi yapmadı.

Birileri Burak'a kalbinin üstünde duran armanın GALATASARAY arması olduğunu söylemeli !! Böyle karaktersizliklere izin vermeyiz! :mad:

nasıl bi maçtı bu yau :mad:

AW: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Bence penalti degildi..

3golde hatadam gelirmi bee

Hüseyin Öntaş Bonservis ile 2 transfer lazım :o

bu maçın zor geçeceğini adım gibi biliyordum çünkü geçen yılki fener maçından önceki 4-5 atarız tayfası yine hortlamıştı. biraz ayaklarımız yere bassın

Amrabat'ı hiç beğenmedim. İnşallah düzelir.

herseyi bi yana biraktim gecen hafta maradona kesilen emre ne oldu bu macta bir olumlu hareketini gormadim 90 dk boyunca ! selcuk inan'da en etkisiz macini cikardi buguna kadar ikinci yari.. cok yanliz kaldi diye sanirim

Penaltı pozisyonunda pası verdi. İlk yarı Umut Bulut'u karşı karşıya bıraktı. Bugunde gayet iyiydi. Sırf eleştirmek için eleştiriyosun ya. Selçuk konusunda katılıyorum.

--muslera-

eboue-dany-semih-hakan

---melo-selçuk

aydın amrabat

burak umut .

elmandercilerin çıkmasın yalvarırım bizde biliyoruz basıyor ama atamıyor atamıyorrrrrrrrrrrrrr

Geri
Üst Alt