STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

İlk yarı ne kadar iyiysek 2. yarı da o kadar kötüydük. Artık maçlardan önce en az 6 atacağız diyenler de çıkmaz umarım.

Bu sezon malesef savunma anlamında kötü başladık gibi 3 resmi maçta 6 gol yedik.

yav daha ikinci hafta sürekli kazanamayız hata yapacaz daha cok kaybedecez ne bu hırs gecen senede boyle başlamıştı bir sakin futbolun içinde var hepsi

COK KOTU DEFANS YAPIYOz son 3 maçtır.

STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Abuk subuk goller yemege basladik

Her hafta gol var resmen

Hamit icin birsey demek istemiyorum nedir bu arkadasin sureci acaba?

İlkyari oynayan takim ikinci yari neredeydi...

Yatip kalkip dua etmemiz lazim

1 puana...

Sent from my iPhone using Tapatalk

yediğimiz goller komedi,aptal aptal hatalar yüzünden goller yedik.Şu maçta şunu gördüm bizim ortasahımızın %90 nı melo.

Selçuk'a hakarettir.

Ama Selçuk'tan %100 verimi Melo ile oynarken alırsın ona eyvallah.

....muslera

eboue..semih..dany...hakan

hamit...melo...selçuk...amrabat

...burak...umut

bu takımın 11i böyle olmalı artık.

hamit ne ise yariyor ki ilk 11 oynasin ? cok kötüydü her mac

Oğlum tamam abartmayın lan. Her takım puan kaybediyor, kötü oynuyor dünyada.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

yine bomboş yorumlarda var. emre çolak bir maçta kral ,1 maçta alaşağı edilemez.kuşlar dışarı.

ne kusu arkadasim bir oyuncu 1 hafta inanilmaz oyunuyorsa sonraki hafta yerle bir oluyorsa bunun aciklamasi olamaz yade ben yapamam acikliyabilen varsa soylesin ne degisti bir haftada?

Yapmayın.İyi ki berabere bitti maç.Real bugün kaybetti.Barca son anda kaybetmekten kurtardı.Robot değil oyuncular.Bugün şans yoktu takımda.İlginç bi şeyler oldu.Melo ilginç bir kafa golü.2. golde anlaşılamayan gariplikler.3. golde zeminin çöküşünün azizliğine uğrayan Hakan.34'de 34 yapacak diye mi bakıyorsunuz anlamıyorum ki bu arada BU SENE HİÇ MAÇ KAYBETMEDİK

AW: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Batuha serrefsizin yaptiginin yaninda buragin fake'i hictir benim icin..

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

hakem lehimize hatalar yapmış sanırım .biz öyle haksız maç kazandık mı içimize oturur.

maça gelince semih sakatlıktan yeni çıktı hazır değil.melo hazır değil. hamit hiç hazır değil. buna rağmen umut biraz becerikli olsa ilk yarı 5-0 olurdu.bjknin goller de onlara hediyemiz oldu bu arada. kısacası bu maçı almalıydık ama sağlık olsun.

Umut becerikli olmıyacak. Hala anlamadınızmı bunu. Bu adam boyle. Deli gibi çalışır ama son vuruşları iyi değil. Bukadar basit.

Bu beraberlik süper oldu. Ayaklar artık yere bassın. Bu nedir ya maçtan önce yorumlarda yok 5-1, yok 4-1 bunun derbi olduğunun kimse farkında değildi heralde. He bu arada takım içinde bişey söylicem bu savunmayla Cl de işimiz çok zor.

Nereden başlasam bilmiyorum ama umarım bugün yaşananlar baştan sona herkesin gözlerini açmıştır.İlk önce Fatih Terim ile başlamak istiyorum.Fatih Terim'i sorgulamak elbette hakkım değil fakat bugün resmen maçı Beşiktaş'a verdi.Melo-Amrabat değişikliği kadar kötü değişiklik yapmamıştı Fatih Terim.Orta saha bizim elimizdeyken,Beşiktaş'ın o hantal ve ofsayt taktiği uygulayan defansını Melo ve Selçuk ile yol geçen hanına çevirmişken yapılan bu değişiklik bugün galip gelmemizi engelledi.Bugün sonradan giren her futbolcumuz çıkandan daha kötü oynadı.Emre Çolak göbekte oynayınca resmen ezildi.Amrabat her aldığı topta düşünmeden orta yaptı.Takımın oyun yapısını öğrenmesi gerekiyor.İlk yarı sürekli ayağa pas yapan bir takım.İkinci yarı topu şişiren,doldurt boşalt ile pozisyon bulmaya çalışan takım.Hamit bambaşka bir dünyada oyundayken hücumda verimli olmuyor,o yokken o kanat çok aksıyor.Adam akıllı gol yesek üzülmeyeceğim ama böylesine basit gol yediğimizi görmek açıkçası üzüyor.Semih belki de Galatasaray kariyerinin en kötü maçını oynadı.Yani bu kadar etkili oynadığımız ilk yarı sonrası ikinci yarıdaki futbol hayal kırıklığıydı.Hakeme gelince maçın başından sonuna kadar iki taraf adına da kötü yönetti.Tekme yiyen Aydın sarı kart gören Aydın.Dik vaziyette dururken üzerine çıkılan Aydın fakat hakeme göre pozisyonda kambura yatan Aydın.Hele penaltı pozisyonu.Ha ama Beşiktaş'lıların hakem hakkında tek kelime dahi laf etmeye hakkı yok.Unutulmasın ki tuttukları takım ŞİKE yapıp küme düşürülmeyen bir takım.Süreç zamanında sesi çıkmayan kişiliklerin şuan çıkıp ağlama hakkı yok.

Biraz yapıcı eleştirilerde bulunun ki kuş damgası yemeyin. Cidden şu an aşırı gereksiz konuşan arkadaşlar var, bunların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Yönetici arkadaşlar umarım bu konuda dikkatlidir...

3-2'den sonra panik yaptık 2-2 devam etse maç daha farklı olabilirdi.

Geri
Üst Alt