STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Burak kurnazlık yaptı penaltıyı aldı.Burak'a ne kızıyorsun ki ?

Penaltı doğru demedik zaten.Ama kızacaksan hakeme kız Burak'a değil.

Hakeme niye kızıyım?Hata insan doğasında var.Almeida kurnazlık yapıp aynı penaltıyı alsa hepiniz sövüyordunuz.Tarafsızlık biraz.

Burakın pozisyonu %100 penaltı arkadaşlar,aşırı fair play cildi bozar.Çakal ibrahim arkadan itekliyor, burakta aptal değil kendini cezasahasının dışında değil içinde bırakıyor.

Ayrıca, maçın başında kaleci cenkin kontrolsüz umuta dalmasıda penaltıydı.Bütün bunları bir kenara koyun, saçma sapan fauller verdi BJK ye.Adam belli ki bizden puan çalmaya niyetlenmiş.

Ek olarak Emre Çolağın pozisyonu da var.O da penaltıydı.

DURAN TOPLARDA son 5 maçtır (fio,LAzio )

dahil her duran top ciddi oluyor :(

Sırf bunu yazmak için üye oldum... ALLAH BELASINI VERSİN BURAK GİBİ KARAKTERE SAHİP OLAN FUTBOLCULARI, VE BÖYLE FUTBOLCULARI DESTEKLEYEN TARAFTARLARINI! ADAM GİBİ GOL ATSAN BASAR LAN TARAFTAR SENİ BAĞRINA. İHTİYACIMIZ MI VAR BÖYLE REZİL BİR GOL ATMAYA?

Antu.com da yazacaktı herhalde.Fener yıllardır böyle galip geliyor, biz 1 puan aldık diye bu ne öfke.Keşke bir gol daha atıp galip de gelseydik.

Rıdvan şu anda Galatasaray'ı yerin dibine sokmakla uğraşıyor.

galatasarayın bu maçı kaybetme noktasına gelmesinin nedeni, Fatih Terimin ikinci yarı bjk nin ilk yarıdaki oyunana bakarak melo -amrabat değişlikliğini yapıp küçümsemesinden kaynaklanıyor bence,ha çıkar melo yu ama al yerine yektayı

Şu ilkyarıdaki oyunumuzu tüm 90 dakikaya yayabilsek, komik goller yemesek, bulduğumuzu değerlendirebilsek bu maç bu kadarda zor geçmeyecekti. Aslında bu oyunla bu puanı aldığımızada şükretmeliyiz. Burak çok büyük yanlış yaptı umarım birileri onu uyarır.

Hemen sallamaya başladılar televizyonda. Bari siz yapmayın.

1-) Umut'un ilk saniyelerdeki o golü kaçırması maçın sıkıntılı geçeceğinin sinyallerini verdi.

2-) Melo'nun neden çıktığını bilmiyorum. Ama hataydı.

3-) Emre'nin Kasımpaşa maçındaki ortasaha performansı göz boyadığı gibi bu maçta ortasahaya geçmesiyle ortasaha iflas etti.

4-) Hamit çok üzdü bugün çok.. Engin reisi arıyorum..

5-) Basit hatalarımız çok. Üstüne gidilmeli. İlk yediğimiz golde bir suçlu yok ama ikinci ve üçüncü goller evlere şenlik..

6-) Penaltı pozisyonu penaltı değildi. Burak kendini yere bıraktı.

Ama bjk'lilerin özellikle Batuhan mandasının yere yatıp kalkmaması nedeniyle bu hata sonucu üzülmedim.

Hazır bir Melo takımı hücuma çıkarır, defansı rahatlatır, herşeyi yapar kısacası.Bu bol gollerin sebebi hazır Melo'nun olmayışıdır.

olmayan bi penaltıyla 1 puan aldık diyenler bjk içinde dua ediyo mu ?ilk yarı 5 yiyeceklerdi.

elmander berbat!!!

melo formsuz!

Emre colak sizin Messi niz sadece kendi taraftarin gaziyla oynar, yani maksimum 17 mac oynar 1 senede..

Hamit superformsuz!

Pehh. Geçen hafta Emre'yi öven tek laf etmedim. Önce bunu söyliyim. İyi oynadıgını herkes gördü çünkü. Ama bugun puan kaybedilince herkes M. sarp oldu. Emre 2 kez defansın arkasına çok tehlikeli top attı. Birinde penaltı oldu. Digerinde Umut kontrol edemedi. Umut kontrol edip atsa ya da Burak devam edip atsa 'Vayyy qardes XaViSİN hANYYY (; ' derdin. Ama puan kaybettik ya melocular noldueee der gibi Emreciler noldueee havasındasın.

Emre'nin fanboylugunu yapmıyorum ama adam bugun gayet iyi oynadı. Sorumluluk aldı. Buna ragmen çok top kaybetmedi. 2 asist olabilcek pası var.

Bugun kötüler Selçuk, Elmander, Hakan, Ujfalusi, Hamit mevkisinide çok boş bıraktıgı için Eboue.

Hakeme niye kızıyım?Hata insan doğasında var.Almeida kurnazlık yapıp aynı penaltıyı alsa hepiniz sövüyordunuz.Tarafsızlık biraz.

Kardeşim dün o zaman Topal elle gol attı hakeme söylemedi diye kızın ? Buna hakkınız yok ki , kötü giden maçı adam kurnazlıkla penaltıyı aldı.Hakem görücek vermicek anladın ?

Almeida atsa kendini alsa penaltıyı ben Almeida'ya kızmam hakeme kızarım aga.

demek ki ölü hamit ve melo bile iş yapıyormuş !

Bir eleştiri yapmak lazım savunma olarak bu maçta hiç iyi değildik sürekli geriye düşmemiz takımın konsantrasyonunu bozdu.

Hamit birde 2 sezondur yedek,ben gittikçe iyi olacağına eminim.

Siz nasıl günlük taraftarsınız arkadaş anlamak mümkün değil.

Tamam kötü olabilirdik ancak ilk yarı atsaydık golleri farklı şeyler konuşurduk.

Real bile 2 haftada galibiyet alamamış daha sezon başı biraz sabredin.

Ne olumsuzsunuz anlamak mümkün değil.

Evet defans sıkıntılı Hamit kötü ancak bunlar çözülecek sorunlar.

Kendimize gelelim..

STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Hemen sallamalar baslamis

Melo daha hazir degil

Hamit hazir degil

Amrabat hazir degil

Burak hazir degil

Bu kadar ilk 11 adami hazir olmazsa normaldir...

Ayrica ilkyari super futbolu oynayanda ayni adamlardi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ayrıca amrabat yetenekli bi oyuncu ama çok abartmamak lazım. oyun zekası ve bitiricilik konusunda büyük eksikleri var.

Geri
Üst Alt