STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Burak durup dururken kendini atmaz salak değil biraz akıllı olun. Puşt toraman arkadan iteledi o da bıraktı kendini

Şimdi tüm futbol programları Burak'ı konuşacak. Ama Mehmet Topal'ı konuşmayacak.

O kadar abartmayın.Hemen kötü skorda herkese eleştiriler başlıyor maaşallah.Bir tek Hamit'e adam akıllı kızılabilir bu takımda.Dediğim gibi önceden hakem bizim oyunu ele almamızı engelledi.Her ikili mücadele rakibe faul verdi.Biz de topu tam ayağımıza oturtamadan top rakibe gitti.Evet savunma kötü,penaltımız penaltı değil ama hakem de bize olumsuz şekilde baya bir katkısı oldu.

Arkadaslar Melo fizik acıdan yetersiz suan ancak kendi kalesine gol atmış olmasına rağmen oyunu kanatlara açması topla Emreden cok daha iyi toparlanacaktir Hamit ritmini bulacaktır birazda özgüven ve destek vermeliyiz. Yine saçma sapan goller kaçırdık Fatih hoca Kakayi yalanlamadı inşallah gerçekleşir solbek ihtiyacımız var.

Hakeme niye kızıyım?Hata insan doğasında var.Almeida kurnazlık yapıp aynı penaltıyı alsa hepiniz sövüyordunuz.Tarafsızlık biraz.

Hakemin sahada işi ne o zaman?

Oyuncular kendi insiyatifine göre davranacaksa...

Çeksin gitsin hakem, o pozisyonu görmüyorsa... Hakemlik yapmasın... Bunun için Burak'a kızacak değiliz...

en cok koyan ne biliyor musunuz bana

erman 2 hafta once "burak, amrabat ve umuta dikkat, cok yere atar bunlar kendilerini" demisti

Umut ik pozisyonda topu bos kaleye gönderebilseydi cok rahat bir mac cikarirdik. Derbilerde, üstelik deplasmanda geriye düsmek cok zor bir durumdur, ona ragmen 3 kere yakaladik rakibi. Savunmada ne kadar bireysel hata yapilabilirse, hepsini yaptik sanirim. Ilk yari müthis top oynadik, bireysel hatalar savunmada oldugu kadar hücumda da vardi, olmasa ilk yaridan koparirdik zaten maci. Hamit, Melo hazir degil, Semih sakatliktan yeni cikmis, bu 3'lü form tutunca cok iyi olan oyunumuz, daha da üst seviyeye cikacaktir. Derbi maci olabilir, ama daha ligin basi, hazir degiliz, buna ragmen bjk karsisinda deplasmanda, ev sahibiymis gibi oynadik.

Cok eminim ben bu takimdan. Gecen sene de lige sikintili baslamistik, oyuncularimizin form tutmasi epey zaman almisti. Bu sene daha cabuk uyum saglayacaklar, 2-3 hafta sonra durudulamaz bir takim haline gelicez. Besiktas'i bu halde yakalamisken nasil berabere kaliriz diye bir hayal kirikligi olabilir, ama besiktas maci degil de normal bir anadolu deplasmani olsaydi, daha ilk haftalarda bu puan kaybi olagan karsilanirdi.

Bu takimda Hamit dahil bende soru isareti yaratan tek isim Emre Colak. Gecen sene de cok istikrarsizdi, bir mac oynar, 5 mac ortalikta gözükmezdi. Sol acik degil diyoruz ama orta sahada daha bile kötü gözüktü. Melo ve Selcuk varken önlerinde iyi gözüküyor, ama ikinci orta saha oyuncusu olarak cok kötüydü. Hala cok kritik yerlerde gereksiz faullerle rakipere serbest vurus veriyor, 1 mac degil, 2 mac degil, her mac yapiyor.

Emre Çolak'ın şutunda beşiktaşlı futbolcunun koluna çarpan topa penaltı vermedi hakem top o şekilde kornere gitti o penaltı değil mi peki

ayrıca amrabat yetenekli bi oyuncu ama çok abartmamak lazım. oyun zekası ve bitiricilik konusunda büyük eksikleri var.

:ayatollah:. Bi insan her top gelince orta yapmaz. Fatih Hocanın istediği bu değil çizgiye inmesi

Hemen sallamalar baslamis

Melo daha hazir degil

Hamit hazir degil

Amrabat hazir degil

Burak hazir degil

Bu kadar ilk 11 adami hazir olmazsa normaldir...

Ayrica ilkyari super futbolu oynayanda ayni adamlardi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ve emre daha yeni yeni ortasahada oynuyo.:yenieek: bu topicte gece saat 3 e doğru yorumlar azalır.şimdi hangi birinize laf yetiştirek.

ulan yürüyün gidin .. engin karaktersiz burak defolsun gitsin diyenler

siz defolun gidin lan burdan antulu ergenler

Pehh. Geçen hafta Emre'yi öven tek laf etmedim. Önce bunu söyliyim. İyi oynadıgını herkes gördü çünkü. Ama bugun puan kaybedilince herkes M. sarp oldu. Emre 2 kez defansın arkasına çok tehlikeli top attı. Birinde penaltı oldu. Digerinde Umut kontrol edemedi. Umut kontrol edip atsa ya da Burak devam edip atsa 'Vayyy qardes XaViSİN hANYYY (; ' derdin. Ama puan kaybettik ya melocular noldueee der gibi Emreciler noldueee havasındasın.

Emre'nin fanboylugunu yapmıyorum ama adam bugun gayet iyi oynadı. Sorumluluk aldı. Buna ragmen çok top kaybetmedi. 2 asist olabilcek pası var.

Bugun kötüler Selçuk, Elmander, Hakan, Ujfalusi, Hamit mevkisinide çok boş bıraktıgı için Eboue.

emre ve iyi?! sen maci tekrar izle

bursayı yeneriz.

Emre'yi beğendim fakat yine aynı aptal faulu yaptı. Haftaya babayı oynar.

Umut-Elmander aynı anda oynamasın mümkün mertebe

Bu akşam "return the BALTA'yı" gördük. Hakan varken bunlara hazırız zaten ben şaşırmadım.

Keşke Melo çıkmasaydı.

Amrabat saçma sapan top şişirdi. Rezaletti.

Burak hareketlilik getirdi. Ben beğendim

5 dakika sizce çok az değil miydi? Batuhan şerefsizi en az 7 dakika yerde yattı yahu, abartmıyorum en az 7 dakika. Onun haricinde hiç mi durmadı oyun, BJK'liler faul alıp yatıyordu. En az 13 dakika gitti öyle, 5 nedir lan. Bari 7 vereydi.

Emre'yi beğendim fakat yine aynı aptal faulu yaptı. Haftaya babayı oynar.

Umut-Elmander aynı anda oynamasın mümkün mertebe

Bu akşam "return the BALTA'yı" gördük. Hakan varken bunlara hazırız zaten ben şaşırmadım.

Keşke Melo çıkmasaydı.

Amrabat saçma sapan top şişirdi. Rezaletti.

Burak hareketlilik getirdi. Ben beğendim

emre o hataları en aza indirger sorun değil.

Rıdvan yıl oldu 2012 hala oyuncu fiyatlarını karşılaştırıyorsun...!!!

hamit ve meloyu yerden yere vurmayin hamit ve melo berbat olsalar bile, onlarsiz biz hicbirsey yapamayiz, zamana ihtiaclari var onlarin.

Kardeşim dün o zaman Topal elle gol attı hakeme söylemedi diye kızın ? Buna hakkınız yok ki , kötü giden maçı adam kurnazlıkla penaltıyı aldı.Hakem görücek vermicek anladın ?

Almeida atsa kendini alsa penaltıyı ben Almeida'ya kızmam hakeme kızarım aga.

Dünkü maçı izleyemedim,sen almeidaya değil hakeme kızarsan sana bir şey diyemem.Olaya öyle bakıyorsun.

Geri
Üst Alt