STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Emre'nin oynayisini Alanzinho'ya benzeten var mi? :asd:

Penaltiydi deildi hic umrumda deil bu cirkef ligte bu iki ezik shikeci takimin taraftarlari, takimlarinin lehine verilen en haksiz kararlarda bile tek kelime etmiyorlar.Uyanin yeni gelen hangi oyuncumuz simdiye kadar firlenmeye calisilmiyor???Nasil melo,engin hatta elmander fislenmeye calisildiysa simdide Burakta sira.

Aslinda bu erken puan kayibi iyide oldu cok erken ucmustuk daha Takimi görmeden cl de yari finalleri görmeye baslamistik.Bu Takimin bu ligte Takim olmasi icin en az 5-10 hafta lazim clde ise 3-4 yil beraber oynamalari lazim.

bu maç bence puan kaybından çok nelerin eksik olduğunu görmek adına çok önemli. baştan söyleyeyim ergen falan değilim, takımımın başarısını birçok şeyden üstün gören birisiyim. takımımız yenilebilir, berabere kalabilir bunlar futbolun içindeki şeyler ama geçen sene Galatasaray 'da görmediğimiz takımın ölü toprağı hissini vermesi cidden hiç hoş değil. Ofansif anlamda hiçbir etkili silahı olmayan sadece Fernandes 'in eline bakan şu beşiktaştan 3 gol yiyorsak, olmayan bir penaltı ile beraberliği kurtarıyorsak oturup düşünmemiz lazım hele hele şampiyonlar ligi başlamak üzereyken.

Eskiye göre biraz daha kıpırdanma olsa da Aydın hala bildiğimiz Aydın. sadece 2-3, maçta yine saman alevi (oda ilk girdiği 5-10 dakika) gibi parlayıp herkeze Aydın iyi oynuyor dedirttikten sonra bu maçta yine oyuna girdikten 10 dakika sonra ortadan bir kaybolup bir daha gözükmedi. kasımpaşa maçındada farklı değildi. 2. lig takımına karşı hazırlık maçında 3 gol 1 asist yapmışsın olay bu değil, olmamalıda. iyi oyuncuysan ligde maç kazandıracaksın, yıldız oyuncuysan derbide maç kazandıracaksın, süper yıldız isen şampiyonlar liginde maç kazandıracaksın.

Hamit için Fenerbahçe ile kapışırken keşke Fener alsa kazık yedikleri için sevinirim demiştim hala aynısını düşünüyorum. Kimse bana hazır değil bahanesini atmasın Ligin 2. haftası, derbiler başlamış insan 2 pas yapamazmı ki önceki yıllardaki performanslarınıda iyi biliyoruz. aydın ve engin in durumlarını göz önüne alınca sağ açıkta büyük bir sorunumuz olduğunu düşünüyorum.

Hakan Balta takım iyiyken sırıtmıyor ama takım kötüyken berbat oynuyor. bu takımın bir sol beke ihtiyacı olduğu aşikar, hele ki eboue 'nin sağ bek performansını gördükten sonra. adam defansif görevini yerine getirip ileri geri çalışıyor, balta ileri gittiğinde orta açacak hali kalmıyor. balta ancak iyi bir yedek olur.

Emre çok çok iyi bir futbolcu olabilir ama futbol mantalitesini biraz daha geliştirmesi lazım. orta alanın ortasında yaptığı güzel hareketleri ceza alanı önüne hatta içine taşırsa o zaman büyük bir yıldız olur. orta sahada bir yukarı bir aşağı 3 kişiyi çalımlayacağına daha dikine oynasa hem kendine hemde takıma çok büyük faydası olacak.

şikeci köpekler takip ediyosa forumu 29 -30 ağustosu şimdiden aklınıza sokun :f

Ya şuan öyle üzerimize geliyorlarki çok sinirlerim bozuluyor. Amma abartıldı bu Burak konusu yahu, bu yıl herşeyde böyle üstümüe gelecekler arkadaşlar, yandık biz, yandık.

yahu görende burda 4-5 atarz diyenlerin sahaya çıkıp maça çıktıgını sanır. tamam burda abartanlar varda ilk yarı bizim takım 35 dakika şiir gibi oynadı. 2. yarı hakem ota b.ka faul calınca oyunda düştük. zaten bireysel hatalarda yaptık. realde 2 haftadr galibiyet göremedi acaba onlarda aglayp szlıyormudur. hilbert dirseginş çıkartp topu kesiyor ses yok. ama buragın arkadan ayaklarına takıyor. kendini yere attı diyorsunuz. ozmaan bana arkadaki adamıın niye düştügünü söyleyeceksiniz. cevap bekliyorum kendini yere attı diyenlere.

Olmuyor.

Darbe var ama dışarıda. Ama iki futbolcu da çok hızlıydı ve hakemin içeride mi dışarıda mı anlaması çok zordu.

fb medyası hemen darbe de yoktu ayrıca dışarıdaydı diyor, fbnin elle gol attığından hiç bahsetmeden.

Ceza sahasının kaleye uzak tarafında penaltı noktasından 9,15 metre olacak şekilde bir yay bulunmaktadır. Bu yayın içinde kalan bölge ceza sahasına dahil değildir. Ancak yay, penaltı atışı sırasında diğer oyuncuların topa bu mesafeden yakın olmasını önler.

Dediğiniz gibi penaltı olmuyormuş.

geç bunları derim 2011 yılından beri türkiyede şike yapmak meşru maç alıp satmayan bi biz kalmışız ama lafa geldi mi. Şikeci bizmişiz gibi lanse edilir herkes bizi boklamak için yer arar.

Kendini her pozisyonda yere bırakmak adiliğin önden gidenidir şerfsizliktir ama bu ülkede alex'e bir tane laf söyleyen adam gördün mü.

Böyle başa böyle tarak futbolda önce adaleti sağlasınlar, ırkçılık yapana şike yapana adam gibi cezasını versinler sonra düşünürüz ceza sahasında kendini yere atmak meşru mu değil mi diye.

Bak bir örnek daha leo franco ile alex'in bir pozisyonu var aralarında abartısız yarım metre var alex sudan çıkmış balık misali dönüyor, atıyor kendini yere hani adalet kim konuştu, kim çıkıp böyle futbolculardan iğreniyorum dedi. Hiç kimsee çünkü o alex değil mi bünyamin style alex yapmışsa haklıdır değil mi.

Vay anasını arkadaş sanki ilk kez burak yapmış dünyada ilk haksız penaltıyı biz almışız gibi yorumlar var. Objektif gözlüler bi zahmet adamın ayağına gelen müdehaleyide görün derim, perdeleri kaldırın. İçeride mi dışarıda mı diye tartışın bence de.

İlk 5 satırda yazdığın her şeye katılıyorum ama olaya farklı bakıyoruz.Siz yanlış olmadığını düşünüyorsunuz ben yanlış olduğunu. tartışmanın pek faydası yok.İyi geceler hepinize :tiphat:

Rehavete kapılmıştık süper oldu bu

Hatta yenilseydik daha iyi bir tokat olurdu maçtan önce çoğu mesjaımda uyardım herkeste bir rahatlı bir rehavet..

Arada böyle puan kayıpları şart oluyor

A1QWJatCUAASl2U.jpg

İlk yarı oynadığımız oyunu esgeçiyorsunuz, Bjk ile kedi fare oynadık. Savunmadaki konsantrasyon sorunları az kalsın pahalıya patlıyordu, saçma sapan goller yedikçe rakip direnç kazanmaya başladı. İlk yarı 5-0 bitecek maçı elimizle zora soktuk.

Umarım bu maç bize ciddi bir uyarı olmuştur. Ciddi maçlar gelmeden böyle maçlarda hatalarımızı ve eksikliklerimizi görüp ders almamız hayrımıza olacak.

bu maç bence puan kaybından çok nelerin eksik olduğunu görmek adına çok önemli. baştan söyleyeyim ergen falan değilim, takımımın başarısını birçok şeyden üstün gören birisiyim. takımımız yenilebilir, berabere kalabilir bunlar futbolun içindeki şeyler ama geçen sene Galatasaray 'da görmediğimiz takımın ölü toprağı hissini vermesi cidden hiç hoş değil. Ofansif anlamda hiçbir etkili silahı olmayan sadece Fernandes 'in eline bakan şu beşiktaştan 3 gol yiyorsak, olmayan bir penaltı ile beraberliği kurtarıyorsak oturup düşünmemiz lazım hele hele şampiyonlar ligi başlamak üzereyken.

Eskiye göre biraz daha kıpırdanma olsa da Aydın hala bildiğimiz Aydın. sadece 2-3, maçta yine saman alevi (oda ilk girdiği 5-10 dakika) gibi parlayıp herkeze Aydın iyi oynuyor dedirttikten sonra bu maçta yine oyuna girdikten 10 dakika sonra ortadan bir kaybolup bir daha gözükmedi. kasımpaşa maçındada farklı değildi. 2. lig takımına karşı hazırlık maçında 3 gol 1 asist yapmışsın olay bu değil, olmamalıda. iyi oyuncuysan ligde maç kazandıracaksın, yıldız oyuncuysan derbide maç kazandıracaksın, süper yıldız isen şampiyonlar liginde maç kazandıracaksın.

Hamit için Fenerbahçe ile kapışırken keşke Fener alsa kazık yedikleri için sevinirim demiştim hala aynısını düşünüyorum. Kimse bana hazır değil bahanesini atmasın Ligin 2. haftası, derbiler başlamış insan 2 pas yapamazmı ki önceki yıllardaki performanslarınıda iyi biliyoruz. aydın ve engin in durumlarını göz önüne alınca sağ açıkta büyük bir sorunumuz olduğunu düşünüyorum.

Hakan Balta takım iyiyken sırıtmıyor ama takım kötüyken berbat oynuyor. bu takımın bir sol beke ihtiyacı olduğu aşikar, hele ki eboue 'nin sağ bek performansını gördükten sonra. adam defansif görevini yerine getirip ileri geri çalışıyor, balta ileri gittiğinde orta açacak hali kalmıyor. balta ancak iyi bir yedek olur.

Emre çok çok iyi bir futbolcu olabilir ama futbol mantalitesini biraz daha geliştirmesi lazım. orta alanın ortasında yaptığı güzel hareketleri ceza alanı önüne hatta içine taşırsa o zaman büyük bir yıldız olur. orta sahada bir yukarı bir aşağı 3 kişiyi çalımlayacağına daha dikine oynasa hem kendine hemde takıma çok büyük faydası olacak.

Hamit dışında :yenieek:

2-3 handikap vardı bugün bizim adımıza

1-Hafta başıdan beri bizi şişiren basın

2-Sakatlık sonrası geri dönen Semih Kaya

3-Melo'lu mu; Melo'suz mu başlasak çelişkisi.

3'ü de 1 er gol yedirdi ve en az 0-3 bitecek maç 3-3 bitti.

1-Semih Kaya çoğu zaman fiziki mücadelelerden galip ayrılıp rakibi ekarte ederek yaptığı haraketlerde hamle konusunda gecikince [sakatlık dönüşü,daha temiz ve risksiz oynamalıydı] ,1 gol o yedirdi.

2-Felipe Melo geçen sene de bu düzeyde maçlar oynadı Anadolu takımlarına karşın ama derbilerden hep fark yaratandı, kondisyonu 60 dakikayı zor çıkaracaktı, kendi kalesine atınca 15 dakika daha daraldı.

3-Fatih Terim ilk defa hata yaptı 1 sezon sonra.Melo'yu 60.dakikaya kadar oyunda tutup 45'de Hamit'i çıkarmalıydı.Zira en uyumsuz gözüken parça her zaman formsuz olandan daha fazla çökertir sistemi.Hamit uyumu yakalayamadı henüz.

Bence

Hamit-Amrabat (45')

Melo-Yekta (60')

Elmander-Burak (60')

tercihler daha yerinde olabilirdi.Orta saha da Melo sonrası onun formsuz halini dolduracak bir isim bile yoktu.Emre geçen haftadan sonra ayakları yerden kesilmiş biçimde sürekli skor üretme ,asist yapma hırsıyla gereksiz forvete yakın oynayıp Melo'nun oynadığı orta sahayı daha da boşalttı.1.5 sezonudr sakat+ yedek olan Hamit onun boşalttığı alanı doldurmaya çalışırken kendi bölgesini dolduramadı ve temposu daha da düştü.

Yani maçın kaybedilme noktasına gelmesinde

4-Emre'nin geçen haftadan gelen fazla ara gazının onu daha çok hucumcu şekilde oynatıp; geçen seneden beri oynadığı tarz oyunu terk etmesi de rol oynadı.

2 gol yedik ?

İlk yarı oynadığımız oyunu esgeçiyorsunuz, Bjk ile kedi fare oynadık. Savunmadaki konsantrasyon sorunları az kalsın pahalıya patlıyordu, saçma sapan goller yedikçe rakip direnç kazanmaya başladı. İlk yarı 5-0 bitecek maçı elimizle zora soktuk.

Umarım bu maç bize ciddi bir uyarı olmuştur. Ciddi maçlar gelmeden böyle maçlarda hatalarımızı ve eksikliklerimizi görüp ders almamız hayrımıza olacak.

Bugün Galatasarayı al yerine burda feneri koy antuda sanki o penaltı pozisyonu hiç olmamış gibi bahsedilmez üstüne bide hakem az uzattı maçı diye söverlerdi bizde burak hile yaptı özür dilesin falan diyenler var dürüstlüğün fazlasıda zarar arkadaş.

Dostum kusura bakma ben seni Mert'le Muslera'yı kıyaslayan hırt sandım. Ama yinede bugün Muslera'dan önce konuşulması gereken tonla etken var. Maçın gerginliği hala üzerimde. Kırıcı laflar için özür.

gelecek hafta gerçekten iyi bir takımla oynayacağız.. umarım bu kadar saçma sapan hatalar yapmayız bursa ya karşı

Hamit , Elmander kesik yer

Dany de oynasın artık , şu anda ki formuyla en hazır stoperimiz

bence suan Aydin sag acik pozisyonunda Hamit'in bir adim onunde forma icin

Geri
Üst Alt