STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

A1QWJatCUAASl2U.jpg

Burağa sallayanlar özür dilesin diyenler nerdesiniz ? he ?

forvette burak-umut, defansta da dany-semih ikilileri ilerleyen haftalarda forma giymeye başlar bence ve takım daha da iyi olur. bu maçta da bireysel hataları, hakem hatalarını bir tarafa koyarsak melo'nun çıkması yanlış tercihti. ilk yarı skor 2-2de olsa iyi oynayan taraf bizdik. melo'nun çıkmasıyla sazı beşiktaş eline aldı ve nitekim de hatayla da olsa 3.'yü yedik. melo kötü oynasa dahi adamın ismi karşı takım için baskı yaratmaya yetiyor.

ben bu kavlak kadar kazma adam görmedim bi de avrupa görmüs bildigin türk kasabi bu her pozisyonda da mi sert girilir

Ben kendi adıma sakinleştikten sonra yorum yapacağım. Sıcağı sıcağına sağlıklı düşünemiyorum. Ama hala 2. yarıdaki oyunu hazmedemiyorum.

Once bizde burdan ders almamiz lazim. Cogu taraftarimiz ''kesin aliriz'' gozuyle bakiyordu bu mac'a, ama futbol bu, hersey olabilir. Ve Besiktas iyi durumda olmasa bile, buyuk bir kulup ve 35.000 seyirci karsisinda oynuyor.

Cok heycanli bir macti gercekten. Mac'in sonlarinda kalpten gitmek uzereydim herhalde. Ilk yari cok iyi oynadik, net pozisyonlar kacirdik. Onlardan birini atsaydik kesinlikle fark'a giderdik, ama futbol bu, bazen olur boyle seyler.

Ikinci yari iyi oynamadik, kesinlikle konsantre eksikligimiz vardi ama bu mac iyi bir ders oldu bizim icin herhalde. Yinede deplasmanda Besiktas'a karsi 1 puan iyi bir sonuc bence. Tabiki Galatasaray'imizin kazanmasini isterdik, ama en azindan puan ile ayrildik.

Insallah Burak artik ilk 11'de oynar, cunku bize cok faydali olacagindan eminim. Burak - Umut ikilisi cok can yakar.

Haftaya cok zor bir mac'imiz olacak, ama insallah Bursaspor'u yenip, yolumuza guzel bir sekilde devam ederiz.

En buyuk Cim Bom :ayatollah:!

bence suan Aydin sag acik pozisyonunda Hamit'in bir adim onunde forma icin

aydinini nesini begeniyorsun abi anlamiyorum

hamit ortada pas yaparken falan, defans yaparken falan coky ardimci oluyor, tamam ofansta iyi degil henuz.

ama aydin defansif hic yok, var ise eger, faul yapmak icin var.

pas konusunda cok kotu, oysa 4-4-2 oynayan kanatlarin pas olarak cok iyi olmalari lazim.

olmadigi zaman, iste ileriye top götüremezsin, 5 pas yapamazsin.

ben aydini begenmiyorum arkadas, bazen topla guzel bir , iki hareket yapiyor öpnü acik ise, o kadar, baska ne numarasi var?

4-4-2 icin sag taraftta aydin yanlis adam olur bence, ha, 4-3-3 oynarsan, sag forvete koyarsan, o zaman ayri.

Bu memlekette şikenin üstü sahaya yansımamış diye üstü kapatılıyorsa Burakin pozisyonu penaltıdir herkes kendi takımını savunacak ben futbolcumu gömücem yok ya.

30 dakika önce kesinlikle penaltı değil diyorduk bende dahil, şimdi tekrar izleyince faul varmış içerdemi dışardamı diye tartışıyoruz.

O yüzden Burak'a laf edenler utanmalı, penaltı olmasa da adam kendini atmamış.

Kıyaslama yapmak doğru değil ama Alex Elazığ maçında hiç birşey yokken kendini attığında kimse emek hırsızı demediler.

Türkiye de kimse bu tip pozisyonlar için oyuncularımıza laf edemez.

Bilerek atsa bile, şimdiye kadar Türkiye de olan olaylar içinde en masum olanı bu olaylardır.

La burağa kızanlar manyak mısınız oğlum siz.

fenevli bi oyuncu aynı poziyonda olsa hakem hatası bize ne der geçer millet

Melo duracakti hamit cikacakti amrabat girecekti !!!

melo nasıldı sizce ilk yarı.. bana iyi gibi geldi hoca dedi ki hazır olmadıgı için çıkarttım. orta sahayı orada verdik resmen

Dostum kusura bakma ben seni Mert'le Muslera'yı kıyaslayan hırt sandım. Ama yinede bugün Muslera'dan önce konuşulması gereken tonla etken var. Maçın gerginliği hala üzerimde. Kırıcı laflar için özür.

Önemli değil kardeşim benim söylemeye çalıştığım Musleranın tabiki yediği gollerde hatası yok bende çok seviyorum sempatik adam ama mesela geçen sezonki play-off larda arenadaki maçta 90 dakika bastırıyoruz maçı sürklase etmişiz bi uzun top stoch karşı karşıya kalıyo gol yiyoruz kurtar abi artık o topu yada nebiliyim süper kupada alex orta açıyo baraja çarpıyo 2 adım geride olsa yemicek kontrpiyede kalıyo gol yiyo yani yediği goller biraz rahatsız edici geliyo bana.

Geri
Üst Alt