STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Amrabat-Umut-Burak ile 3 lü forvet oynasak nasıl olur? 4-3-3 yani..

Bence, Elmander-Burak-Umut ile deneyebiliriz.

Sonra Elmander-Amrabat değişikliği.

Hep basan forvetler oyunda olur hem de bitirici.

O yüzden 4-2-1-3 oynasak iyi ederiz gibi.

Savunma belli, 2'li Selçuk-Melo önlerinde Emre ya da Selçuk önde Hamit geride.

Ah Amrabat´in sutu gol olsaydi ne olurdu?

Rıdvan d.t olmuştu :D

Onu geçtim niye gol olmadı ? Çünkü bizde o fener balı yok. Seke çarpa gol olurdu o vuruşu herhangi bir fenerli yapsaydı bakın herhangi bir fenerli diyorum. Egemen bile olur yani.

Ikisi oynasin diyorum bende zaten :) Umut´un Elmander´den önde oldugunu söyledim.

Zaten kimse küsmesin, hepsi ayni sayida mac yapacaktir bu sene.

CL bi baslasin, cok rotasyon yapariz daha.

Bunlar daha rahat günlerimiz. O yüzden su 4-5 haftayi en az kayipla atlatmaliyiz.

Bursaspor maci daha da önemli simdi. Kazanmaliyiz.

Ben lig başlamadan söyledim. CL'ye kadar kayıpsız gitmeliyiz diye. Olsun deplasman ve derbi maçıydı. 30dk dışında kötü de oynamadık. Saçma goller vs... Ders çıkaracağız biliyorum.

Bu arada benim dediğim, Burak o pozisyonda Umut gibi koşu yapmazdı. O kadar seri değil bence Umut çok daha hızlı ve zeki.

Gollere baktım şimdi gene, Muslera 2. Golü çıkarmalıydı!

Inonu $$$$$$$$$$$$$$$$ a burunup . Bunyamin noluyor triplerine girerlerdi... Sahaya atlarlardi. Ya allah bismillah allahu ekber edalarinda sahaya girenin.. derken sahaya girerlerdi

yaparlardi bisiler yaf

2. golde Ujfalusi kıl payıyla kaçırıyor topu ayağının altından :(

Ben lig başlamadan söyledim. CL'ye kadar kayıpsız gitmeliyiz diye. Olsun deplasman ve derbi maçıydı. 30dk dışında kötü de oynamadık. Saçma goller vs... Ders çıkaracağız biliyorum.

Bu arada benim dediğim, Burak o pozisyonda Umut gibi koşu yapmazdı. O kadar seri değil bence Umut çok daha hızlı ve zeki.

Dogru ama Burak kadar klas degil bence son vuruslarda. Umut inanilmaz faydali, formayi da kapti. Cok begeniyorum.

Ama Burak´a ihtiyacimiz var.

Holosko´nun sutu mu? Kimse cikaramazdi onu kardes. Nasil tutsun?

yok yaw cikarabilirdi ama hani 50 50... kizamazsin musleraya cikarsa extra olurdu ama cikarabilirdi muslera gibi bir kaleci

aynen ujfa iyi siper edemedi kendini orda neyse detaya girmeye gerek yok hepsine koyucaz 5 haftadan sora goruceksiniz takimi:)

Dogru ama Burak kadar klas degil bence son vuruslarda. Umut inanilmaz faydali, formayi da kapti. Cok begeniyorum.

Ama Burak´a ihtiyacimiz var.

Hemfikirim. Bitiricilik ve alan kullanımı Burak>Umut. Hız-Zeka konusunda Umut oldukça iyi.

Hakan Balta isi garantiye alır, hem penaltı yaptırır hem de kirmizi kart görürdü. . :)

İnsani, her futbolcunun basına gelebilecek bir hata yaptı. Çok da eleştiriliyor ama hala Türkiye'nin en iyi sol beki olduğunu düşünüyorum. Fakat oyle vurdumduymaz gozuken bir oyun tarzi varki herkesin yaptıgı yapacagi hatalar o yapınca çok sınır bozucu oluyor, kabullenilemiyor. Dün aksam kendisi de o hatadan sonra çok bozuldu zaten koptu zihnen oyundan..

2.golü çıkarabilirdi Muslera. Pozisyonun tekrarında kale arkası kamerasında Muslera zamanlama hatası yapıyor yüzü ekşiyor hatta.

...

Ekli dosyalar

• qqqq.GIF
    qqqq.GIF
    55,5 KB · Görüntüleme: 54

Garip Yorumlar Yapmayın Bu Maçtaki Bireysel Hataları 0'a indirirseydik 5 gol atardık bunlara takım oturmamış tam.hamitin kısa zamanda performans yakalayacağına inanıyorum.melo biraz geç form yakalar ama maçlarda oynarark daha hızlı olur.

Holosko´nun sutu mu? Kimse cikaramazdi onu kardes. Nasil tutsun?

Cikartabilirdi.holosko o kadar Zeki adam degil, yada soyle soyleyeyim beklenmeyen seyler yapan bir adam degil..topu aldığı ilk anda zaten hepimizin beklentisi vuracağı acıya kadar gidip ters köşeye vurması idi öyle yaptı. Attıgı gollerin 3te 1i bu mantıktan zaten Holosko'nun. Dolayısı ile daha çabuk reaksiyon verebilirdi Muslera..

Geri
Üst Alt