STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

2. yarının ortalarında Emre Çolak'ın gelişine bi şutu vardı internette bulamadım onun videosunu bulabilen var mı?

Garip Yorumlar Yapmayın Bu Maçtaki Bireysel Hataları 0'a indirirseydik 5 gol atardık bunlara takım oturmamış tam.hamitin kısa zamanda performans yakalayacağına inanıyorum.melo biraz geç form yakalar ama maçlarda oynarark daha hızlı olur.

Zaten insanlar o yüzden elestiriyor sanirim. Gercekten fark olacak macti. Her anlamda üstündük aslinda.

Ikinci yari Terim fircasindan sonra daha kontrollü, daha sakin oynariz derken, iyice sacmalamaya basladik.

Neyse en azindan yenilmedik. Ikinci yaridaki oyuna bakinca beraberlige razi olmustum zaten.

Inönü deplasmanini aradan cikardik en azindan. Senaryo biraz gecen seneyi hatirlatti bana :)

Sonu da benzer insallah

inönü deplasmanında 1 puan çok kötü değil.hazır olmayan oyuncular var daha belirgin şekilde görülüyor.bunlar biraz zaman alıcak gibi görünüyor kendini bulmaları.

Cikartabilirdi.holosko o kadar Zeki adam degil, yada soyle soyleyeyim beklenmeyen seyler yapan bir adam degil..topu aldığı ilk anda zaten hepimizin beklentisi vuracağı acıya kadar gidip ters köşeye vurması idi öyle yaptı. Attıgı gollerin 3te 1i bu mantıktan zaten Holosko'nun. Dolayısı ile daha çabuk reaksiyon verebilirdi Muslera..

Ip gibi takti golü valla acikcasi. Bence dünyada hicbir kaleci o topu cikaramazdi. Hem sert hem köseye gitti.

Akşam Bjknin yanında olan futbol şansı tüm ligte bizde olsa sezonu 120+ golle tamamlarız..

Bırakın eyleşsinler..

Bu maç bana 8. olduğumuz sezon ki Fenerbahçe maçını hatırlattı. O maçta aynı şeyler Fenerbahçe için söyleniyordu, 0-0 bitmişti. Üstelik biz üstün oynamıştık.

Maçın devre arasında bunu demiştim. Keşke kazansaydık, yazık oldu.

Dün bu saatlerde 5 atarız,10 atarız deniliyordu.Her zaman söylüyorum.Burnumuz havada olmamalı.Çok pozisyon buluyoruz,ama golü zar zor atıyoruz.Çok az pozisyon veriyoruz,ama çok rahat gol yiyoruz.

şahsen bu kadar maç yorumu yeterli. ben gidiyorum nöbete. oralar sessiz kalmasın.

kakakkakakaak leiteeeeeeeeeee..:D

Twitter´da gördüm de aklima geldi gercekten.

Madem penaltida hicbir temas yoktu, Escude neden düstü?

Icerde disarda onu tartismiyorum simdi, ama temas yok diyenlere sormak lazim.

Escude neden düstü o zaman?

Şu Beşiktaş'tan öyle veya böyle 3 gol yiyorsak oturup düşünmek gerekiyor,yine Fenerbahçe maçını da bu sıraya koyabiliriz.Gerçi geçen senede böyle başlayıp zamanla oturmuştu belki biraz sabır gerekiyor.

Pozisyonda müdahale var ama dışarıda gibi geldi değişik karar vermesi zor pozisyon.

burak'ın pozisyonunda escude sol ayağıyla burak'ın sol ayağına müdahale ediyor. ama bütün medya ağız birliği etmişcesine bunu darbeyi görmezden gelip burak'ı asıp kesiyor. mehmet demirkol çok yerinde bi soru sordu herkese. "madem müdahale yok escude neden düştü?"

3 büyük kulüpten 2 tanesinin başkanı yöneticisi hocası vs. şikeden ceza almış ama aynı büyük kulüpler ve şakşakçı medyaları burak için emek hırsızı diyolar. utanmaz şerefsizler.

burak'ın pozisyonunda escude sol ayağıyla burak'ın sol ayağına müdahale ediyor. ama bütün medya ağız birliği etmişcesine bunu darbeyi görmezden gelip burak'ı asıp kesiyor. mehmet demirkol çok yerinde bi soru sordu herkese. "madem müdahale yok escude neden düştü?"

3 büyük kulüpten 2 tanesinin başkanı yöneticisi hocası vs. şikeden ceza almış ama aynı büyük kulüpler ve şakşakçı medyaları burak için emek hırsızı diyolar. utanmaz şerefsizler.

escudeye rüzgar arkadan fena çarptı ondan.:o

Hakan Balta tarih yazdı.Sağ ayağı ile topa vurup sol ayağına çarptıran ilk oyuncudur.Bu hareketi yapmak çok zordur ama Hakan başardı.

burak için emek hırsızı diyenler, acaba kendilerini hangi sınıfa sokuyor. çünkü şike daha yüz kızartıcı bir suç

Hakan Balta tarih yazdı.Sağ ayağı ile topa vurup sol ayağına çarptıran ilk oyuncudur.Bu hareketi yapmak çok zordur ama Hakan başardı.

:asd:

Degisik bir adam bu balta ya, birkac hafta muhtesem oynuyor. Ligin en iyisi. Sonra sacma sapan bir hata... (Karpaty Lviv mesela)

Maçtan evvel büyük konuşmayın dedik,nihayetinde bu bir derbidir dedik ama millet ağzını 5'den,6'dan açmaya devam etti.Allah rızası için forumda maçlar hakkında büyük konuşmalar yasaklansın yahu.Ne zaman böyle kelâmlar edilse takılıyoruz,puan kaybına uğruyoruz.Ters tepiyor işte.

arkadaşlar bana acilen maç sonu istatistikleri lazım.bizden iyi oynadıgını iddia eden bi bjk li arkadaş var.nerden bulabilirim tabloyu,yada acilen buraya koyabilirmisiniz bilen varsa..?

Emek hırsızlığının adı değişmiş görmeyeli. :SS: Utanmasalar Mehmet Berk'e şikayet edecekler Burak'ı.

Çok rahat 3 puan çıkarmamız gereken maçta kendimizle savaşarak 1 puan aldık. Sonuçta 2 puan bırakılan yer İnönü deplasmanı.

arkadaşlar bana acilen maç sonu istatistikleri lazım.bizden iyi oynadıgını iddia eden bi bjk li arkadaş var.nerden bulabilirim tabloyu,yada acilen buraya koyabilirmisiniz bilen varsa..?

"He ya haklısın " de . Pis pis gül geç bence:lol:

Geri
Üst Alt