STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

1 mac ortada kötü mac cikarir Emre, yine cöpe atilir :) Bakmayin taraftarin simdiki gazina :)

Dün 20 dakikada Amrabat´i cözmüs mesela bazilari :) Bircok macta berbat oynarmis vs :)

Fener macindan sonradada Ohwwwwwwwwwwww Amrabat :D

Forumdaki bazılarına göre her maçımız 5-0 bitiyor maşallah. Yine yorumlar başlamış. Millet hayal dünyasında yaşıyor.

STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

Durmadan aynı şeyi yazmak zorunda kalıyorum. Her maçtan önce 5-0 10-0 alırız diyen arkadaslar maclari zar zor kazandığımızdan sonra hic mi ders almiyorlar???

1-0 olsun bizim olsun.Fark bekleyenler var la.Bence sıkıntı maç.

Kasımpaşadan daha az zorlanıcağımızı düşünüyorum.. Saha dışı faktörler devreye girmesse tabii...

Melo oynamali, Emre kesinlikle Melo yerine oynamamali. Burak-Elmander degisikligi de fena olmaz.

Kadroya bağlı. Melo, Ambarat ilk 11 de olmazsa, Elmander ilk 11de olursa yine zora girer. Umut-Burak oynamamız lazım ileride Elmander 'in forma için çalışması lazım son vuruşları faal. Melo 'yu da her ne kadar çok sevmesem göbeğe lazım işi değiştirir. Kanatlarda Amrabat-Hamit ikilisi, klasik defansımız da oturdu mu tamamdır o zaman rahat kazanırız ama farkı bilemem.

Son vuruşlarda becerikli olsak rahat alırız derdim ama şimdi beraberlik çıkabilir diyorum. Berabere bitecek bence.

Kasımpaşadan daha az zorlanıcağımızı düşünüyorum.. Saha dışı faktörler devreye girmesse tabii...

Bu Kasımpaşa bu sezon çook canlar yakacak daha. Biz iyi sıyırdık. :ayatollah:

Beşiktaş maçında ilk yarım saatte golü bulan rahat götürür maçı. Beşiktaş bulamazsa panikler, biz bulamazsak maçı idare etmeye bakar, bjk nın strese girip hata yapmasını bekleriz..:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Daha evvel de belirttiğim gibi, bu sene şampiyonu derbiler değil; anadolu kulüpleri veya 4 büyükler dışındaki takımlara en az kayıp verme performansı belirleyecek sanırım. Çünkü çoğu sağlam transferler yaparak hazırlandılar..

elmander formsuz. onun yerine burak oynamalı.

Bu maç bizim kaybetmemek, beşiktaşınsa kazanmak zorunda olduğu bir maç. O nedenle ileride elmander gibi rakibe basan bir forvete ihtiyacımız olacak. umut+elmaderli çift forvet....

Ama skor avantajını alır ve defansa yaslanırsak, arkaya atılan toplar için burak değişikliği olabilir. Umut+Burak ın arkaya atılan kontra toplarda elmanderden daha iyi olduğu muhakkak..

oha lan 8 gün sonra sampiyonlar ligi kura cekimi var ne kadarda özlemistim:allecto:

Galatasaray'ın çıkaracagı hiçbir 11 beni endişelendirmez. Geçen biri söyledi. Birkaç sene önce olsa, Emre'yle Aydın oynasa kanatlarda taraftar homurdanır. Bu mu Galatasaray diye. Gayette haklı. Hiç bu yönden bakmamıştım. Cidden bikaç sene önce olsa kanatlarda Emre ve Aydın oynasa bir tedirginlik olurdu.

Galatasaray'ın çıkaracagı hiçbir 11 beni endişelendirmez. Geçen biri söyledi. Birkaç sene önce olsa, Emre'yle Aydın oynasa kanatlarda taraftar homurdanır. Bu mu Galatasaray diye. Gayette haklı. Hiç bu yönden bakmamıştım. Cidden bikaç sene önce olsa kanatlarda Emre ve Aydın oynasa bir tedirginlik olurdu.

Tedirgin olurduk değil saydırırdık.

Puan kaybı yaşarsak süpriz olmaz benim için.

Bence de normal, ilk 4-5 hafta zaten takımın tam formda olması bizim için iyi değil. İlk 7-8 haftada 1 Mağlubiyet,1-2 de beraberlik bize uyar. 10.ncu haftadan itibaren uçuşa geçeriz. Erken form tutmak işimize gelmez. Erken form olursa, 2. devre daha fazla kayıplar veririz. Üstelik CL+ TR kupa maçları da var ki çok zarar yazarız.

Zaten derbiler de fikstür avantajı bizden yana. 05.05.2013 de TT-Arena da sivas maçında kupayı kaldırıp Kadıköy e şampiyon gideriz ve sonra trabzon maçında laylaylom yaparız..:ayatollah:

bu maçı alırız bjk nin kondisyon da zayıf

bir sıfır olsun bizim olsun maçlarından. derbi sonucta ne olursa olsun ne olursa olsun ! . ben tek farkla galibiyete ulasacagımızı dusunuyorum. melo ve amrabat ilk 11 bekliyorum bu defa.

1-0 olsun bizim olsun, birde gol yemeyelim artik gecen senenin son maclari ve su 2 mactir hep gol yiyoruz. Biz en az gol yiyen takimdik.

1-0 olmasin bizim de olmasin. Biz Avrupa'yi titretecegiz derken, Bjk gibi dip yapmis bir takimdan cekinenlar var. Neyi var bu takimin? Orta sahasi yol gecen hani. Kanatlarin islevi sifir uzeri sifir. Fernandes'in az biraz ensesinde dolasinca oyundan kopuyor. Emre ona nefes aldirmaz. Almeida ve Mustafa her zaman ki gibi bizi zorlayacaktir. Ne yani bu mu? Mustafa ve Almeida mi koca takimi etkisiz hale getirecek? Kasimpasa macinda 1-0 olsun bizim olsun dedik, ligin ilk maciydi vs.

Bjk'yi bizim halay mendili gibi sallamamiz lazim.

Bjk'yi hazir yakalamisken 4-3-3 deneyebiliriz aslinda.

Amrabat--------Umut---------Burak

---------Selcuk---------Emre

------------------Melo

H.Balta---Ujfalusi--Semih*---Eboue

*Dany

1-0 olsun bizim olsun. Ama 2-0, 3-0 da bizim olabilir. 8-0'a kadar yolu var; Beşiktaş'ı bozmaz, alışıklardır.

Geri
Üst Alt