Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45
cezaliydim, kasimpasaya karsi herkes fark olur, bu rakip mi, ezer geceriz gibi yorumlar yapiyordu, ekran basinda kafayi yiyordum.
bugun real kadro olarak zayiflamis valenciaya karsi evinde berabere kaliyor, bugun city evinde lige yeni cikmis takimi cok zorlanarak, son anda ancak yenebiliyor.
bugun 3. lig mi, 4. lig mi, kisaca mahale takimi cikip almanyada hoffenheime 4 atip, kupadan eliyor.
beyler, artik 10 yil önceki futbol yok, futbol cok degisti, futbol cok gelisti.
bu yüzden özellikle su ilk 10 hafta yere saglam basin, havaya girmeyin, o neydi kasimpasaya karsi okudugum yorumlar yahu, sonra gördünüz iste, ne kadar zorlandik.
"biz taraftariz, biz havaya girebiliriz, sorun olmaz" diyip gelmeyin bana, hayir giremezsiniz, siz girdiginiz anda bu hava stada yansiyor ve mac kötü gittigi anda panik yapiyorsunuz, baski olusuyor hem sizde, taraftarda, hem futbolcularda.
bjk macina gelince, mac bize bagli, iyi konsantre olursak, en azindan yenilmeyiz.
yok hakemle, yok taraftarla falan ugrasmaya baslarsak futbol oynamak yerine, mac bizim icin kötü gider, cünkü bu mactada gene acik ara favori olan takim biziz.