STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

Umut ve Emre´yi tutup bizi durduracakmis Samet Aybaba :) Iste senin TD´lik kapasiten bu kadar :)

Kimi tutup da durduracaksin? Bir futbolcuyu kitleyince bozulan takimlardan degiliz. Kimi tutacaksin?

Burak? Amrabat? Emre? Melo? Selcuk? Umut? Eboue?

Peki Samet Aybaba´ya bi soralim. Peki biz Fernandes´i kitlersek ne olur? :) 1 adam saydim sadece :)

bu gerçek değildir herhalde galatasarayı böyle kilitlerim demiş mi :D bunu diyen hoca teknik direktör olamaz :D amatör hocaları bile gezici forvetlere adam markajı vermez defans göbeğin darmadağın olur ve umutu markaj etmek herhalde bizden 3 puan almaktan daha zordur :D

helal sametim bu yoldan şaşma :D

bu gerçek değildir herhalde galatasarayı böyle kilitlerim demiş mi :D bunu diyen hoca teknik direktör olamaz :D amatör hocaları bile gezici forvetlere adam markajı vermez defans göbeğin darmadağın olur ve umutu markaj etmek herhalde bizden 3 puan almaktan daha zordur :D

helal sametim bu yoldan şaşma :D

Twitter´da görmüstüm. Bi gazetede de yaziyordu. Hürriyet sanirim, ama emin degilim.

Ya zaten Samet Aybaba tercihi komikti. Alay etmeyecegim ama gercekten Besiktas´a yakismiyor adam.

Ligtv´de gördüm, IBB macinda cocuk gibi dua ediyordu kenarda ya :D Allahim nolur gol olsun, Allahim nolur yardim et, nolur ya diye :D

hamit yedek başlar mı ?

hamit yedek başlar mı ?

Sanmam. Hamit´in tecrübesine CL´de cok ihtiyacimiz var. Onu hazir tutmak zorundayiz.

Oynayarak acilacak. O yüzden Hamit oynamali. Ayrica kötü oynadigini da düsünmüyorum.

Ben memnunum Hamit´ten.

Hamit hakkındaki olumsuz yorumlar ergenleri ayırt etmeye yarıyor aslında :)

Hamit'i eleştiren bi kac kişiyle karşılaştım Keita ile falan kıyaslıyolar adamı yok hızlı değilmiş yok iyi calım atamıyomuş. Hamit her mac daha iyiye gidiyor onun saha icindeki varlığı bile cok önemli takım icin. Futbol bilgisi, oyun sezgisi, gücü, pasları ve şutlarıyla bu sene cok faydalı olacaktır.

Hamit iyilestiginde cok iyi olacak. Gecen mac yavas yavas basladi kendini gostermeye. Hizi ve kondisyonu artacak. Kalitesi zaten ortada.

Muslera-Eboue-Semih-Ujfa-Hakan-Hamit-Melo-Selcuk-Emre-Umut-Elmander

ilk yari 0-0 biter 2.yarida 1 gol atip maci aliriz :)

Öyle bir baski yapalim ki ilk dakikadan itibaren, neye ugradiklarini sasirsinlar.

Cünkü Besiktas ilk dakikadan itibaren baski kurmaya calisacak bizi etkilemek icin.

Buna izin vermemeliyiz. Baski yapip taraftari da gazlamak isteyecek Besiktas.

Bizde ilk dakikadan itibaren bu umudu kirmaliyiz. Rahatca paslasip, pres yapip, sonuca gitmeliyiz.

Erken gol bulursak cözülür Besiktas zaten

Öyle bir baski yapalim ki ilk dakikadan itibaren, neye ugradiklarini sasirsinlar.

Cünkü Besiktas ilk dakikadan itibaren baski kurmaya calisacak bizi etkilemek icin.

Buna izin vermemeliyiz. Baski yapip taraftari da gazlamak isteyecek Besiktas.

Bizde ilk dakikadan itibaren bu umudu kirmaliyiz. Rahatca paslasip, pres yapip, sonuca gitmeliyiz.

Erken gol bulursak cözülür Besiktas zaten

onur renkdaş bu bizim oyun stilimiz zaten. o yüzden maçın başı sonu yada rakip farketmiyor bizim için. her türlü baskıyı yiyecekler, ama önemli olan bu baskının gol yada goller getirmesi. türkiye liginde bize baskın oynayacak şu an bir rakip yok, buna feneri,bjk sı, trabzonu, bursası dahil. biz her maç oyun olarak ezeceğiz rakipleri. tek korkum zor gol atıp, dünyaları kaçırıp sonra abuk subuk bir kontradan yada serbest vuruştan gol yemek

hamit takıma, Türkiye'ye, direk ilk 11 oyuncusu olmaya alışıncaya kadar her maç ısrarla oynatılmalı.

inönünün zemini ne halde acaba. en son gördüğümde bakımsızlıktan zeminde çim kalmamıştı nerdeyse

amrabatı fener maçında beğendim ama kasımpaşa maçında etkisiz kaldı.

beşiktaş seyiriciyi arkasına alıp sert oynayarak hakemide baskı altına almaya çalışacaktır. yan toplar dışında korkum yok.

Taraftara tezahürat yaptirmamak icin full pres yapalim. Goller geldikce de susarlar zaten. Net bir galibiyet bekliyorum. Derbi olmasi cok bir anlam ifade etmiyor. Cok zayif rakip.

cezaliydim, kasimpasaya karsi herkes fark olur, bu rakip mi, ezer geceriz gibi yorumlar yapiyordu, ekran basinda kafayi yiyordum.

bugun real kadro olarak zayiflamis valenciaya karsi evinde berabere kaliyor, bugun city evinde lige yeni cikmis takimi cok zorlanarak, son anda ancak yenebiliyor.

bugun 3. lig mi, 4. lig mi, kisaca mahale takimi cikip almanyada hoffenheime 4 atip, kupadan eliyor.

beyler, artik 10 yil önceki futbol yok, futbol cok degisti, futbol cok gelisti.

bu yüzden özellikle su ilk 10 hafta yere saglam basin, havaya girmeyin, o neydi kasimpasaya karsi okudugum yorumlar yahu, sonra gördünüz iste, ne kadar zorlandik.

"biz taraftariz, biz havaya girebiliriz, sorun olmaz" diyip gelmeyin bana, hayir giremezsiniz, siz girdiginiz anda bu hava stada yansiyor ve mac kötü gittigi anda panik yapiyorsunuz, baski olusuyor hem sizde, taraftarda, hem futbolcularda.

bjk macina gelince, mac bize bagli, iyi konsantre olursak, en azindan yenilmeyiz.

yok hakemle, yok taraftarla falan ugrasmaya baslarsak futbol oynamak yerine, mac bizim icin kötü gider, cünkü bu mactada gene acik ara favori olan takim biziz.

onur renkdaş bu bizim oyun stilimiz zaten. o yüzden maçın başı sonu yada rakip farketmiyor bizim için. her türlü baskıyı yiyecekler, ama önemli olan bu baskının gol yada goller getirmesi. türkiye liginde bize baskın oynayacak şu an bir rakip yok, buna feneri,bjk sı, trabzonu, bursası dahil. biz her maç oyun olarak ezeceğiz rakipleri. tek korkum zor gol atıp, dünyaları kaçırıp sonra abuk subuk bir kontradan yada serbest vuruştan gol yemek

Haklisin. Güc ve oyun olarak üstünüz herkesten, ancak lig maclarinda sürprizler oluyor. Bu maca denk gelmesini hic istemiyorum. Derbi sonucta.

Dedigin gibi, insallah sanssiz bir günümüzde olmayiz ve yakaladigimiz firsatlari degerlendiririz.

Bunu düsünerek Burak Yilmaz´in oynamasini istiyorum ben sahsen.

tam amrabatin maci bu aslinda ama emre bu performansla asla kesilmez, kesilmemeli.

emre kasimpasaya karsi ortaya gecince simdiye kadar oynadigi en iyi futbolunu oynadi ama bjkye karsida ortada denesek olur, cok riskli geliyor bana.

bu yuzden emre gene solda baslicak gibi ve dolayisiyla amrabat yedek baslar.

melo hic hazir degil bana sorarsaniz, simdi haberler cikmis, oynicak diye, hic sans vermiyorum ama melo oynarsa, kadro belli zaten.

su anda bu ilk 11 den kesilecek bir adam var o da elmander, gercekten cok kötü basladi elmander, gol atamamasi bir kenara, gecen sezonun ilk yarisindaki elmander yok artik, baya agirlasmis , yoksa bana mi öyle geliyor?

gene umut-elmanderle baslayip, buraki ikinci yari oyuna alir sanki hoca, cunku burakta 90 dk oynicak kapasitede degildir henüz.

Geri
Üst Alt