STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

şu ana kadar oynadığımız tüm ciddi maçları güç bela kazandık. o yüzden ben forumdaki renkdaşlarım kadar rahat değilim bu maç. çok zor gol atıyoruz, aksine de çok rahat gol yiyiyoruz. yaptığımız baskıya, oyuna hükmetmemize lafım yok, çünkü o konuda hakikatten çok iyiyiz, ama bunu skora yansıtacak bitirici forvetimiz yok. umutun sayesinde gidiyoruz bu ara ama, gelecek için umuta çok bel bağlamak da pek mantıklı gelmiyor bana. ya burak formunu yakalayıp trabzondaki gibi oynayacak, yada neneyi alıp getireceğiz başka çaremiz yok, yoksa çok dövünürüz burda.

şu ana kadar oynadığımız tüm ciddi maçları güç bela kazandık. o yüzden ben forumdaki renkdaşlarım kadar rahat değilim bu maç. çok zor gol atıyoruz, aksine de çok rahat gol yiyiyoruz. yaptığımız baskıya, oyuna hükmetmemize lafım yok, çünkü o konuda hakikatten çok iyiyiz, ama bunu skora yansıtacak bitirici forvetimiz yok. umutun sayesinde gidiyoruz bu ara ama, gelecek için umuta çok bel bağlamak da pek mantıklı gelmiyor bana. ya burak formunu yakalayıp trabzondaki gibi oynayacak, yada neneyi alıp getireceğiz başka çaremiz yok, yoksa çok dövünürüz burda.

Son maçta takım rehavete girdi.Yoksa atardık 2. golü.Oyun üstünlüğün aşırı domine edince bizimkiler kazandık havasını girip ceza alanı önüne gelsek bile orda sürekli oyunu duraklattılar.Kolay gol de asla yemiyoruz(fener hariç).Bizim takım toplu defans yaparken gol atılması bu ligde neredeyse imkansız(duran top ve hakem hataları dışında).Hücuma başka bir transfere gerek yok.Bitirici forvet dediğin sadece çok üst düzey takımlarda.Sow gibi bitirici forvetleri alırsak o zaman oyuna katkı yapmıyor diye eleştiririz.Maalesef bizim taraftarlar doymuyor transfere.

• Bizim takımın lig adına ŞU AN 2 sorunu var.Birincisi maç garantilenmeden kazandık havasına girmeleri.İkincisi BEKLENMEDİK bir anda(son maçtaki gibi)gol yedikten sonra şuursuzlaşmamız.Takım bir anda şaşırıyor ve 10-15 bu devam ediyor.(kasımpaşa maçı,son bjk maçı,1-2 fener maçı).

Bu maça asla rahat çıkmayacağız ama 1-0 öne geçersek ve oyuna üstünlüğü aşırı derecede bizde olursa rehavete girmezsek farka gideriz.

Son maçta takım rehavete girdi.Yoksa atardık 2. golü.Oyun üstünlüğün aşırı domine edince bizimkiler kazandık havasını girip ceza alanı önüne gelsek bile orda sürekli oyunu duraklattılar.Kolay gol de asla yemiyoruz(fener hariç).Bizim takım toplu defans yaparken gol atılması bu ligde neredeyse imkansız(duran top ve hakem hataları dışında).Hücuma başka bir transfere gerek yok.Bitirici forvet dediğin sadece çok üst düzey takımlarda.Sow gibi bitirici forvetleri alırsak o zaman oyuna katkı yapmıyor diye eleştiririz.Maalesef bizim taraftarlar doymuyor transfere.

• Bizim takımın lig adına ŞU AN 2 sorunu var.Birincisi maç garantilenmeden kazandık havasına girmeleri.İkincisi BEKLENMEDİK bir anda(son maçtaki gibi)gol yedikten sonra şuursuzlaşmamız.Takım bir anda şaşırıyor ve 10-15 bu devam ediyor.(kasımpaşa maçı,son bjk maçı,1-2 fener maçı).

Bu maça asla rahat çıkmayacağız ama 1-0 öne geçersek ve oyuna üstünlüğü aşırı derecede bizde olursa rehavete girmezsek farka gideriz.

ben senin kadar rahat değilim. duran toplardan ciddi çekincem var bu maç için. hem rehavete kapılma olayı nedirki sanki 3-4 tane atmışız gibi, daha maç 1-0 biz rehavete giriyoruz, nasıl oynarsan oyna 1-0 tehlikeli bir skordur, bizim takımın bunu anlaması ve her saniyeyi aynı ciddiyetle ve konsantrasyonla tamamlaması gerekmelidir. ama şu an bunu yapmakta zorlanıyoruz korkum o yüzden. inşallah fatih hocam bunu önleyecektir zamanla

ben senin kadar rahat değilim. duran toplardan ciddi çekincem var bu maç için. hem rehavete kapılma olayı nedirki sanki 3-4 tane atmışız gibi, daha maç 1-0 biz rehavete giriyoruz, nasıl oynarsan oyna 1-0 tehlikeli bir skordur, bizim takımın bunu anlaması ve her saniyeyi aynı ciddiyetle ve konsantrasyonla tamamlaması gerekmelidir. ama şu an bunu yapmakta zorlanıyoruz korkum o yüzden. inşallah fatih hocam bunu önleyecektir zamanla
Duran toplardan bende korkuyordum ama Almeida da oynamayacakmış.Sadece o defans arasından kafa golü atabilecek Sivok var.Hem Fatih Terim kolay kolay duran golü yedirtmez,uyarmıştır o konuda.Ama dediğin gibi 1-0 lık skorda iyi oynasak bile kazandık havasına girip gol pozisyonlarına girmiyoruz.Pat diye golü yiyince 15 dk şaşıp kalıyoruz.

[video=youtube;o3w6d0DkmR4]https://www.youtube.com/watch?v=o3w6d0DkmR4[/video]

Adının olduğu heryerde

Usanmadan, bıkmadan vardık

Ama şimdi ayırmak istediler..

Burdayız biz hep yanınızda

Golden sonra koşacağın tribün olmasada

Elini kalbine koy biz hep ORADAYIZ !

Umarim yine burda som agizlilara kufur edecegim bir mac olmaz...

lig tv bjk 11 i verdi biraz değişik gibi söylenene göre..

.........................cenk.....................

m.akgün..toraman..sivok..uğur boral

hilbert........veli.......fernandes......olcay

..............holosko....mustafa......

3-0 biter hakem maçın önüne geçmese.2-0 dan sonra beşiktaş kırmızı kart görür.

Bence Dany'nin oynaması gerekli. Küçük takıma karşı oynuyoruz sonuçta, kontratak yapmaya çalışacaklar sürekli.. Dany çok süratli olduğu için küçük takımlara karşı önemli.

Bazılarının ayağının yere basması için illa geçen sene ki Gaziantep maçı gibi farklı bir yenilgi mi gerekiyor..

---------Cenk Gönen--------

Hilbert--Sivok--Escude--Ugur

---Toraman--Veli--Manuel---

Holosko---------------Olcay

----------M.Pektemek------

Besiktas'tan böyle birsey bekliyorum ben. Samet korkak oynatir.

Beşiktaş forumlarında galibiyet havası hakim beyler :D

Defansta Dany olmalı.

------------- Muslera ----------

Eboue - Ujfa - Dany - Hakan

---------- Felipe Melo ---------

--- Hamit ---------- Selçuk---

---------- Emre Çolak --------

Umut Bulut -------- Amrabat

Aslan Kral Burak Yilmaz :ayatollah:

oynarsa farkli yeneriz

------------Muslera-----------

Eboue--Ujfalusi--Semih--Hakan

Hamit--Melo--Selcuk--E.Colak52

--J.Elmander---Umut Bulut-----

12.Ufuk

13.Dany

14.Aydin

15.Yekta

16.Amrabat

17.Necati

18.Burak

Kadro böyle olur bence.

Niye bu kadar küçük düşürücü yorumlar sorun oldu anlamadım.. Sanki sahadaki maçı burdaki küçük gören taraftar mı oynayacak ? İsteyen istediği gibi yorumunu yapsın 5 saat sonra maçta belli olur herşey kasmayın bu kadar..

Geri
Üst Alt