STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | Devre Arası

Balli bjk

Melo ikinci yarı da oynamalı. Takımın temel taşını bozmayalım. İkinci yarı Hamit yerine Amrabat girsin.

bjk lesh ötesi bir takım ama biz çok hovarda oynuyoruz. şu maçta yenilir yada berabere kalırsak çok üzücü olur. melo hiç hazır değil yerine amrabatı alır hoca 2.yarı. elmander yerinede burak girer bence.

Takımda golcü yok. Elmander ve Umut çok iyi hücumcular fakat golcü değiller. Beşiktaş'tan 2 gol yemek utanç verici. ŞL için yetersiz bir takım görüyorum sahada. Burak ikinci yarı oyuna girer Elmander ve Umut'a ayak uydurup gol kaçırma yarışına girerse şu güzelim orta sahamıza yazık olur.

Selçuk çok çok iyi..

Ayrıca Melo ile Semih de tam hazır gözükmediler ama ilk 30 dakikadaki 4 golü nasıl kaçırdık anlamadım.

Kazanırız, takıma güvenim tam.

ya abi sacma sapan hatalar yapip duruyorlar ikinci golde biz serbest vurus kullaniyoruz, golu yiyende biz oluyoruz, biraz ciddiyet, biraz disiplin yahu, ne bu su sacma sapan besiktasa mi yenilecegiz ya

Kendimize gelmemiz lazım,klasik tabirle Fatih Hoca azarlayacak oyuncuları.

Hayret ediyorum,rahat kazanabileceğimiz maçı bu kadar zora sokuyoruz.

adamlar 2 pas bile yapamadan 2 gol buldular.olmaz böyle şey.melo bomboş yanında 5 metre adam yok kafayı içeri atıyor semih çıkarken çok büyk hata yaptı.hamit çok kötü emre kötü.45dk.nın 43.de biz oynadık topla.

yine abrsüt goller yiyiyoruz,gene bi ton gol kaçırıyoruz,Melo'culrara bu maç taki melo kapak olsun.

Maçı bağlantı bulamadığım için izleyemedim bi özet geçebilirsek iyi olur

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 1.Y | 26 Ağustos

Sen golleri atama , sonra böyle salak saçma 2 gol yersin. Sonra çevireceğiz diye bekleriz. Onları atsak 3-4 fark oluyordu. Büyük takımsan atıcaksın aynı sıkıntıyı fener maçındada çektik yine çekiyoruz ? Hep böylemi gidecek bu durum ? Hamit çok kötü oynuyor. Melo kötü . Emre yetereni veremedi bana göre , en iyi oyuncumuz o kadar gol kaçırsada Umut.

Arkadşlar şimdi küfür yiyeceğimi iyi biliyorum ama 2. golde Semih'in hatası yok mu sizcede? Derbilerde bu hataları yapıyor maalesef. Neyse müthiştik ama klasikolarak sonuca gidemiyoruz. Ah ulan biraz Fener balı be abi.

STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | Devre Arası

Melo:2 GALATASARAY:2

Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | Devre Arası

elmander out burak in

U8800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Maçı kendi kendimize zora sokuyoruz. Rakip falan yok karşımızda... Biz kendimize rakip olmuşuz sanki...

2.yarıda biraz daha dikkatli olursak ve Burak-Amrabat'ında girmesiyle maçı koparırız...

Araya atılan her topta pozisyon bulduk. Burak 2.yarıda yazar 1 tane...

Bu kadar sahane oynayip da devreye 2-2 girmek gercekten sinir bozucu. Macin basinda Umut bos kaleye gönderebilseyd simdiye coktan kopmustu mac. Bir öne gecsek cok rahat bir mac cikaricaz, ama tuhaf sekilde hep onlar öne geciyor. Burak hazirdir insallah, girsin koparsin su maci.

Burak bir girsin siz o zaman görün.

Bakiyorum herkes teknik direktor kesilmiz basimiza..

Geri
Üst Alt