STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

--muslera-

eboue-dany-semih-hakan

---melo-selçuk

aydın amrabata

burak umut .

elmandercilerin çıkmasın yalvarırım bizde biliyoruz basıyor ama atamıyor atamıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

burak kendini attı, penaltıyla alakası yoktu. umut'un golünde ise el vardı gibi. emin değilim. hakem yardımıcımız oldu. yalan yok.

defansımız resmen rezildi. top uzaklaştırmaktan acizdiler. 3 saçma sapan hata ve 3 gol yedik.

kötü oynadığımızı düşünmüyorum, defansın hatalarını toparlamakla, beşiktaş'ı yakalamakla uğraştık. defans biraz daha sakin olsaydı çok rahat kazanırdık bu maçı. bir de fatih terim çok olumsuz müdahele etti bence. üçüncü golü yedikten sonra çok zorlandık. melo'suz orta saha zayıf kaldı. hamit kötüydü ama yerine giren aydın gerçekten acınasıydı. faul yapmak ve itiraz etmek dışında bir de dağa taşa yolladığı orta var.

1 puan kötü değil. defansımızın istisnai bir şekilde kötü oynadığı bu maçta gösterilen performans bence çok da belirleyici değil.

5 atacaz diyenleri qörem bi ?

Derbiler her zaman sıkıntılıdır ve de deplasmandaysa.Maç sahada kazanılır.

Utanin hepiniz!!! hazirsiz takim

Başından beri söylüyorum. Bu seneki transferlerimiz takım kurtaracak transfer değil. Hepsi de bizim için orta sınıf oyıncu. Sadece Umut ekstra performans gösteriyor hepsi bu. Dünya kadar para harcadık ama geçen seneki kadrodan daha iyi değiliz. Kuyt mesela tek başına feneri sırtlıyor. Allahtan Umut'u almışız. Hamit ağır çekimde oynuyor , Amrabat o yona ne sol açıklar alınabilir. paranın adamı değil, 8 mil

Engin lazım bu takıma

Hırsı ve presi lazım

2.yarı biraz afalladık,top yapamadık ama ilk yarı gayet iyi oynadı takım.

Daha lig yeni başladı, transferler oturmadı,futbolcular form tutmadı.Bu tarz olaylar dünyanın heryerinde oluyor abartmaya gerek yok.Daha 2.haftadan kaos ortamı yaratmaya çalışan taraftarlar görüyorum.Şaşıyorum hakketten.Ya futbolu bilmiyorsunuz ya da karmaşadan hoşlanıyorsunuz.

Eksikler var tabi ama onları zaten bu konuda, bu saatte yazmam.Sonuçta kimse okumayacak yazılanları.

Ama unutmayın 1. yarıda ki Galatasaray, şu anda ligin en iyi takımı.Tekrar söylüyorum daha ligin 2.haftası.

Elmander'e,Hamit'e,Amrabat'a saymayın daha.

Haa ben bunları demişim kime ne fayda?Bende ki de kafa işte.

Fatih Terim'in bir hata yaptığını düşünmüyorum.

Emre cop. Aydin cop. Melo, Amrabat, Hamit hep 11 oynamali ki hazir hale gelsinler SL'ye kadar. Gerisini ne yapiyorsa yapsin hoca...

3 golüde hediye ettik.

Penaltı pozisyonu kesinlikle penaltı değildi.

Amrabat, Hamit, Melo hazır değil.

Burak çatır çatır oynar ilk 11'de.

Maçın hakkının hemen hemen beraberlik olduğunu düşünüyorum.

Yaptığımız savunma hatalarıyla ve 2.ci yarı ilk yarıda ki beşiktaşın kopyası olmamızla bu maçı hak etmedik.

Renktaş Melo ve hamit'in fiziken hazır olmaması bahane olamaz. Fizik olarak hazırlanacak futbolcu zamanında bazı şeylerden feragat eder.

takım çalışırken tatil yapmaz. Yılan hikayesi anlıyacağın. Hamitinde fiziki olarak hazır olmadığı görüşüne katılmıyor. Sen R.Madrid'ten geldin Pttspordan değil..

Başka bir şey deme şansın var mı, bu oyuncularla devam edeceğiz ve kalitesi belli oyuncular. 1-2 haftaya kalitelerine ulaşacaklar.

Allah'tan karsı kalede cenk vardı :))

dün şikeciler yenilecekleri maçı 3-0 aldılar biz ilkyarı farka gidecek maı 3-3 e zor getirdik...aradaki şans faktörü....

Şans değil artık bıkmadınızmı 1000. kere şans demeye. Hepmi şans olur arkadaş?

Yahu umut golu kacırıyor. Umut gelmeden biz he ne diyoduk son vuruşu iyi değil. Bu nedemek umut o golleri herzaman kacırabilecek bi adam. Ayrıca balta bu hataları hep yapıyormu? Yapıyor. Ozaman herkes nedene şaşırıp işi şiansa bağlıyor? Şansla alakası yok. Mesela sowunda kuyt unda son vuruşu bizim forvetlerden cok daha iyi buldularmı atıyorlar. Bizde de boyle bi adam olsaydı mac ilk dakkada bitebilirdi.

Bırakın artık şu şansa bağlamayı 1000 kere şans olmaz herşey açık ve net. Bütün sezon bu sıkıntıları çekicez.

Ayrıca bütün hafta 4 atarız 5 atarız çok rahat maç olur diyenlere selamlarımı gönderiyorum. Yahu derbi bu izlemediniz sanki johnsonlu fb maçını.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

hakem lehimize hatalar yapmış sanırım .biz öyle haksız maç kazandık mı içimize oturur.

maça gelince semih sakatlıktan yeni çıktı hazır değil.melo hazır değil. hamit hiç hazır değil. buna rağmen umut biraz becerikli olsa ilk yarı 5-0 olurdu.bjknin goller de onlara hediyemiz oldu bu arada. kısacası bu maçı almalıydık ama sağlık olsun.

....muslera

eboue..semih..dany...hakan

hamit...melo...selçuk...amrabat

...burak...umut

bu takımın 11i böyle olmalı artık.

Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Eboue kendine gelmeli arkaya kac top kacirdi sayamadim

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Rıdvan Amrabat'ı itibarsızlaştırma operasyonlarına başladı.

Geri
Üst Alt