STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Emre Colak'in vurup Hilbert'e carpan pozisyonun videosu elinize gecerse ekler misiniz ? Bana Dirsegi vucuttan acik ve topa dogru hamlesi var gibi geldi .

Hakem çaldıysa penaltı. Bu tür hatalar sadece bizim lehimize olmuyor. fbli medyanın gazına gelip oyuncularımızı ve takımımızı harcamayalım.

!!! Engine 11 maç verenler hakeme ana avrat söven köpek ibrahim toramana neden kırmızı vermedi lan !! Siz hala Burağa laf atın

Fatih Terim: Beşiktaş'ın 1.golünü biz attık, 3.

golünü biz attık, 2.golünde asist yaptık.. Üstüne

bir de 3 gol attık maç böyle bitti.

Vay anasını tek kale oynadık adamlar penaltı muhabettinden puanımız çalındı diyor lol

İki golün asistini biz yaptık zaten

3. golde Holosko bariz itiyor Hakan`ı

Emre`nin şutu Hilbert`in kolu

Dakikalarca yerde yatan rakip

Beraberlik iyi skor gibi

Maçta bir türlü öne geçemedik

Öne geçsek bozabilirdik rakibi

Savunma alanında kendimizi geliştirmeye ihtiyacımız var. Evet böyle söylüyorum ama benim aklım hala ilk yarıda oynanan futbolda. Karnıma ağrılar girdi ilk yarıyı izledikten sonra.

semih sakatlıktan yeni çıktı,hazır değildi. bence semih ve dany beraber oynamalı.bu maç savunmada ve hücumda karabüyü vardı üzerimizde:D

hamit'in kesinlikle selcuk'un yaninda oynamamasi lazim.hamit selcuk'un yanina kaydigi andan itibaren resmen selcuk tum islevlerini yitirdi.ayrica hamit takimdan cok kopuk oynuyor cok fazla top kaybi yapiyor.tamam hamit iyi topcu milli takimda, bundesliga'da bunu gorduk ama hamit fom tutacak diye sag kanadimizi her mac oldurmek ne kadar mantikli bilmiyorum.

hakan balta turkiye ligi icin iyi bir topcu hakikaten.yaptigi hatalar cok cok onemli degil ama hedefimiz avrupaysa zincirin her halkasi saglam olmali bu yuzden acilen balta'yi yedekleyecek bir sol bek lazim.

amrabat'in yetenekleri apacik ortada ama takimdan kopuk bir bicimde ve tek yonlu bir sekilde oynuyor.yapacagi seyleri dusunerek degilde ezbere yapiyor sanki.

ujfalusi'nin sahada varligi yetiyor acikcasi tecrubesi filan defansta korkutucu bir guc olustuyor ama yasi itibariyle cok yavas yavas kaliyor.semih'inde cok hizli olmadigini dusunecek olursak kafamda direk ilk 11'e dany-semih yerlesliyor.

amrabat-aydin-hamit ucude hala engin baytar'in verdigi katkiyi saglayamadi bize.yani sezon sonu kucumseyip kadrolarimiza yazmadigimiz engin bu takimin omurgasinda buyuk bir yere sahip.ayrica engin ilk 11 de baslamasa bile takimda melo'nun yeirni doldurabilecek tek oyuncu benim gozumde.gecen seneki melo kadar guven vermese de takimda melo'dan sonra selcukla oynayabilecek tek isim.

son oalrak 'maci koparma' denilen olayi ogrenmemiz lazim.

Sergen Yalçın : Batuhan 4.40 dakika yerde yatıyor,oyun kenarına alınıyor 4 saniye tekrar sonra oyuna giriyor, hiç bu kadar gülmemiştim.

Yalnız Burak öyle bir düşmüşkü Toroman çelme takmış gibi görünmüş

yaw nasıl dışarda 40 kere izledim bir kere öndeki ayağı 1 metre ceza sahasının içinde darbe gelen ayakta ya çizgi üzerinde ya içerde hadi geçelim onu kendini attı demesin kimse net darbe var

renktaş adam içeri düşüyo dediğin müdahaleyi adam dışarıda yapıyo eğer bi müdahale ise .. neyse bosver sen öyle düşünüyor olabilirsin birşey diyemem

Medyadaki f5 li ve 8 taşlı köpeklerin gazına gelip oyuncumuzu harcamayalım

!!! Engine 11 maç verenler hakeme ana avrat söven köpek ibrahim toramana neden kırmızı vermedi lan !! Siz hala Burağa laf atın

Orası bomba zaten

Eğer hakem o penaltıyı vermeseydi o zaman görecektim o hakemi

Yüzüne a.a.k.o.ç dedi açık açık

Yüreğin y si yok

Ceza yayında olan faul penaltı olmuyor mu?

sol ayağına küçük bir darbe var.. tabi ki penaltı değil

sonuçta Burak müdahaleyi hissettiği için kendini bıraktı

umarim Hamit elimizde patlamas... ha bonsveris cok ödemedik, ama yillik maasi cok.

Riera, Baros, listeye girmesin yeter...

daha lig yeni basladi, ve hamit in mac eksikligi oldugunu biliyoruz, bekliyelim.

Geri
Üst Alt