STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Bugunlerin gelecegi dunden belliydi.Playoff maclarinda gordukki pozisyona girmekte sikinti cekiyoruz.Buna ragmen dogru duzgun ortasaha ve forvet oyuncusu almadik.Yedek olmaktan oteye gidemeyecek oyunculara toplamda 25 milyon euro harcadik.3-4 hafta sonra CL'de boyle oynayacaksak hic gitmeyelim.

Bu besiktastan 3 gol yiyorsan eger oturup dusuneceksin.

Emir Sarigul'e helal olsun :yenieek:

Hastaneye gitmis Mustafa Pektemek icin, Fikret Orman'in yaninda oturuyor.

Adnan Polat beraat edildiginde de Emir Sarigul Adnan Polat'in yanindaydi.

Bugün Galatasarayı al yerine burda feneri koy antuda sanki o penaltı pozisyonu hiç olmamış gibi bahsedilmez üstüne bide hakem az uzattı maçı diye söverlerdi bizde burak hile yaptı özür dilesin falan diyenler var dürüstlüğün fazlasıda zarar arkadaş.

Arkadaşım güzel söylüyorsun ama bizde böyle yaparsak inan ki türk futbolu için tüm umutlar biter. Bu ülkedeki futbolun kurtulması için bu saatten sonra tek bir umut vardır o da Galatasaray'dır. Verilen penaltıdan utandım. Bizde güvercinler gibi haksızken bile kendimize yontmaya çalışmayalım. Doğrudur futbol olarak baktığın zaman ilk yarı 4-1 biz önde olmalıydık ama atamadık yapacak birşey yok. Sonuç olarak 3 golü de bjk yerine biz attık. 3 pas üst üste yapamadılar 1 puan dahi haketmediler oyun olarak ama sonuç olarak bjk öndeydi. Sen hakem olarak bir maçı bu şekilde katledemezsin. Burak'ın yaptığını tasvip edemeyeceğim kusura bakmasın kimse. O penaltı pozisyonuna ilk başta penaltı gibi dedim ama sonradan izleyince alakası yok bırakmış kendini. Tabi bir de ne TFF ne MHK ne de tahkimde bir tane adamımız yok ve tamamen G.Saray muhalifi fener yanlısı bir federasyon var. Sonuç olarak hakem art niyetli olamaz ama hakem makem de değil kusura bakmasın. Ben bekliyorum ki Ünal Aysal veya Fatih Terim yarın öbürgün desinler ki pozisyon penaltı değil böyle penaltılara ihtiyacımız yok hakemler herkese karşı dikkatli olsun. Kulüp olarak her anlamda 1 senedir tarih yazıyoruz. Bunu da desinler tarih yazsınlar. Düzene karşı dik duruş olur bu. Kendine avantaj sağlayan kararlarda dahi sessiz kalma ki haksızlığa uğradığın zaman sesin daha gür çıksın. He sonuç olarak hak hukuk adalet olsa fb bjk şu an bu ligte mücadele ediyor olabilir miydi? Tabi ki olamazdı ama şu an durum bu.

Sonuç olarak renkdaşlar kızmayın bana kuş falan da demeyin gözünüzü seveyim :) Ama her anlamda mükemmeliyeti istiyorum kulübüm için ve kulübümden tavır olarak beklediğim budur. Çünkü tek büyük G.Saray'dır...

kaya sende harbi beyin yok lan koşan adamın sol ayağına vurulursa arkadan sola düşülürmüş, lan fizik kurallarına aykırı arkadaş. Bu kadar da mallık olmaz

Yahu birinizde Selçuk'un ebuşa attığı pası ebuşun'da bekletmeden umudumuza ortasını söyleyin de biraz da güzel şeyler konuşalım.

futbol bu. Yenmek kadar beraberlik ve malubiyette var..

Gökhan o an girip foruma post gönderdim. EPL vari bir pozisyondu.

Eboue'de pas hatası çok yaptı ama. Birçok oyuncumuz vasat oynadı. Umarım ders olur.

Şunlara bakın yaa

Yan hakem şartlı çıkmış maça.Ulan ermannnnn

Geçen yılki fenere yüklendiklerinin diyetini ödüyorsun demi

Fatih Terimmm Konuşacak,patlayacak başka you yokkk

Kendi takımının taraftarı sözde yazarlar Fatih Terime hakaret ederken bu kadar susmak olmazzz

Patla hocammm PATLAAAA.Kibarlık köpeklere şerefsizlere cesaret veriyor

ziya şengül sen ne ayaksın arkadaş. şikeci takımının elle kolla attığı gollere ses yok. burak kendini attı diye demediği kalmadı.

Bugunlerin gelecegi dunden belliydi.Playoff maclarinda gordukki pozisyona girmekte sikinti cekiyoruz.Buna ragmen dogru duzgun ortasaha ve forvet oyuncusu almadik.Yedek olmaktan oteye gidemeyecek oyunculara toplamda 25 milyon euro harcadik.3-4 hafta sonra CL'de boyle oynayacaksak hic gitmeyelim.

Pozisyona girmektemi sıkıntı çekiyoruz bence sıkıntı çekmediğimiz tek yer orası atmakta sıkıntı çekiyoruz sadece.

Hiçbir spor programı izleyerek moralimi bozmuyorum. Sizede tavsiye ederim

bjk deplasmanında 6-7 tane net poziyon bulmuşsuz daha nekadar bulucaz reis.gol yapamıyoruz desen tamam,ayrıca bjk yi rezil ettik bugun taki 3.gole kadar,hayatıumda ilk defa bu kadar rahat derbi izledim.şansımız yoktu puan kaybettik

acayip goller yedik acayip goller attık. yediğimiz 3 goldede büyük bireysel hatalar vardı. attığımız ilk gol rakip kalecinin hatası, ikincisi kornerden biraz şansla gelen gol üçüncüsüde hatalı bir karar sonucunda geldi. değişik bir maçtı ama goller sayesinde zevkli bir maç oldu.

burak yılmaza hafif bir dokunma var, istese devam eder ama o kendini yere bıraktı. faul olsa bile ceza sahası dışı gibi geldi bana.

umut gününde olsa öne geçerdik ve deplasmanda tam istediğimiz oyunu oynardık. defansın arkasına atılan toplarda gerçekten iyiyiz. ikinci yarı Beşiktaş hem baskı hemde defansını sağlam tutması sayesinde arkaya top attırmadı.

Fatih Terimin melo-selçuk ikilisini bozmaması lazım. ilk yarıda gayet iyi oynadık deplasmanda olmamıza rağmen oyunu elimizde tuttuk ama İmparator yanlış bir değişiklikle orta sahayı Beşiktaşa teslim etti. eğer melo sahada devam etse Beşiktaşa oyunun kontrolünü vermez ilk yarıdaki gibi devam ederdik. ikinci yarıda bi 20-25 dk varki yaptığımız atak sayısı ya 2 ya 3.

sahada illa biri çıkacaksa bu hamit olmalıydı. henüz bizim sistemimize ayak uydurabilmiş değil. hocanın güvendiği bir isim ama yavaş yavaş kulübeye doğru yol almalı.

mustafa pektemeğin sakatlığı çok feci. ayağı 2 yerden kırılsa bu kadar kötü olmaz. diz sakatlıkları çok zordur tamamen iyileşsen bile eski performansı alamazsın. geçmiş olsun ona inşallah tahmin edildiği gibi değildir.

kapalının performansı düşüktü sanırım eski maçlar gibi değillerdi.

inönüden galibiyetle çıksak iyi olurdu ama 3 defa yedik duruma düştüğün bir maçta beraberlikte kötü sonuç değil.

Milliyetin sitesine bakın satılmış medya, pislikler.

bjk deplasmanında 6-7 tane net poziyon bulmuşsuz daha nekadar bulucaz reis.gol yapamıyoruz desen tamam,ayrıca bjk yi rezil ettik bugun taki 3.gole kadar,hayatıumda ilk defa bu kadar rahat derbi izledim.şansımız yoktu puan kaybettik

Şans değil beceri yok.

size yemin ederim aynı pozisyonu fenerli oyunculardan biri yapsa, bu kadar çok tartışılmaz. bu ne böyle ya

Hiçbir spor programı izleyerek moralimi bozmuyorum. Sizede tavsiye ederim

Aynen, sadece su an Maraton'u izliyorum, ama Beyaz Futbol ve Telegol gibi reyting icin her pisligi yapan ve her pisligi soyleyen olan programlari kesinlikle izlemiyorum.

Geri
Üst Alt